Agulin i Roszczin no i oczywiscie Romek Wielki Steblecki to nasze legendy a i czasy
byly inne , przelicznik zielonego tez inny byl.Jak mu beda na czas placic i warunki
kontraktu spelniac to tez z nim problemu nie bedzie jak mu opisalem nasza szatnie to powiedzial ze to wogole niewazne bo zawodowiec jak mu placa to ma zapierdalac a nie warunki sanitarne krytykowac.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
masser kazdy gra tyle ile ma na to ochoty i siły i nadaje sie do druzyny NHL- u graja nawet zawodnicy majacy kolo 46 lat:)
osobiscie nie zaglądam w metryki ,patrze jak zawodnik prezetuje sie na lodzie i to mnie tylko interesuje ,jesli chodzi o Romana Stebleckiego ,tez uwarzam do dzis ze zawczesnie pozegnal sie z Hokejem mógl jeszcze spokojnie załozyc medal mistrza polski 2005\06 przyczyniajac sie bezposrednio do jego zdobycia i jestem pewny ze bylby jednym z lepszych graczy !!
Przy tych rotacjach i spekulacjach, kto gdzie odchodzi pogubiłem się.... Czytam, że mamy jeszcze 2 wolne miejsca dla obcokrajowców..... Kto zatem oprócz Michalika jest zakontraktowany oczywiście z obcokrajowców? Badzo?
Inna rzecz to fajnie, że do rozgrywek 1 ligi została zgłoszona rezerwa..... Oby udało się tylko skompletować kadrę.... Z chęcią przejdę sie na meczyk Cracovia II - Legia Warszawa:)
wiadomo z opowiesci masera ze Bialorusin i Fin to obrońcy ,a moze ktos wie gdzie gra (pozycja)Kanadyjczyk ktorym tez jestesmy zainteresowani >>>???
MAMY BADZIA ,MIHALIKA I VERCIKA i dwa wolne miejsca
*REVENATOR* Napisał:
> MAMY BADZIA ,MIHALIKA I VERCIKA i dwa wolne
> miejsca
Ano faktycznie.... Vercik jakoś mnie nie przekonuje, ale może z niego coś będzie..... Badzo był bardzo dobry w ubiegłym sezonie.....
Badżo zagrał słabiej sezon zasadniczy a znakomicie w playoffie (szczególnie finał) - czyli to co się oczekuje od zawodnika, że ciągnie drużynę w kluczowych momentach a nie wystrzela się w mało istotnych meczach sezonu zasadniczego...
Odpie... od Badzo to dobry zawodnik i chlopak bardzo pozytywny ma w glowie poukladane
napewno pozytek z niego bedzie...
to do mnie?
Nie ,przeca Ty go lubisz jak i ja tak ogolnie do wielkich znawcow hokeja co kija w rekach w zyciu nie mieli i nawet na rolkach nie jezdzili....
ok bo tak wyglądało - a ja naprawdę Marka cenię za formę we właściwym momencie :)
i zdecydowanie wolę go od Hloucha który zawiódł wtedy kiedy miał być pierwszoplanową postacią zespołu
masser ja jakos nie widze zeby sie ktos przpie....ł do Badzia ?????chyba kazdy wie ze Play-off miał super ,a zasadniczy dobry
*REVENATOR* Napisał:
-------------------------------------------------------
> masser ja jakos nie widze zeby sie ktos
> przpie....ł do Badzia ?????chyba kazdy wie ze
> Play-off miał super ,a zasadniczy dobry
Dokładnie....
Czy na hokej są ulgowe dla studentów?
100dent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy na hokej są ulgowe dla studentów?
NIE!!!!!!!!!!!
Ale istnieje naprzyklad mozliwosc wygrania biletów(Gazeta Wyborcza ,Fakt ,lub radio Kraków Czy Vox FM,itp.)trzeba tylko wykazac się troche wiedza o hokeju i o Cracoviilub byc jednym z pierwszych dzwoiąc do redakcji
ceny są tak niskie że mija się to z celem...
Nikifor Szczerba bramkarz z Krynicy ponoc blisko Cracovii!!!!
jak i wielu jego kolegów.....ponoć.
wkońcu ktoś musi grać w 1 lidze.
pONOC BO TAKIE WARUNKI JAKIE DAJE KLUB TO SMIECH DLATEGO MLODZI WOLA BYC BLISKO DOMU A NIE U NAS
a robią błąd...
Tu pograją w 1 lidze a nie w mało wartej CLJ.
Pod okiem trenera kadry i z szansą załapania się za rok dwa do kadry najmocniejszego finansowo Polskiego Klubu. Czyli mają szansę pograc dłużej w hokeja.
Dodatkowo mają Szkołę Mistrzowstwa Sportowego w któej o maturę dużo łatwiej.
Natomiast jak mają nadzieje aby na tym jakąś kasę zarabiać...mała szansa. Ich wybór.
hmmm...jakby mnie tak potraktowano jak chłopaków co wspomagali naszych juniorów to też bym podziękował za takie granie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)