cos mi sie wydaje ze chodzi o Piotrowskiego ,le Dołega bym nie pogardził
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Bartek Piotrowski niechciany w N.Targu pewnie przyjdzie do nas.
"Jak widać do obsadzenia pozostało już niewiele miejsc."
???
Czterech piątek jeszcze nie ma... A była mowa o pięciu.
Dubiel odszsedł z Cracovii,http://www.hokej.sport24.pl/news/show/58102/plh/dubel_do_wziecia/czyli jest teraz 17-tu hokeistów
Jest 17 hokeistów i cztery miesiące do pierwszych zawodów.
Skończmy z histerią.
A przy okazji to nie przypominam sobie ,żeby zawodnik Dubiel grał kiedykolwiek w CRACOVII . Czy o czymś nie wiedziałem ?
Agencja menadzerska "Vojacek", podaje informacje, ze Roman Hlouch zwiazal sie rocznym kontraktem z TKH Torun oraz Andrej Kmec podpisal kontrakt z HK Nitra.
Za Hloucha to ja bym chętnie widział Kacira. Tylko ,żeby nas Toruń nie ubiegł, bo oni też podobno się nim interesują. Niestety jakiś dziwny marazm nastąpił jeżeli chodzi o nasze transfery, jak na razie to ruch odbywa się głównie w drugą stronę.
tABISZ kapeluchu rusz sie wkoncu
7 zawodników Cracovii juz odeszło ,4 byc moze odejdzie
w zamian 1 przyszedł do Cracovii i jestesmy oficjalnie zainteresowani jednym zawodnikiem .Przed nami walka o obrone Mistrza Polski i bój na arenie miedzy narodowej ale AjKot mówi ze wszystko ok???? gratuluje !!!!!
Hlouch pedał Pasy sprzedał. I tyle w temacie.
Tabisz sprawe pokpił.Toruń nas nie przebił finansowo tylko chcial go bardzo.Tabisz czekał nie wiem na co to mamy taki klops.Zamiast się wzmacniać to się osłabiamy .Odszedł zawodnik kluczowy.Jak tak dalej będzie spał to Michalik,Burzil też pójdzie w cholerę i może Laszkiewicz.Ty mendo z kańczugi nie wstyd ci!!!!
Nie masz za grosz ambicji!!!!.Zawsze będziesz gnidą najemną!!!
Jest takie powiedzenie pasujące do kilku kolegów piszących w tym wątku: "jeszcze majtek nie zdejmie a juz robi..."
Hlouch jest wolnym czlowiekiem zrobił to co uznał za stosowne.Za sezon zasadniczy ma u mnie + a za play-offy duuuży minus. Gdy trzeba było pokazać cały swój kunszt okazało się że co nieco mu brakuje.Ale osobiście życzę mu jak nahjlepiej moja sympatię ma- chyba że zacznie w sposób dość drastyczny( a jak mu nerwy puszczą to potrafi) faulować bezsensownie swoich niedawnych kolegów z Pasów- wtedy kredyt symatii sie szybko skończy. Ale pożujemy, zobaczymy.
Teraz trzeba znależć niegorszego następcę...
Z tym kluczowym zawodnikiem to trochę przesadziłeś potter.W naszej słabej lidze było kilku lepszych obcokrajowców od niego, a jeden z nich jest dalej wolny i nazywa się Kacir.
Kilka słabszych występów w żaden sposób nie przekreśli całego sezonu Romana.Bardzo dobrego sezonu -bardzo dobrego hokeisty!!!.Znacznie słabszy od niego Vercik zostaje ,a lekką ręką pozbywamy się Romana.To się nazywają wzmocnienia Tabisza by obronić Mistrza i ,,powalczyć'' w pucharach!!!.Śpij dalej Tabisz!!!
Do k... nędzy nie dyskredytujcie Romana -to nie był jakis zawodnik grający ogony TYLKO 3 STRZELEC DRUŻYNY!!!!!.I kto nam go podebrał znacznie biedniejszy od nas Toruń!!!!
zgadzam sie z przedmowca, Romek jest ok!
Kotu
Bez przesady Hlouch poszedł tam gdzie mu dali tyle ile chciał....To nie jest nasz wychowanek by mieć sentyment do nas.....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi.
