Islander Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ...jaki był taki był ale był...
> Mógłbyś niezorientowanym w temacie rozwinąć
> tą myśl nieco??
Co do 1 druzyny było w miare ok. Co do młodzieży6 już słabo....
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Co z Musialem dostal kare na inne mecze ?
jeśli się nie myle to jeśli się dostaje kare meczu to w następnym też nie można zagrać ale nie jestem tego pewny ?? może ktoś może to wyjaśnić
amok_pl Napisał(a):
> jeśli się nie myle to jeśli się dostaje kare
> meczu to w następnym też nie można zagrać ale
> nie jestem tego pewny ?? może ktoś może to
> wyjaśnić
więcej na temat przepisów w wypadku kary meczu tutaj --> [url]http://www.sedziahokeja.pl/media//DIR_202434/zmiany_numerow_wg_przepisow_IIHF.pdf.pdf[/url]
Musial dostał karę meczu za rozpoczęcie bójki, czyli wychodzi na to że odpocznie przez dwa kolejne mecze..
Poczytałem sobie...
Tak gwoli ścisłości: Nie widzę czegoś takiego jak kara za rozpoczęcie bójki... Jest za to kara za bójkę na pięści :)
Leesior Napisał(a):
> Poczytałem sobie...
> Tak gwoli ścisłości: Nie widzę czegoś takiego
> jak kara za rozpoczęcie bójki... Jest za to kara
> za bójkę na pięści :)
zgadza się, ale nie widzę osobnego paragrafu za "karę meczu za wszczęście bójki", więc wydaje mi się że kara za wszczęcie bójki podchodzi pod karę za bójkę.. może jest ktoś jest w stanie to potwierdzić?
Wszystko zależy od tego co sędzia wpisał w protokole :-)
!
10 dni później
Trochę przykro taki temat ruszać, ale z całym szacunkiem czas podjąć dyskusję - kto jest teraz bramkarzem nr 1? Zaznaczam - wiem, że po kilku sezonach na topie każdy może na moment trochę obniżyć loty i do nikogo tu pretensji o formę nie zgłaszam, zwłaszcza, że tyczyć się to może osoby bardzo, bardzo dla nas zasłużonej, której przyszłość wierzę, że wiąże się z naszym klubem!
Dla mnie w tej chwili bramkarz nr,to Marek Rączka !!!
biorąc pod uwagę ostatni okres to Rączka wypada dużo lepiej od Radziszewskiego... bardzo żałuję, że nie bronił podczas meczu z Tychami. Historia mogłaby się zupełnie inaczej poukładać. No ale cóż... nie ma co gdybać...
Radzikowskiego?
qsss Napisał(a):
> biorąc pod uwagę ostatni okres to Rączka wypada
> dużo lepiej od [b]Radzikowskiego[/b]... bardzo
> żałuję, że nie bronił podczas meczu z
> Tychami. Historia mogłaby się zupełnie inaczej
> poukładać. No ale cóż... nie ma co gdybać...
Radzikowskiego to jest ulica w Krakowie :P
blahahaah... Radziszewskiego oczywiście... wow... aż sam się sobie dziwie. Ale jak to pisałem to byłem padnięty. ooo masakra. Wybaczcie:)
13 dni później
[b]Podobno[/b] ma do nas dojsc Sarnik albo jeszcze przed PO albo na nowy sezon
Cracovia RCJ Napisał(a):
> Podobno ma do nas dojsc Sarnik albo jeszcze przed
> PO albo na nowy sezon
Osobiście byłbym za ,ale z trenerem Rohaczkiem chyba sie nie dogadają,a zgrzyty juz były ??
ACHA i najważniejsze kto miałby nawet to zrobić???z tym tradycyjnie jest problem !!!!!!!!!
Sarnik ma trudny charakter... ale być może życie w Tychach i Sosnowcu a zwłaszcza " terminowe" wypłaty wyprostowały tego utalentowanego leniuszka...zobaczcie nie ma Słabonia i obrońca Wajda znowu gra w ataku... taką mamy politykę kadrową, w tym sezonie wyjątkowo bezmyślną... a jak wypadnie jeszcze jeden gracz to gramy na 3 ataki i wtedy play off cienko widzę
Jak wypadnie jeszcze jeden gracz, to zgrają pewno Bryła i Kozak. Ale lepszy byłby bez wątpienia Sarnik.
Może ktoś wie jednak, co z tym Słaboniem ???
PS. Niech żyje polityka informacyjna naszego klubu, a zwłaszcza sekcji hokeja na lodzie !
W dzisiejszym PS pisze ,że jak PZHL potwierdzi ,że Sarnik jest wolnym zawodnikiem to zasili nasz zespol. Rochaczek wypowiadał się ,że jest za, bo Sarnik w hokeja grać potrafi.
Słaboń ma stłuczone zebra i nie zagra przez 2 tyg wiec Sarnik by sie przydal
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)