tak się zastanawiam jakie numery dostaną nowi zawodnicy ?
Kosidło dostał koszulkę Bryły to wiemy.
Kozak odda pewnie Sarnikowi. ;)
Raszka przejmie Kuliga ;)
A drugi Raszka pewnie Hody łyknie ;)
Niewiem co z Wilczkiem
Typujemy :)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Ja typuję 2 ze starych zapasów po Dudasu.
Hoda po kontuzji nie jest już zawodnikiem Cracovii a Biela wraca po kontuzji
bona Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hoda po kontuzji nie jest już zawodnikiem
> Cracovii a Biela wraca po kontuzji
Może byś podał(a) źródło tych informacji, bo niezbyt one są zgodne z artykułem w DP.
Co do numerów, to byle by nie 666 i będzie OK :)
Pierwsza część wywiadu z Rafałem Martynowskim http://www.sportowefakty.pl/hokej/2010/12/23/bylo-ekscytujace-5-miesiecy-i-czesc-rozmowy-z-rafalem-martyn/
7 dni później
Na portalu hokej.net zaczynają chodzić plotki, jakoby Leszek od nowego sezonu miał przenieść się do Oświęcimia.
Plotki, o ile dobrze zobaczyłem, sprowadzają się do wypowiedzi jednego kolesia. Ten sam koleś twierdzi że przed tym sezonem Kłys i Noworyta byli już z Oświęcimiem dogadani, ale w końcu sprawę olali... Coś takiego niby miało miejsce ?
Wątpię nieco.
18 dni później
Do kontuzjowanych w Cracovii po weekendowych spotkaniach dołączyli Filip Szimka, Patrik Prokop, Piotr Sarnik, Grzegorz Pasiut i Paweł Kosidło.- Mam nadzieję, że pomału będą dochodzić do siebie. Sarnik jest najbliżej, Prokop wychodzi z anginy, zobaczymy co z Szimką. Co do reszty nic na siłę, będą gotowi na play-off - zapewnia Rudolf
Więcej... http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,8968805,Bonus_z_Zaglebiem_zapewniony.html#ixzz1BVPTphYc
i to dobre wieści ,mamy tydzień,kolejny mecz 25 w Gdańsku !!
Mikołaj może już w Gdańsku wystąpi.
Nie wiem czy dobrze kombinuje ,ale chyba najgorzej sytuacja wygląda z Pasiutem i Szimką??
bo do końca nie wiemy co w czym problem ??
Obydwaj są nam bardzo potrzebni!
5 dni później
Wiadomo co z Pasiutem ???
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/do_gdanska_z_lopuskim
W Gdańsku zagrają Łopuski i Prokop, ale nie będą grali: Biela, Pasiut, Simka, Kosidło oraz Dulęba i Jiri Raska. O Sarniku to nawet napisać nie raczyli....
Wkurza mnie ta [b]nieudolna polityka informacyjna klubu[/b] odnośnie hokeja. Nawet nie wiemy dlaczego niektórzy zawodnicy nie grają....
Pasiut jeszcze tydzień odpoczywa po naciągnięciu więzadeł w kolanie.
Simka siedzi chyba jeszcze na Słowacji po tym jak zasłabł.
Kosidło cosik z barkiem ma.
Dulek i Raszka niewiem.
Dulęba piszą że chory na grypę....
A Sarnik - co z nim ? Nie wiesz Marcin ?
Sarnik sie wyleczył
Prawda, prawda.... :) Ale dowiedziałem się o tym dopiero patrząc na skład.
nie no... to akurat napisali ma oficjalnej, musiałeś nie zauważyć
"[quote]Wicemistrzowie Polski pojechali nad morze z czterema piątkami. Do zespołu powrócił po półtoramiesięcznej przerwie napastnik reprezentacji Polski, Mikołaj Łopuski. - Jest już zdrowy i pomoże nam w Gdańsku w walce o zdobycie trzech punktów - mówi trener Pasiut. W dzisiejszym meczu zagrają również: [b]Piotr Sarnik[/b] i Patrik Prokop.[/quote]"
Fakt. Pisali. [b]Mea culpa.[/b]
Ale jeszcze wczoraj nie raczyli o Sarniku ani słowem wspomnieć.
A swoja drogą to jak się jednak wszystkie ta nasze (może i nie najmocniejsze, ale jednak) nabytki przydają... Sześciu graczy brak, a my mamy cztery piątki :)
PS. Obrońca Hoda - hmmmm.... on jest naszym graczem, czy już nie ?
Po wypowiedzi trenera Rohaczka w Gdańsku z obrońcami moze nie być najlepiej na P.O. ???
Simka oraz Dulęba mają poważne kłopoty zdrowotne !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)