Potter opioeranie się na domysłach i plotkach nie prowadzi do dobrych wniosków - tyle w temacie
wrzuccie sobie na luz - tyle Wam powiem...
co roku to samo...
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
najwiecej ma do powiedzenia Potter który byl kiedys wielkim orędownikiem zakontraktowania u nas niejakiej miernoty Sobały z dwa sezony temu
wszystko pod kontrolą:) w końcu co osiągnęliśmy w ciągu tych ostatnich lat zawdzięczamy im wiedzą co robią wystarczy poczekać:)
Płaczek won !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A PROSZKIEWICZ pewnie w tychach zostanie ;(
Pamiętacie ile było gadania o tym że Leszek do Jastzębia pójdzie...?
A to komentarz, wyrażony słowami Leszka:
"Czytając te informacje, śmiałem się. Skąd się brały? Kto wypisywał te bzdury? Od początku mówiłem, że jeśli nie wyjadę za granicę, to zostanę w Krakowie."
http://terazpasy.pl/cr_site/hokej/hokej_mezczyzn/leszek_laszkiewicz_zostane_w_krakowie
Dev nie pisz bzdur .Nie byłem żadnym wielkim orędownikiem ściągnięcia Sobały.Popukaj się w łeb i sprawdź czy aby nie jest pusty.
Karwinie czy Burzil także nie pasował do ,,koncepcji''Rohaczkowi- czy może temu co go tak bronisz Tabbiszowi???.Ilu zawodników musimy jeszcze stracić byś przestał być adwokatem tej m...y.
Potter robisz sie już nudny w tym swoim ujadaniu. Nie będzie Hloucha i Burilla, to będą inni. Jak dla mnie, żaden z nich jako obcokrajowiec nie spełnił oczekiwań. Płakać to można za zawodnikiem , który dorównywałby klasie Laszkiewicza, a żaden z nich taki nie był. Skoro w ostatnim czasie przedłużyli kontrakty z Cracovią: Leszek Laszkiewicz, Daniel Laszkiewicz, Noworyta, Badżo, Piotrowski, Vercik, a wcześniej nowe kontrakty podpisali Pasiut, Radziszewski i Słaboń, to oznacza ,że klub prowadzi politykę personalno-finansową , adekwatną do poziomu prezentowanego przez danego zawodnika. A jeżeli ktoś buja w obłokach i wydaje mu się ,że może od nas wydoić większą kasę, to niech sobie zarabia na chleb w TKH, Sosnowcu itp.
Dev, nie pisz bzdur, to był Szoke. Cienias jescze większy niż Chmiest.
Zac Jeśli według ciebie Buril nie spełniał oczekiwań to kogo byś chciał Reddena?
Ale pieprzycie Buril nie grał jak dobry obrońca najlepszy w lidze ale nie robił nic dobrego
Zastanów się jak cos piszesz.
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dev, nie pisz bzdur, to był Szoke. Cienias jescze
> większy niż Chmiest.
o szkoe zapomniałem ,ale niech mi potter tutaj nie sciemnia ze na jego liscie życzen nie było Sobły jak ten grywał w Katowicach. Co do transfewrów to jak Vercik sie nie sprawdzi zawsz emozna mu podziekowac. Teraz trzeba zatrudnic grajków pokroju Michalika zeby cos wiecej spróbowac ugrac w Pucharach .
Chyba nie jest najlepiej skoro skaczemy sobie do oczu na tym forum ostatnio????
a takie fora są chyba po to by kazdy powiedział co mysli i nie musi koniecznie sie zgadzac z innymi??
COMARCH CRACOVIA KRAKÓW
PRZYCHODZĄ/ARRIVED:
Michał Radwański - Napastnik - KH Sanok
ODCHODZĄ/LEFT:
Jarosław Kuc - Obrońca - Zagłębie Sosnowiec
Oktawiusz Marcińczak - Obrońca - Zagłębie Sosnowiec
Ales Černy (Czechy) - Obrońca - Szuka Klubu
Paweł Jakubowski - Bramkarz - TKH Toruń
Roman Hlouch (Czechy) - Napastnik - TKH Toruń
Mateusz Dubel - Napastnik - (?)
Andrej Kmeč (Słowacja) - Napastnik - HK Ardo Nitra (Słowacja)
Vladimír Búřil - Obrońca - TKH Toruń
czyli straty w ludziach na dzis to 8-1 w tym prawie połowa obronców??
Dobra wrzucam teraz sobie na luz :)
1)Polonia Bytom Chyba wogole nie wystartuje
2) Podhale ma grac w Opolu :P
czyli u nas nie jest najgorzej
Zac pewnie chciałby Cernego -albo jego klona.Hlouh be ,Buril be -jak Mihalik pójdzie gdzie indziej to też napiszą że słaby.Poczekajcie jak wam tabisz ściągnie lepszych!!!.
Nie będzie Burila ,Hlouha będą inni .Jakże mądre i twórcze zdanie .Ostatnio mieliśmy całą masę tych innych;Kmets,Cerny ,Spirin,Pijak prokop,Pinc i niejako na deser ,,hokeista ''który zrobił sobie w Cracovii 2 letnie senatorium Safarik.
Zapewne o takich innych chodzi !!!.
Jak czytam takie bzdety że żaden z nich (Burzil,Hlouh )nie spełnił oczekiwań to ogarnia mnie pusty śmiech.Zapewne w ostatnich latach było wielu dobrych stranieri (szczególnie obrońców).
