żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Samo to że jest lista to 0,0001% sukcesu. Rudi
> listę to może w 5 minut "na kolanie" zrobić i
> jestem dziwnie pewien, że i tak byłaby to
> porządna i rzetalna lista wynikająca z analizy
> potrzeb i możliwości drużyny oraz rzeczywistej
> sytuacji na rynku. Pytanie tylko co dalej się z
> tą listą będzie działo.
>
> Ktoś wie co się dzieje z drużyną? Normalny
> cykl treningowy, czy coś ekstra? Do pierwszego
> finału jeszcze pięć dni, jest jakiś temat
> sparingu jutro lub w sobotę? Chyba by się
> przydał...
Trenują sobie normalnie, a jeszcze nie widziałem żeby grać sparingi w Play off :)
Dziś odwiedził ich Kapelan Surma, a potem pykali sobie na lodzie różne gierki. Dużo zabawy było.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
O ile dobrze pamiętam to w poprzednich latach się zdarzały, w tym jest wyjątkowo długa przerwa między półfinałami, a finałem i myślę, że jeden by nie zaszkodził, nie mecz walki o życie, ale sparing jako jednostka treningowa, tak po prostu, żeby złapać jakikolwiek rytm na nowo przed finałem. Myślę, że przede wszystkim Jastrzębie by mogło być zainteresowane ewentualnie Podhale. Taki mecz nie byłby raczej dla żadnej ze stron groźny jeśli chodzi o kontuzje... W ostateczności (ale to w ostateczności, z przyczyn oczywistych) są jeszcze Tychy.
przynajmniej przez tą przerwę im brody urosną....a sparingów nie pamiętam.
z cyklu "hokej-netowe doniesienia" :
"Na przyszły sezon Zapala, Malasinski, Kolusz, Mojzis, Kotaska w Cracovii! Kostuch zostaje w Cracovii!"
Z dosyć wiarygodnego żródła wiem o Malasińskim i Koluszu. Ponoć przesądzony jest także powrót Pasiuta do Pasów.
jakoś ciężko mi uwierzyć, żeby goście z Sanoka prowadzili w tym momencie rozmowy o grze w Pasach w przyszłym roku, ale daj Boże...
Jak się to radio nazywało?
Erewań?
Pasiasty... Malasinki i Kolusz maja kontrakty na dluzej w Sanoku wiec akurat slabe to wiarygodne zrodlo.
[quote=Pasiasty92]
z cyklu "hokej-netowe doniesienia" :
"Na przyszły sezon Zapala, Malasinski, Kolusz, Mojzis, Kotaska w Cracovii! Kostuch zostaje w Cracovii!"
Z dosyć wiarygodnego żródła wiem o Malasińskim i Koluszu. Ponoć przesądzony jest także powrót Pasiuta do Pasów.
[/quote]
Powrót Grześka Pasiuta do Cracovii jest możliwy (moja ocena) natomiast co do reszty - nie chcę byc uszczypliwy ale chyba jednak można wrzucić to do śmieszności.
hokej.net shoutbox, ot wiarygodne źródło :)
DSS Napisał(a):
> hokej.net shoutbox, ot wiarygodne źródło :)
Akurat tutaj się mylisz. :)
Były rozmowy z Pasiutem i Drzewieckim. Łopuski jest też przymierzany.
MGL Napisał(a):
> Były rozmowy z Pasiutem i Drzewieckim. Łopuski
> jest też przymierzany.
Drzewiecki od dłuższego czasu mentalnie jest już w Krakowie :)
MGL Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Były rozmowy z Pasiutem i Drzewieckim.
> Łopuski
> > jest też przymierzany
To jest w 66,6% myślę, że wiarygodna sprawa i całkowicie prawdopodobny temat i cieszy bardzo.
Ale w 33,3% pytanie ciśnie samo się na usta. Ja go nie zadam wprost, ja napiszę grzecznie i spokojnie: że co, proszę?!?!
żółta kaczka Napisał(a):
> MGL Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Były rozmowy z Pasiutem i Drzewieckim.
> > Łopuski
> > > jest też przymierzany
>
>
> To jest w 66,6% myślę, że wiarygodna sprawa i
> całkowicie prawdopodobny temat i cieszy bardzo.
>
> Ale w 33,3% pytanie ciśnie samo się na usta. Ja
> go nie zadam wprost, ja napiszę grzecznie i
> spokojnie: że co, proszę?!?!
Nie mam w zwyczaju wprowadzac forumowej napinki rodem z hokej.net wiec zapewniam, ze to true story.
nie, sorki, to nie była jakaś wycieczka do Ciebie, ja rozumiem, że takie masz informacje, powiem nawet więcej jestem przekonany, że mają pokrycie w faktach i w temacie zarówno Grześka jak i Drzewka cieszą mnie tak jak wszystkich, ale przecież Łopuski tu nie ma po co wracać i on o tym doskonale wie, są rzeczy ważniejsze niż strzelanie goli...Moje pytanie tego się tyczyło.
A ja bym olał wszystkich odeszli niech nie wracają!!! TYLKO PASY!!!
Co do Grześka to potwierdzam - również zasłyszałem takiego news'a.
Co do reszty - Pasiasty92 - nie za bardzo się pośpieszyłeś?
Mimo tego wszystkiego, co zaszło z Łopuskim i tego zo zostało (nie zostało ?) powiedziane, to bardzo dobry gracz i na pewno by się przydał.
Qsss, rzeczywiście może masz rację. Nieco ubolewam nad tym, że w dziale hokejowym nie ma wątku o 'konkretnych informacjach', podobnie jak na piłkarskiej części forum.
Podsumowując - podobno Pasiut pewny, Malasiński z Koluszem na liście życzeń. To wszystko, o czym ja słyszałem. Reszta to informacja z hokej.net. Ale daj Boże, żeby się potwierdziła chociaż w połowie.
Połowa to mało może być, poza tym liczę, że lista Rudolfa jest jednak dłuższa, bo musi być...Poza tym jaki jest sens zamykania listy kiedy nie zna się ubytków, a sądzę, że nawet Rudi na teraz nie wie kto nie przedłuży umowy i odejdzie. Z Pasiuta na pewno się trzeba cieszyć, spróbował innego chleba i chyba mu nie posmakował, a to prawie nasz chłopak, no i jeden z najlepszych o ile nie najlepszy młody środkowy ligi. Drzewko super, co do chłopaków z Sanoka, jeśli to prawda, że mają dłuższe kontrakty to wątpię, żeby Rudolf ich ujął na liście, ma raczej rozeznanie, a kupować za kasę nikt nie będzie (co najwyżej ekwiwalenty Podhalu wg cennika). Natomiast Łopuski - bądźmy szczerzy, nie pamiętam, żeby jakiś nasz nabytek na dzień dobry został wygwizdany, albo dowiedział się "jak ma na imię", a Miki ma to pewne jak w banku i nie będzie patrzenia przez palce "bo to świetny zawodnik i dużo goli strzela", więc myślę, że tym razem pomyśli zanim podejmie decyzję, taka jest rzeczywistość...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)