dziala:) dzieki
-
-
KUmaci komputerowcy po raz n-ty
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pilnie potrzebuje kogoś kto się zajmuje
> odzyskiwaniem danych z uszkodzonego dysku,który
> poprostu umarł...na kablach z zasilaczem nie
> dostaje prądu,a podłączony normalnie do
> komputera jest niewidoczny...sprawa jest bardzo
> pilna bo niektóre dane musze poprostu
> odzyskać...oczywiście nie za darmo...jeśli jest
> ktoś lub zna kogoś to bardzo proszę o kontakt
dysk został naprawiony...dostaje prąd...gość widzi katalogi ale nie jest w stanie ich zgrać...powiedział,że może bawić się w odzyskiwanie danych ale to może potrwać i sporo kosztować...jest ktoś w stanie mi to ogarnąć nie za taką kwotę jaką on mi powiedział ? (czyt. - niedrogo)...
Znajoma ma tableta Goclever Quantum 1010N, po włączeniu i odblokowaniu pojawiają się ciągle komunikaty typu "niestety proces com.google.process.gapps został zatrzymany" czy "niestety, aplikacja internet została zatrzymana". Dzieje się po włączeniu każdej ikonki menu i nic dalej nie da z tym zrobić. Żadne włączanie i wyłączanie tableta czy resety nie pomogły. Ktoś wie co można z tym jeszcze podziałać?
tofi Napisał(a):
> Znajoma ma tableta Goclever Quantum 1010N, po
> włączeniu i odblokowaniu pojawiają się ciągle
> komunikaty typu "niestety proces
> com.google.process.gapps został zatrzymany" czy
> "niestety, aplikacja internet została
> zatrzymana". Dzieje się po włączeniu każdej
> ikonki menu i nic dalej nie da z tym zrobić.
> Żadne włączanie i wyłączanie tableta czy
> resety nie pomogły. Ktoś wie co można z tym
> jeszcze podziałać?
poszukaj w necie jak zrobic hardreset w kombinacji przyciskow i powinno być ok
Lipa z tym tabletem. Chyba, że gdzieś coś się wynajdzie szukając głębiej. W serwisie mówią, że kombinacji nie ma i raczej słabo samemu to zrobić bo nie ma gdzie znaleźć softu do tego. Jak nie jest na gwarancji to 80zł brutto i trzeba im to wysłać.
Nie mam na YT opcji oglądania filmików w HD. Wcześniej miałem, wszystko śmigało. Ktoś coś doradzi, podpowie gdzie szukać przyczyny?
Mamy kogoś od laptopów prowadzi ktos serwis ??? tzn rozebrać hp g72 /po 4 latach/ wyczyścić i złożyć. Wyłącza sie skurwiel .
CHT Napisał(a):
> Nie mam na YT opcji oglądania filmików w HD.
> Wcześniej miałem, wszystko śmigało. Ktoś coś
> doradzi, podpowie gdzie szukać przyczyny?
zacznijmy od :)
komp ? telefon ? aplikacja ? przegladarka ?
>Mamy kogoś od laptopów prowadzi ktos serwis ??? tzn rozebrać hp g72 /po 4 latach/ wyczyścić i złożyć. Wyłącza sie >skurwiel .
A lapek się nagrzewa ze zakladasz ze to przez to ?
kiedy sie wyłącza ? losowo czy jak zaczynasz "coś" robić ?
6 dni później
korzysta ktoś z przeglądarki coolnovo ? dlaczego cały czas się samo wylogowuje i nie mogę pobrać żadnych dodatków ani motywów ? jestem po reinstalce systemu...
4 dni później
Witam!
Jest może tutaj ktoś kto potrafi się dobrze posługiwać Exelem? Potrzebuje stworzenia wykresów (przedziałowych) do pracy magisterskiej. Więcej szczegółów wyśle jak coś na priv. Ewentualny kontakt też przez priv.
isaac Napisał(a):
> korzysta ktoś z przeglądarki coolnovo ? dlaczego
> cały czas się samo wylogowuje i nie mogę
> pobrać żadnych dodatków ani motywów ? jestem
> po reinstalce systemu...
pewnie dlatego że ostatnia aktualizacja tej przeglądarki to 29 sierpnia 2013 i może z czymś sobie już nie radzić :)
Pilnie poszukuję osoby, która zna się chociaż trochę na html. Proszę o priv
8 dni później
Edit: albo nic, post do usunięcia, usterka naprawiona :)
Problemik.
Dzieje sie to tylko na CHROMIE z ktorego korzystam.
Panowie wyglada to tak ze jak otwieram FB nie wyswietla sie messenger i do tego nie moge dodoac zdjecia ktory ma na dysku.Poprostu ikonka jakby nie dzialala. Do tego dochodzi probem z odtwarzaniem filmikow na FB. Kreci sie ze wczytuje i na tym koniec. YT i xnxx ;) dzialaja normalnie.
Do tego jak otwieram stronke open.fm to otwiera sie ona w jakiejs kosmicznej rozdzielczosci i tez nie ma jakiejkowliek mozliwosci podglosnienia badz zmiany stacji bo nic nie dziala. :O
Poza tym wszystkie inne strony dzialalja normalnie.
czyli problem z Chromem do usunięcia :D
zaktualizowany ? próbowałeś do domyślnych ustawień ? ew reinstall
odinstalowalem i zainstalowalem na nowo i nic sie nie zmienilo :(
Jak wrocic do ustawien domyslnych??
wpisz w google firefox pierwszy link i tam zresetujesz chroma do zera ;)
Wyslalem wczoraj do FB wiadomosc ze takie cos sie dzieje dzis juz dziala i przyslali ze mieli jakas awarie :)
9 dni później
Pany,na jakiej stronie mogę oglądnąć ekstraklase na żywo na telefonie na androidzie? prośba,pomozcie bo nie oglądne derbów :( i ile mb to zżera mw?
webb.tv raz oglądałem na LG L90 i bez problemu. 3zł i cały weekend oglądania.
soccer-live i tam są linki do różnych streamów.
Nie wiem czy C+ ma jakąś ofertę na krótki termin.
Ile zeżre? 1Gb raczej nie powinno przekroczyć całe spotkanie (jakośc HD).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)