Niech przylatuje!!! :)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Jak kasa bedzie to przylatuje bez problemu ostatni sezon nie za bardzo bo kontuzje moial ale generalnie miodzio
widzialem go sezon temu facio rzadzi nalodzie....
Jak by sie udalo jakiegos prywatnego sponsora na niego znalezc bo Profesor nie da takieiej kasy....na Wegrzech tak robili
no i nas teraz dymaja jak chca:)
kaka4587 jak grupa 100 powstawala to tez mowili ze sa smieszni....to juz nasze takie polskie jest najlepiej nic nie robic
tylko krytykowac...
Ja się zgadzam z Masserem. Trzeba coś zrobić! Jakkolwiek pomoc jeżeli jest jakaś możliwość pomocy...
Jeżeli powstanie Hokejowa grupa 100 to ja się przyłącze.
masser---masz kontakt z Rohackiem to mu powiedz co my możemy, taki chlop przyjedzie a trener go nie bedzie chciał, bylo paru mlodych przyjezdzali sami z tatusiami zza oceanu nic nie chcieli tylko mieszkanie i wyzywienie i niestety Rohackowi nie przypadli do gustu .Więc nie szalej z tymi pomysłami tylko róbmy cos żeby mlodzi mogli trenować.Filipiak nie chce dac na trenera dla mlodych.a 30.000euro da????W Cracovii ani nie ma warunkow do trenoewamnia ani atmosfery w druzynie z tego co czytałem więc daj spokój nie szalej..!!!!
Ciężko chyba będzie coś zrobić ,kiedy niektorzy tu zamiast zająć się sprawami hokeja ,zajmują sie pierdolami typu,,wielokrotnoscią znaków interpunkcyjnych i drukowanymi literami''a ,sami nie mają odwagi przedstawić wlasnej wizji Pasiastego hokeja ,ale do krytyki innych są pierwsi !!!!!!!!!!!!
KLEKOT-- czekamy!!!!!!! przeciez napisałeś to---"Inny problem który pokazał Mambo to "terror braci Laszkiewiczów" oraz fakt iz trener z Danielem jest na Ty a o tym w części III ale juz nie dzisiaj."..
Po raz kolejny powtarzam, że Ja nic nie wiem na temat tego, że trener z Danielem jest na Ty więc ładnie proszę nie przypisywać mi tych słów :-) a co do nowych zawodników jeśli tylko będę mógł jakoś pomóc to służę swoją osobą! :-) Zawsze Pasy!
mambo-wszystko jedno kto to pisał przecież wiemy o tym że to jest prawda!!!
Rochacek chce testowaca a proponowali mu spady z 3 ligi uniwersyteckiej !! chca przyjechac goscie z co grali w 1 istatyski ok mieli
wielu proponuja goraliki - menagerowie z chicago co pojecia nie maja tylko kaske chca , a Profesor takie vpieniazki placi Suvorovovi to co
gosciu co w NHL prawie 80 meczy zagral nie jest wart 3.000 eur i mieszkanie no chyba zartujecie...
masser -nie dziw się ze nie masz zrozumienia twoich wizj sprowadzenia świetnych graczy i skora n.p.Karvin pisze ze cytuje ,,sam tekst że jeszcze nigdy nie byliśmy w podwójnej koronie pokazuje że się jednak w d... poprzewracało. ''
mowi wyrażnie ze nie ma wiekszego zainteresowania hokejem,a juz na pewno odnoszeniem sukcesow!!
Sztabnan ja nie szaleje tylko jak Ty normalnym PASIAKIEM jestem troche w zyciu zobaczylem i wiem ze jak sie chce to moznna!!!!
Jestem przekonany ze przyzwoici goscie z USA i Kanady szybko szczegolnie przy bandach wylecza naszych nieruchawych obroncow
czy ustalaczy skladu typu Parzyszek szwajczrzy i dunczycy ta droga poszli....i gdzie sa?
Revenator jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to się ode mnie odstosunkuj - w internecie widzę że każdy lubi sobie popisać - jak trzeba coś zrobić naprawdę to już jest o wiele gorzej - niestety...
ok to wytłumacz co oznacza teks ktory mi napisales
,,I jednak uwaga do meritum - sam tekst że jeszcze nigdy nie byliśmy w podwójnej koronie pokazuje że się jednak w d... poprzewracało.''
Pytanie o co chodzi z tą d.... bo napisalem tylko ,,,poza tym wcale nam w dupach nie poprzewracalo n.p. nigdy nie byliśmy w podwojnej koronie ?''
