Ponoć Sucharski jest naszym zawodnikiem:
"Kadrę Cracovii uzupełnili także napastnicy: Marek Bryła (z KTH Krynica), Czech Petr Seidler (z HC Slezan Opava) oraz Kanadyjczyk polskiego pochodzenia Nick Sucharski."
http://terazpasy.pl/Hokej/hokej_mezczyzn/Mistrzowie-wracaja-do-gry.-Inauguracja-sezonu-hokeistow
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Coś tam ruszyło, oby dalej szło w kierunku dobrego.
reborndragon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Coś tam ruszyło, oby dalej szło w kierunku
> dobrego.
Trzymam , kciuki.
Pewnie Prezesów poruszył mój wczorajszy wpis na tym Forum w wątku Sezon 2011/2012 ! :D
Ich nasze wpisy obchodzą, tyle co mnie zeszłoroczny śnieg.
E tam... :) Czasem na pewno forum czytają.
Tylko, że ja nie mówię o [i]czytaniu[/i] naszych postów ;) chodzi mi o to, że tak to ujmę parafrazując: wchodzi jednym okiem wychodzi drugim...
Ciekawe czy przed pierwszym oficjalnym meczem w Krakowie (4,09) w tym sezonie jeszcze dopniemy jakiś konkretny transfer do końca ??
*REVENATOR* Napisał(a):
> Ciekawe czy przed pierwszym oficjalnym meczem w
> Krakowie (4,09) w tym sezonie jeszcze dopniemy
> jakiś konkretny transfer do końca ??
Moze na Niedziele bedzie jakas niespodzianka.
rafalo Napisał(a):
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ciekawe czy przed pierwszym oficjalnym meczem
> w
> > Krakowie (4,09) w tym sezonie jeszcze dopniemy
> > jakiś konkretny transfer do końca ??
>
>
[b]> Moze na Niedziele bedzie jakas niespodzianka.[/b]
Łyżwy dla Mikołaja ?
Paleta mineralnej ;)
Ciekawe co z Sucharskim na hokej net było do tej pory jako ze przychodzi !!, teraz tylko ze jest zainteresowanie ?!!
marcin_ksc Napisał(a):
> rafalo Napisał(a):
> -----
> > *REVENATOR* Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Ciekawe czy przed pierwszym oficjalnym meczem
>
> > w
> > > Krakowie (4,09) w tym sezonie jeszcze
> dopniemy
> > > jakiś konkretny transfer do końca ??
> >
> >
> > Moze na Niedziele bedzie jakas niespodzianka.
>
> Łyżwy dla Mikołaja ?
> Paleta mineralnej ;)
Paleta mineralnej już jest... ;-)
no i gitara....:)
Cieszmy się z małych rzeczy bo duże mogą nie nadejść.
agent44 Napisał(a):
> Cieszmy się z małych rzeczy bo duże mogą nie
> nadejść.
Dla mnie najlepsze przed sezonem 2011\12 jest przybycie Bescha ,następnych bardzo dobrych info raczej brak??, zgoda ze moze mam wysokie wymagania !!::P ???choć moze na ostatnią chwilę jakaś niespodzianka ???
Znając naszych decyzyjnych to czekają na grudzień - mniej pensji do wypłacenia.
zwłaszcza w przypadku Kosidły który trenuje od maja bez kontraktu i mało realne by mu zapłacili wstecz. ma być wypożyczony na kolejny rok
Nick Sucharski w ciarko???Oby to tylko plotka była ,choć wygląda jakby hokej w Cracovii zjechał na boczne tory ??
Międzynarodowy mecz Forum
W dniach 7-9 września Krynica-Zdrój po raz dwudziesty pierwszy będzie gospodarzem Forum Ekonomicznego, główną atrakcją programu rekreacyjnego będzie międzynarodowy mecz hokejowy rozegrany na krynickim lodowisku.
Wieczorem 8 września mistrz Polski ComArch Cracovia zmierzy się z Team Czechy, w którym wystąpią hokeiści reprezentujący kluby Północnomorawskiego Kraju m.in. zawodnicy wicemistrza Czech - HC Vitkovice Steel.
Organizatorami przedsięwzięcia, nad którym Patronat sprawują Wojewoda Małopolski Stanisław Kracik i Burmistrza Miasta Krynica-Zdrój Dariusz Reśko, są KS KTH, MOSiR Krynica-Zdrój i Urząd Miejski uzdrowiska. Mecz będzie miał cel charytatywny, zebrane środki zostaną przekazane na szkolenie zawodników i adeptów krynickiego hokeja na lodzie.
Spotkanie za tydzień w czwartek o godz. 19:00. Wejściówki m.in. będzie można otrzymać w sobotę i niedzielę na krynickim Deptaku od wolontariuszy przebranych w stroje retro, za dowolny datek wrzucony do skarbonki na Klub Sportowy KTH.
(e2rds)
*REVENATOR* Napisał(a):
> Nick Sucharski w ciarko???Oby to tylko plotka
> była ,choć wygląda jakby hokej w Cracovii
> zjechał na boczne tory ??
Nawet nie mów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)