Panowie kochani (a zwłaszcza Ty Potter). Jak cenie Hlouha za mecze z Tychami i sezon zasadniczy to w play-off raczej zawiódł.
Podejrzewam ,że w tej sytuacji Rohaczek poprostu nie wystawił go na listę priorytetów.
Miał się Tabisz w takiej sytuacji o niego z przepłacającym TKH bić? Wolne żarty Panowie! WOLNE ŻARTY!!!
Macie panowie do czynienia z sekcją hokejową ,która od 5 sezonów z roku na rok wystawia CORAZ mocniejszą drużynę. Robi naprawdę na ogół CELNE strzały transferowe (z małymi "pudłami" ale to naturalne przy takiej ilości ) . Ba nawet w sezonie jak musieliśmy w wyniku nieudolnych działań gminy dopłacic prawie milion złotych z powodu remontu lodowiska TO DRUŻYNA I TAK SZŁA NA MISTRZA (jeden głupi błąd Dulęby nas go pozbawił). A WY DALEJ HISTERIA ,PANIKA a nawet wyzwiska. To samo było niecały rok temu , dwa lata temu a ja pisałem mniej więcej podobny tekst.
5 sezonów z rzedu trenerzy i zarzadzający sekcją hokejową pokazali ,że DAJĄ SOBIE RADE!!! No to chyba do cholery jest to powód aby im udzielić "ODROBINY ZAUFANIA"!!!
2004 awans 2005 brąz 2006 mistrz 2007 brąz (ale w opisanej wyżej sytuacji) 2008 mistrz...
....nieudacznicy ? frajerzy? WOLNE ŻARTY PANOWIE! WOLNE ŻARTY!!!!!
Nie mogę tego czytać jeden głupi błąd Dulęby a gdzie była reszta czy tylko Dulęba grał jak zrobił błąd to jeszcze Radzik mógł obronić ,przecież nie takie bramki bronił,jak by tak było że ten błąd nas mistrza pozbawił to Rohaczek dawno by go z drużyny wywalił i nie chciał na nastepny sezon.Co do transferów nie odpuszcza się dobrych sprawdzonych zawodników,bo znowu będziemy próbować kogoś nie wiedomo kogo ,przecież do nas przychodzą tylko mierni a nawet pwiedziałbym słabi, reszta drużyny musi wtedy "wyprówać flaki",grać często na dwie piątki żeby jakoś było,i jak przychodzi PO to skarpetami oddychają.
galop Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie mogę tego czytać jeden głupi błąd Dulęby
> a gdzie była reszta czy tylko Dulęba grał jak
> zrobił błąd to jeszcze Radzik mógł obronić
> ,przecież nie takie bramki bronił,jak by tak
> było że ten błąd nas mistrza pozbawił to
> Rohaczek dawno by go z drużyny wywalił i nie
> chciał na nastepny sezon.
No jak nie możesz czytać to przykro mi ...ale co ja na to poradzę. Kto tu czepia się Dulęby? Faktem jest ,że przy prowadzeniu 2-0 w decydującym defacto o mistrzowstwie 7-ym meczu półfinału z Podhalem nasza drużyna spokojnie kontrolowała grę dopóki kiks się Dulkowi nie przydarzył. Zmień sobie błąd Dulęby an błąd obrony jak Ci to przeszkadza i będzie OK: ) Jakbyśmy dowieżli to 2-0 to byłby kolejny mistrz i o to mi chodziło... Dulek zaplątał się w temat niejako "ubocznie" ;)
>Co do transferów nie
> odpuszcza się dobrych sprawdzonych zawodników,bo
> znowu będziemy próbować kogoś nie wiedomo kogo
> ,przecież do nas przychodzą tylko mierni a nawet
> pwiedziałbym słabi, reszta drużyny musi wtedy
hm. Mieliśmy najmocniejsze transfery w tym roku a tu czytam
[b]"przychodzą tylko mierni a nawet powiedziałbym słabi"[/b]. Fajnie ,że Drzewiecki , Mihalih , Hlouh , Badgo, Buril byli słabi. ;) No ale co tam widac nie znam się na hokeju a najlepsze transfery jak zawsze wykonało Podhale :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)