Chyba jako kibic mam prawo i nawet obowiązek wierzyć i oczekiwać ze będziemy zawsze walczyć o najwysze cele (na dziś chyba dobry czas to mistrzostwa i swietna gra czy nawet ten puchar polski lub pokazanie sie w europie ,ale np. w gorszych czasach bez sponsora to utrzymanie sie w lidze \)
wiedzę ze umiejętnie obracasz kota ogonem !!Sam zaczynasz a puzniej wielce obrażony i zdziwiony,
i jeszcze jedno sam sie nie wypowiadasz nawet w kwestii szkolenia mlodych (twoja sprawa ) ,to nie krytykuj innych ktorzy maja jakieś zdanie
PAX INTER PASIAX ! :)
Czy ten masser to ten sam co w Sanoku narobił smrodu z Rosjanami z bazaru, wielki menago? Jeśli tak to śmieją się tam z tego do dziś, co wypisywał kogo niby nie sprowadzi a efekty każdy zna. A teraz zaczyna z powrotem mącić w głowach kibiców różnymi linkami, zapewnieniami jakich mistrzów sprowadzi. Proponować sobie można jak i tak Rohaczek weźmie tych co mu odpalą pewną dolę. Szkoda zawracać sobie głowę tymi wypocinami .... tego człowieka.
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ok to wytłumacz co oznacza teks ktory mi
> napisales
> ,,I jednak uwaga do meritum - sam tekst że
> jeszcze nigdy nie byliśmy w podwójnej koronie
> pokazuje że się jednak w d... poprzewracało.''
>
>
> Pytanie o co chodzi z tą d.... bo napisalem tylko
> ,,,poza tym wcale nam w dupach nie poprzewracalo
> n.p. nigdy nie byliśmy w podwojnej koronie ?''
> Chyba jako kibic mam prawo i nawet obowiązek
> wierzyć i oczekiwać ze będziemy zawsze walczyć
> o najwysze cele (na dziś chyba dobry czas to
> mistrzostwa i swietna gra czy nawet ten puchar
> polski lub pokazanie sie w europie ,ale np. w
> gorszych czasach bez sponsora to utrzymanie sie w
> lidze \)
> wiedzę ze umiejętnie obracasz kota ogonem !!Sam
> zaczynasz a puzniej wielce obrażony i zdziwiony,
> i jeszcze jedno sam sie nie wypowiadasz nawet w
> kwestii szkolenia mlodych (twoja sprawa ) ,to nie
> krytykuj innych ktorzy maja jakieś zdanie
Przestancie juz! Revenator! jako kibic masz prawo do wszystkiego!Naprawde! Wierzyc i oczekiwac,rowniez! Napisalem cos w innym temacie ze,inni moga i zrobili.My nic. Wdupach, nam sie poprzewracalo to fakt.
o ironio! zawsze byl komplet,w dawnych czasach,nawet w tym pamietnym 2-1,nie wspomne o Uni,czy innych,wtedy chcialo sie chodzic,napedzalo to cos,ta magia,Siedleckiego i nie tylko.Byli kibice przyjezdni.Pamietam jak sam zalozylem klub kibica Poloni Bytom w Krakowie:) Boże ,kiedy to było...Mozna zajzec do dziennika polskiego annaly:) Pamietam jak zalozylismy ,PIERWSZA GRUPE WSPIERANIA cracovii,budynek Sokoła. Byl tam gosc z Dąbia! z wąsikiem czarnym..szacunek,robiłes duzo i wiele:)i zapewne robisz nadal:)
To byly czasy,kiedy nic nie bylo,a nam zalezalo,zeby bylo!To byly fantastyczne dni i czasy,ktorych nie zapomnimy,nigdy!
Czy ktos wtedy myslal o mlodziezy? nie,wiazano koniec z koncem.
volker0 JA nie rozpocząłem sprawdż!!Chodzi mi tylko fakt w ktroym momencie niby to mi sie w dupie przewróciło moze Ty mi to wyjaśnisz ???
jesli chodzi o zrobienie czegoś ,to znowu nie jest tak zle troche sami przesadzamy i nie doceniamy samych siebie wezmy ten Puchar Kontynentalny w Krakowie chyba pamiętacie ze nawet nas bardziej chwalili drużyny i dzialacze innych ekip niz my sami bylismy zadowoleni jesli chodzi o strone kibicowską
cytat
;;Waszą fantastyczną postawę docenił m.in. trener kazaskiej drużyny Oleg Boljakin, który na pomeczowej konferencji prasowej stwierdził: - Bardzo podobała mi się atmosfera na trybunach, kibice byli świetni. Zazdroszczę wam, że tak tu się kibicuje.''
Jesli chodzi o mnie sam ,,zaraziłem;\''hokejem 3 osoby na stale:) a 4-5 dorywczo (ciekawsze mecze)
Promuje i zachwalam hokej gdzie tylko mozna ,w ostatnim sezonie bylem na okolo 90 % meczy (w tym sparingi i treningi i nawet jeden wyjazdy do Oswiecima incognito oczywiście )wiadomo ze mozna zrobic wiecej i lepiej ,nie chodzi tez by sie licytować wazne by cos w ogóle robić!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)