pewnie pewnie. Będą się z pewnej kasy Comarchu pchac na dużo mniej pewny Aksam.
nie wierze.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Sprawa jest prosta. Zostaną ci co ich trener będzie chciał, ale pod warunkiem że nie zażądają zbyt wielkich podwyżek.
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Kontrakty zapewne zostaną podpisane z początkiem
> okresu przygotowawczego czyli w maju/czerwcu.
> Vicek nie zaprzepaści takiej okazji, aby
> przyoszczędzić na pensjach w kwietniu.
> Wtedy Laszka i Radzik będą na Wielkanoc o
> chlebie i wodzie ;)
> Ktoś wówczas może wyciągnąć do nich pomocną
> dłoń z Sanoka, Jastrzębia czy Oświęcimia.
Nie no... Sorry, ale nie wierzę w tę kwietniowa "przerwę".
Napewno nikt nie bedzie ryzykował w Comarchu sa pewne pieniadze ????.
Radzik do 2014 roku to bardzo dobrze :)
wiecej http://beta.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/radziszewski_bramkarzem_pasow_do_2014_roku
Świetna wiadomość ! :) Mam nadzieję, że kontrakty z pozostałymi hokeistami będą podpisane równie szybko i na jak najdłuższy okres !!!
Przed chwilą Leszek na czacie powiedział że jutro jedzie do klubu negocjować kontrakt
No i git, Leszek, Daniel i cała reszta - oby jak najszybciej !!! Przynajmniej wiosna i wakacje bedą spokojne ! :D
Ciekawe czy z Witosem przedłużą.
Moim zdaniem Witowski to jeden z nielicznych naszych graczy który gra za równo w ataku jak i na obronie i to dobrze ,więc powinno być ok!
Poprawcie mnie ale na teraz mamy jak na razie na 100%
1.Radziszewski -2014
2.D.Laszkiewicz -2012
3 .Kostuch -2012
Prokop - 2012
Tylko Tylu ma ważne kontrakty?Wydawało mi się że Pasiut ,Słaboń i Raszka mieli dłuższe?
Tak czy siak mam nadzieje że ta kadra zostanie +dojdą 3-4 ale faktyczne wzmocnienia .
Przydało by się 2 klasowych obrońców bo z obcokrajowców Simka nie przekonuje .
Dvorzaka bym zostawił bo to zawodnik bardzo solidny.
Simka grał w play-off po kontuzji. W ciągu sezonu grał całkiem nieźle. Jak wykazał ostatni sezon to również i ilość graczy ma znaczenie. Lepszy solidny średniak, niż nikt.
Piotrowski, Witowski i Biela zostaja w Pasach [url=http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/piotrowski_witowski_i_biela_zostaja_w_pasach](LINK).[/url]
Klys i Noworyte NIE!!! wracaja do Oswiecimia
Przepraszam Patryk Noworyta to nerwy
Mieliśmy się wzmacniać...
1.Radziszewski -2014
2.D.Laszkiewicz -2012
3 .Kostuch -2012
4.Prokop-2012
5.Witowski-2013
6Piotrowski-2013
7.Biela-2012
czyli jedna piątka i super bramkarz to mamy na pewno :)
Diesel - skąd niby te informacje ?
A co do tej listy powyżej - wszystkim się tak prawie kontrakty pokończyły, czy też kończą w 2011 roku ? Aż mi się wierzyć nie chce....
Poczekam na oficjalne info (jako, że zwykle opieram są wiedzę tylko na takim źródle informacji), ale natłok plotek z dnia dzisiejszego staje się niepokojąco duży...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)