Dev popukaj sie w łeb z Sobałą.O niejakim Szoke wielu z was pisało że wartało by go sprawdzić jak miał bodajże 100 pkt w 2 lidze grając w KTH.Jakby do nas wtedy trafił zamiast pijaka Prokopa to i tak by był zysk.
Popatrzcie na bilans strat i zysków i poklepcie Tabisza za,,dobrą ''robotę!!!!
jak ruszy szkolenie mlodych pelna para to poklepie. to dla mnie teraz priorytet.
Musimy tez miec na uwadze ze w nadchodzacym sezonie chyba nie mamy zbyt wiele czasu na ,,TESTOWANIE ''nowych stranierii poniewaz gramy w Pucharze Kontynentalnym ,pasowali by juz zgrani i pewni!!!Chyba ze odgórnie to olewamy ?Ale prof.Filipiak mówił co innego !!
czesc wywiadu z L,L
Wystartujecie też jako mistrz kraju w Pucharze Kontynentalnym. Jest szansa na przejście przynajmniej pierwszej rundy?
- To wszystko zależy od składu naszej drużyny. Na razie doszedł tylko Michał Radwański, a z obcokrajowców przedłużyli kontrakty Verczik i Badżo. Potrzebne są dalsze wzmocnienia. Zobaczymy, kogo działacze zdołają pozyskać.
Nie będzie mistrzostwa w tym sezonie. Jak zdobyliśmy 2 lata temu mistrzostwo Filipiak obiecał że utrzyma ten skład. Nie utrzymał. I skończyło się na 3 miejscu. Teraz też drużyna została osłabiona, ale nie wiem czy nawet na brąz to wystarczy.
Jakkubek pewnie teraz jest na MS i dopina transfery LEPSZYCH OD BURILA.Tych zawodników nie trzeba będzie ,,testować ''.Tam jakub wyłowi tych najlepszych , resztę załatwi faksem .Świta jego adwokatów nie pozostawi suchej nitki na tych co śmieli wątpić w WIELKOŚĆ TEGO PREZESA.
*KSC* Napisał(a):
> Zac Jeśli według ciebie Buril nie spełniał
> oczekiwań to kogo byś chciał Reddena?
> Ale pieprzycie Buril nie grał jak dobry obrońca
> najlepszy w lidze ale nie robił nic dobrego
> Zastanów się jak cos piszesz.
Bo obcokrajowiec to powinien być absolutną gwiazdą ligi i drużyny, a Buriil takim nie był. Oczywiście wszyscy pamiętają jego bramkę do pustej w ostatnim meczu, ale czy w przekroju całego play-off było tak rewelacyjnie ? Ja nie twierdzę ,że był słaby, ale jak na obcokrajowca, których trzeba mierzyć inną miarą to żadna rewelacja. Poza tym gość ma 40 lat, a chciałby zarabiać prawie tyle, albo nawet więcej niż Laszkiewicz. Za południową granicą na pewno można znaleźć zawodnika nie gorszego od niego. Początek okienka transferowego, najlepszy zawodnik ligi oraz bohater pay-off właśnie podpisali nowe kontrakty, a tu co poniektórzy już płaczą i snują wizje ,że drużyna w nadchodzącym sezonie to nawet na pudło sie nie złapie. Tak więc potter płacz dalej, włącz sobie na stałe caps locka, aby twoje posty wyglądały jeszcze bardziej dramatycznie. A później przejdź na forum piłkarskie i napisz coś o Chmieście i Aleksandrze......
Ciekawa teaoria z tym obcokrajowcem który miałby być absolutną gwiazdą ligi.Mieliśmy całą masę takich gwiazd. Większość wymieniłem ale zapewne nie wszystkich.Poza tym w żadnym z postów nie płaczę a wyklinam i nie zostawiam suchej nitki na tym co jest odpowiedzialny za ten stan czyli jakubku .Broń dalej tego dobrze pracującego ,,prezesa''.Zapewne te transfery gwiazd poprowadzi tak jak transfer Kłysa (przed pójściem do Torunia).Ekspresowo!!!.
Poza tym czasu na testowanie zawodników tak jak pisał revenator nie ma (o zgraniu nie wspomnę)w kontekscie dobrego występu w p.kontynentalnym .Takie były szumne zapowiedzi że na ten puchar drużyna ma być wzmocniona.
potter Napisał(a):
> Ciekawa teaoria z tym obcokrajowcem który miałby
> być absolutną gwiazdą ligi.Mieliśmy całą
> masę takich gwiazd. Większość wymieniłem ale
> zapewne nie wszystkich.
I dlatego nie ma co za nimi płakać i ich żałować. Jeżeli taki zawodnik się pojawi i po sezonie odejdzie np do Torunia to wtedy można psy wieszać na działaczach ,że takiego zawodnika nie potrafili zatrzymać. Jak dla mnie ani Hlouch ani Burril takimi graczami nie są. Co do Kłysa, to trenowali z nami wówczas on i Piekarski. To był okres przed sezonem, w którym musieliśmy przez większość grać na obcym lodzie i klub zdecydował sie wydać pieniądze na jednego z nich. Wybrano wtedy Piekarskiego i jak czas pokazał to była ta gorsza opcja, którą jednak przed następnym sezonem poprawiono.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)