w dzisiejszej GK jest wzmianka : ze chęc gry w polskiej lidze wyraził R. Tomas, tylko czy to prawda , czy moze dziennikarze bazuja na informacjach ( koncercie życzeń ) z tego forum ;/
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Może wzieli inf z DP, który wcześniej napisał ze pytaliśmy o Tomasa:).
A co do chęci gry to myślę że chęć gry to wyraża każdy, tylko zależy ile kasy dostanie.
"Bo nie ugody, gdzie w jednym kraju żyją dwa żywe narody.
Pragnień nie odejmiesz, ziemi im nie dodasz - Jeden musi ustąpić! - gość albo gospodarz!" K.H. Rostworowski
Vercik to jeden z lepszych stranieri w naszej lidze.Brać go i to szybko!!!!!
Do Vercika na dokładkę Thomas.Burila chętnie wymienił bym za Cernego.
Marian Csorich podpisał kontrakt do 2010 r.!!!Nie tylko trener ale i my bardzo się cieszymy Maniek!!!
no nie do końca się wszyscy cieszą...po tym co dziś pokazał to ......
Ja się też cieszę jednym meczem zawodnika nie oceniam --liczy się całokształt.
Cracovia wygląda na przemęczoną ale wieści noszą ze maja cięzkie treningi co ma dac efekt na PO.
Cracovia Kraków
Hokej24Verčík podpisał kontrakt w Cracovii
2008-01-15 18:07:56, Hokej.Net, Wyświetleń: 43
Zakończyły się spekulacje na temat gry Rudolfa Verčíka zawodnik podpisał kontrakt z Comarch Cracovią Kraków. Zainteresowanie zgłosiła czołowa piątka klubów PLH.
Verčík w tym sezonie w barwach TKH Toruń rozegrał 28 spotkań w których zdobył 14 bramek i zanotował 15 asyst, na ławce kar spędził 68 minut. Zaś w poprzednim sezonie w 30 spotkaniach na swoim koncie zapisał 9 bramek, 15 asyst i 73 minuty kar.
info ze hokej net
mam nadzieje ze na tej inforamacji sie skonczy ,nie tak jak z Tychami :P
no napewno u was..info potwierdzone przez jednego z Nowotarskich graczy grajacych u was.
Jeśli Vercik jest u nas to można powoli realnie myśleć o walce z Tychami o koronę mistrza.Narazie są dużo lepsi od nas,ale jak wrócą Słaboń,D.Laszka i dojdzie Vercik + jeszcze jeden stranieri to mamy wyrównane szanse.Nie ujmując innym ekipom ale na tych dwóch drużynach powinien opierać się finał ligi.Pudło raczej pewne na 100%.
Na oficjalnej jest potwierdzenie :)
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=2244&x=0
Tefal nie przeceniał bym tak Tychów.Nasi byli po bardzo ciężkich treningach w ostatnim meczu i bez 4 bardzo dobrych zawodników.Ci zawodnicy decydują o naszej sile.
Dwa nasze zgrane ataki zostały rozbite.Powrót tych zawodników znacznie podniesie poziom gry drużyny.Pisałem byście nie panikowali-wzmocnienia będą i to solidne.
Vercik jest zawodnikiem bardzo solidnym.Jeśli przy tak słabych partnerach jak Jastrzębski zdobył tyle punktów to znaczy że jest dobry !!!!
Myślę że to nie koniec wzmocnień.Tytuł Mistrza Polski wróci do Krakowa!!!!
Jozef Mihálik wzmocni Cracovię
http://www.hokej.sport24.pl/news/show/46978/
A to kto :):):)
sie dzieje !!! człowiek od kompa na chwile nie może odejść :)
z hokej24.pl:
"Mihalikovi się u nas kończyła umowa i mimo, że chętnie byśmy ją przedłużyli ale nie znaleźliśmy wspólnego języka. Dostał od nas poważną propozycję [b]ale oferty z Polski nie byliśmy w stanie przebić[/b]. Nie chodzi o żaden rozpad drużyny - zwyczajnie, skończyła się mu umowa i nie udało się go utrzymać."
nieźle...
fotka:
[img]http://www.hkmnr.sk/ikona_hlavna/nr__ppmihalik.jpg[/img]
http://www.hkmnr.sk/
i jest coraz lepiej ,juz nie moge doczekac się piątku by ich zobaczyc :)
za hokej24.pl
W tej chwili nie potwierdzam informacji o transferze Mihalika do Cracovii. Przyznaję że rozmawiamy z menadżerami i rozglądamy się za obcokrajowcami, ale musi to być naprawdę bardzo dobry zawodnik. ? mówi Rudolf Rohacek. ? Nie mogę jednak wykluczyć że ten zawodnik nas wzmocni, choć jego nazwisko się jeszcze nie przewinęło to wiadomo że wolnych zawodników na rynku jest bardzo mało. Na pewno chciałbym mieć do dyspozycji 6 obcokrajowców, gdyż wiadomo że przydarzają się kontuzje a rotacja w składzie także dobrze działa na zespół ? dodał trener Cracovii.
uppsss chyba sie za wcześnie cieszymy :/
ale dobrze ze są poszukiwania i Bardzo dobrze mowi Rohaczek o 6 obcokrajowcach ,jeszcze pasowal by bardzo dobry obronca !!!!
6 goli w 36 spotkaniach ligi słowackiej... nie rzuca chyba na kolana.
spirin ma z 20 meczow 2 bramki w POLSKIEJ LIDZE!!! napewno MIHALIK lepszy bedzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)