K*&^%!A!!!
K*&^!A!!!
K7^&^A!!!!
Po prostu płakać się chce!!!
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
i Hokej musi u nas cierpieć :(
woda już jest, a sukces rodzi się w bólu ;)
No to jeden optymista
rafalo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ciekawe czy przed pierwszym oficjalnym meczem
> w
> > Krakowie (4,09) w tym sezonie jeszcze dopniemy
> > jakiś konkretny transfer do końca ??
>
>
> Moze na Niedziele bedzie jakas niespodzianka.
`````````` Panowie Niespodzianki w Niedziele nie bedzie............... Szkoda dalej pisac.....................
Mam propozycję dla naszych sterników którzy szukają oszczednosci hokejowych na wzmocnieniach ,moze by tak sprzedać całą pierwszą piatkę z Laszkiewiczami do tego w pakiecie Radzika , ile kasy by było wiecej ??a i bez nich utrzymamy się w lidze, raczej ?
Podejrzewam, że to byłby zupełny koniec hokeja w Cracovii.
Nasz Kapitan i tak robi wiele rzeczy, które nie należą do jego kompetencji, żeby pomóc jakoś to wszystko w kupie utrzymać i chwała mu wielka za to!!!
A reszta... brak słów.
Zero szacunku zarówno dla zawodników jak i dla kibiców...
Wstyd!
Panowie, spokojnie. Pojawmy się w 299 w niedzielę w Hali Lodowej (obojętnie czy z biletami czy bez) i w tyle gardeł spokojnie możemy wykrzyczeć co sądzimy o (macoszym) traktowaniu hokeja w Cracovii przez sterników (a w zasadzie przez JT).
Nie dostaniemy zakazu halowego;)
Rudolf Rohaczek: Niech się z nas śmieją
autor: Radosław Kozłowski, 2011-09-02, 19:25, źródło: inf. własna
Przygotowania Comarch Cracovii powoli dobiegają końca. Póki co jej trener jest zadowolony z ich przebiegu. - Ciężko pracujemy i efekty tego wysiłku na pewno będą widoczne - wyjaśnił trener Pasów Rudolf Rohaczek.
Dziury załatane?
Choć z jego drużyny odeszło czterech kluczowych zawodników Rudolf Rohaczek zbytnio się tym nie przejmuje. - Taki jest sport, zawodnicy przychodzą, odchodzą i to jest naturalna kolej rzeczy. My musimy grać dalej - stwierdził 48-letni szkoleniowiec. - Dokonaliśmy wzmocnień, lecz jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek oceny.
- Na papierze na pewno nie wyglądamy na tak mocnych jak Sanok. Wiele osób z nas szydzi, ale nam to kompletnie nie przeszkadza. Niech się śmieją, przecież wszystko i tak zweryfikuje lód - zripostował Rudolf Rohaczek, powołując się na rozwój sytuacji z zeszłego roku.
- Proszę zwrócić uwagę na to, że przed poprzednim sezonem też nie szaleliśmy na rynku transferowym. W zasadzie sprowadziliśmy zawodników na pozycje, na których mieliśmy braki i jak to się skończyło? Od stycznia zdominowaliśmy ligę, gładko przeszliśmy fazę play-off i w końcu zdobyliśmy mistrzostwo Polski - przypomniał krakowski szkoleniowiec.
Zabójczy tercet
Rudolf Rohaczek liczy, że w zbliżającym się wielkimi krokami sezonie ważną rolę będzie odgrywał atak David Kostuch - Petr Dvorzak - Rafał Martynowski. - W mojej opinii byli oni najlepszą formacją zeszłego sezonu. Wydaje mi się, że teraz będzie jeszcze lepiej. Choćby dlatego, że Petr trenował z nami od początku przygotowań - wyjaśnił.
- Prawdą jest natomiast stwierdzenie, że liga będzie silniejsza w przyszłym sezonie. Ba, mam nadzieję, że tak się w końcu stanie. Kto będzie najgroźniejszym rywalem? Ciężko powiedzieć... Na pewno wzmocniły się Sanok, GKS Tychy i Unia, jednak wartość poszczególnych drużyn będzie można oszacować dopiero w listopadzie. Teraz jakieś gdybania po prostu nie mają sensu - zakończył szkoleniowiec Pasów.
wiecej http://www.sportowefakty.pl/hokej/2011/09/02/rudolf-rohaczek-niech-sie-z-nas-smieja/
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ani słowa o Chmielewskim i Sucharskim :(
i preferowany jest atak David Kostuch - Petr Dvorzak - Rafał Martynowski.
trenerze ok ale szkoda ze nic pan nie mowi o P .K. w Doniecku ??
To chyba wszysko jasne nic o wzmocnieniach katastrofa
diesel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To chyba wszysko jasne nic o wzmocnieniach
> katastrofa
na 100% bez wzmocnień w Doniecku nie pogramy jak równy z równym (nawet nie piszę o awansie )
w PLH powalczymy o miejsce medalowe5-2 ,ale o zlocie (bez wzmocnień!!! )mozemy zapomnieć
tak to widzę
tak naprawdę mamy bramkarza +dwa ataki i jedną parę obronców (do walki o konkrety )po prostu za mało!!!
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,26918,podczas-xxi-forum-ekonomicznego-beda-hokejowe-emocje.html
No to stalo sie Nick Sucharski spakowal swoje rzeczy i wyjechal moze to beda Tychy albo Sanok? dziekujemy panie Prezesie T......!!!!!!
No żesz kurwa ja pierdole. Ogólnie jestem spokojnym człowiekiem, ale do chuja pana, nie zdzierżę tego skurwysyna...
Diesel, to pewne info? Jeśli tak, to jutro o 17 w Hali Lodowej należy głośno i wyraźnie wyrazić swoje zdanie na temat tego co dzieje się w hokejowej Cracovii.
PS. Są taczki w gotowości? ;)
No to w tej chwili straciłem resztki cierpliwości... idę, bo jestem zły!!!
To ze wyjechal to pewne gdzie jest niewiadomo moze jest jeszcze szansa go zatrzymac tylko kto to zrobi?
mam sporo znajomych z hokeja i już zapowiedzieli ze raczej nie mają zamiaru chodzić na mecze Cracovii jesli będzie grać takim skladem i tu nawet nie chodzi koniecznie o kolejnego majstra tylko o fakt lekceważenia kibiców ,dla mnie to nie problem bo chodze nawet na treningi ,czy sparingi ,ale popieram ich NIE LUBIE BYC ROBIONY W BAMBUKO (to znaczy mieć ,coś obiecane prawie ze pewne -Sucharski ,Chmielewski -i puzniej wielkie nic)mam nadzieję ze ktoś jeszcze to dobrze przemysli.
Masz racje to teraz pomysl jak sie czuja zawodnicy ci nasi a co dopiero przyjezdni
to nie jaest wina jakubka , on realizuje tylko polecenia swojego pana
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)