[quote]Szkoda Galanta w koncu to reprezentant kraju[/quote]
u innego trenera nie zagrałby w kadrze, ewentulanie na eihc, ale nie na mś, co zresztą potwierdził swoim występem w qiqiharze - galant, p. noworyta, labryga, koseda, dabkowski to na razie reprezentanci z koniecznosci
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status
Ale taK NAPRAWDĘ to o co idzie? We wtorek widziałem Go jeszcze na meczu na trybunach??
Pewnie chciał dużo grać (co naturalne w jego sytuacji) a u nas miałby kłopoty z odgrywaniem czołowych ról. Objawi się pewnie w którejś z drużyn walczących o 6-e
jakos przez dwa ostatnie sezony byl na tyle dobry zeby grac ( był na wypożyczeniu) w cracovii i w reprezentacji a teraz nagle juz go nie chca bo trzeba go wykupic..żałosne to jest profesjonalne podejscie do zawodnika i wywiązywanie sie z kontraktu ze strony klubu?? przeciez to oni z niego zrezygnowali wiec nie rozumiem czemu zarzucaja mu ze nie stawil sie na treningu??? Pan Zięba i spółka po raz kolejny sie ośmieszają
Cracovii z dużej litery się pisze !!!
przepraszam Cracovii miało byc oczywiście :)) pisze wszystko z małej litery odruchowo to nie było zamierzone pozdrawiam
cold itd - juz dawno nikt nie napisał tutaj nic tak głupiego. Obrażasz jednego z twórców sukcesów hokejowej CRACOVII. Ośmieszyłes się Ty swoim bezmyślnym wpisem.
Przybywa wyraźnie na Forum przemądrzałych bajtloków. Pisz ale z sensem.
Daniel Galant wyjaśnia
http://www.hokej.sport24.pl/news/show/41631/
Moim zdaniem ma to sens i jest prawdopodobne :(
Galantem nie jesteśmy zainteresowani ???
Znowu mam coś jakby deja vu.....
Leesior
No niestety jest to prawdopodobne.
... (no tego to się już nie da komentować)
Znowu pojawia sie nazwisko Tabisza... Qrwa niech sie Filipiak weźmie za tego idiote bo przez niego sie z nas śmieją nawet jakieś buraki z podhala.
Sezon wyjatkowo długi zeby puzniej tylko nie było problemow z zawodnikami ?????
Witam Panowie
Jeżeli to prawda o czym mówi Daniel to tylko pogratulować profesjonalizmu panu Tabiszowi, Ziębie i Rochaczkowi!!!!
AjKojocie ja mam tylko skromną nadzieję, że nie o panu Ziębie piszesz jako o jednym z twórców hokejowego sukcesu?Według mnie z pan Zięba to taki sam twórca hokejowego sukcesu Cracovii jak i pan Tabisz!
No i pójdzie Galant do Podhala. Jednym ruchem pozbyliśmy się dobrego zawodnika w obliczu 50 meczy i załataliśmy dziurę u konkurencji. Żółta kartka dla decydentów!
PS. Powodzenie w dalszej karierze panie Danielu.
Podoba mi sie ten wywiad Galanta ,spokojnie logicznie i wiarygodnie wyjaśnił całą sytuację,nie rzucał oskarżeń czy inwektyw w kierunku klubu i osób z klubu.Jeżeli ktoś tu zachował klasę to właśnie on.Hokej to jego zawód i jeżeli klub rzeczywiście najpierw go zwodził ,aby później zostawić na przysłowiowym lodzie ,to uważam bez sensu ta cała szopka z zawieszeniem i rozwiązywaniem kontraktu z przyczyn dyscyplinarnych.Czemu miała służyć ta cała medialna demonstracja ?
haha inna sprawa że zawieszać nie mają kogo skoro jest zawodnikiem KTH nadal :D
szkoda że znów NASZ klub ZNÓW będzie opluwany.
który to już piłkarz czy hokeista co rozstaje się w ten sposób z Cracovią .
Ja niestety mam podstawy by wierzyć Galantowi i myślę że szybko tutaj żaden gracz z polskiej ligi nie przyjdzie bo pomyśli że z nim może być podobnie.Ten zarząd jest taki jak ci nasi politycy...Ech...
Sponsora mamy chytrego ale mamy,jednakże wstydu co nam przysparza na całą Polskę to się w pale nie mieści.Skąpce i chamy nic więcej(KOZENDRA
Obawiam sie ,że jak klub szybko nie wyjaśni sprawy z Drzewieckim to on postąpi tak samo jak Galant.Nie da sie przecież żyć nie dostając wypłaty ,a skoro on nie jest jeszcze naszym zawodnikiem to nie jestem pewien czy on dostaje obecnie od nas jakieś pieniądze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)