I KONIEC 6-2 Hartman
-
-
Cracovia-Steaua Bukareszt w TV !!!
> w.........ć,bo ja chodzę tyle lat na pasy w
> biedzie i niedoli 3liga piłka,2 liga hokej ale
> takich jaj nie robili nawet jak hokejem
> interesowała sie garstka kibiców.
Byłeś wczoraj w Oświęcimiu ? Było Nas z 10 osób. Zamiast wypisywać jaki super kibic jesteś dlaczego dziś siedzisz przy komputerze? Klub nie zapewnił Ci taksówki? Prawda jest taka, że jakbyś był tak bardzo oddanym fanem to zorganizowałbyś transport i tam mecz oglądał.
Co do organizatorów turnieju... wszyscy chyba to samo myślimy. I pomyśleć, że sport jest dla ludzi a nie dla firm...
kazdy mial swoje piec min na pasach wiec sie tym tak nie szczyc ze byles w oswiecimiu,wiekszosc ludzi widocznie swoje na ten sezon wyjezdzila i kazdy powod byl dobry zeby zrobic olewke na pucharach
sedzia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kazdy mial swoje piec min na pasach wiec sie tym
> tak nie szczyc ze byles w oswiecimiu,wiekszosc
> ludzi widocznie swoje na ten sezon wyjezdzila i
> kazdy powod byl dobry zeby zrobic olewke na
> pucharach
a Ty go co tak bronisz ? :)
.
Hattori Hanzo Napisał(a):
> > w.........ć,bo ja chodzę tyle lat na pasy
> w
> > biedzie i niedoli 3liga piłka,2 liga hokej
> ale
> > takich jaj nie robili nawet jak hokejem
> > interesowała sie garstka kibiców.
>
> Byłeś wczoraj w Oświęcimiu ? Było Nas z 10
> osób. Zamiast wypisywać jaki super kibic jesteś
> dlaczego dziś siedzisz przy komputerze? Klub nie
> zapewnił Ci taksówki? Prawda jest taka, że
> jakbyś był tak bardzo oddanym fanem to
> zorganizowałbyś transport i tam mecz oglądał.
>
> Co do organizatorów turnieju... wszyscy chyba to
> samo myślimy. I pomyśleć, że sport jest dla
> ludzi a nie dla firm...
Ja nie pisałem że jestem superkibic(a już wogóle hokeja,bo piłka mi w sercu siedzi od zawsze) ale pisałem o tym że klubem zarządza tala "porządna firma a takie byki robią że nawet jak byli Łopata itp.to takiego braku poszanowania tradycji nie było.
P.S.Musiałbym być pojechany żeby na Cracovie organizującą turniej jechać do Oświecimia jeszcze sam! bo oprócz was 10 inni postąpili tak samo jak ja.Skandal żeby turniej kontynentalny oglądało 50 widzów nie uważasz?Jakby autobusy jakieś klub zorganizował to napewno by chetnych było wielu,a za darmo miejscowych wpuścić też było żal?To po co brali udział w pucharze nie mogli to miejsca komuś odstąpić?Przecież mecze są dla kibiców nie?A tak to kolejne kontuzje i reklama dla firmy"porządnej"żadna a raczej totalna klapa.
TEFAL Napisał(a):
> Ja nie pisałem że jestem superkibic(a już
> wogóle hokeja,bo piłka mi w sercu siedzi od
szkoda :(
> tala "porządna firma a takie byki robią że
> nawet jak byli Łopata itp.to takiego braku
> poszanowania tradycji nie było.
racja - organizacja taka, że szkoda słów. Ale co się dziwić jak w sobotę nie było nikogo z klubu oprócz osób z sekcji... oni hokej tylko z faktur znają. Ale Łopat to ja już nie chce..
> P.S.Musiałbym być pojechany żeby na Cracovie
> organizującą turniej jechać do Oświecimia
> jeszcze sam! bo oprócz was 10 inni postąpili tak
Ja byłem sam - miałem być w 4 osobowej ekipie ale koledzy okazali się wygodni i zostali...
> samo jak ja.Skandal żeby turniej kontynentalny
> oglądało 50 widzów nie uważasz?Jakby autobusy
> jakieś klub zorganizował to napewno by chetnych
> było wielu,a za darmo miejscowych wpuścić też
> było żal?To po co brali udział w pucharze nie
> mogli to miejsca komuś odstąpić?Przecież mecze
> są dla kibiców nie?A tak to kolejne kontuzje i
> reklama dla firmy"porządnej"żadna a raczej
> totalna klapa.
Niestety masz rację - ale nie ma co patrzeć na innych (zwłaszcza nieudaczników) tylko samemu trzeba dawać przykład.
Jestem gotowy się założyć, że po "super" udanym sezonie zasadniczym, jeśli idzie o frekwencję na meczach, klub ustali takie ceny biletów, że 50 osób będzie na nie stać. Więc lepiej kasę zaoszczędzoną teraz na biletach nie wydawajcie na piwo :)
Do Hattori Hanzo
Wczoraj tak na mnie naskoczyłeś a po moim drugim poście który niewiele zmienił we wszystkim przyznajesz mi racje.Czyżby to było spowodowane frustrującą postawą kolesi co z tobą nie pojechali i dałeś upływ emocjom?Bo trzeba było od razu przyznać że odkąd jest Comarch jest dobrze tylko w jedną stronę,ale np.organizacja,młodzież(opieka),hokej kobiet,byli zawodnicy(BRAK SZACUNKU): to totalna klapa.Jak sponsorem był OKOCIM to moim powtarzam moim zdaniem było fajniej mimo gorszych wyników(NIE ZAWSZE TO JEST NAJWAŻNIEJSZE).
Piszesz że szkoda że nie jestem kibicem hokeja.Otóż jestem takim że u siebie jestem na 85% spotkań.Na wyjazdy nie jeżdże mam rodzine i z nią spędzam weekendy.Choć na 2 lub 3 godziny na mecze u siebie jestem w stanie się im urwać.
POZDRAWIAM BOŚ PAS JAK I JA PASEM JESTEM
TEFAL Napisał(a):
> Do Hattori Hanzo
> Wczoraj tak na mnie naskoczyłeś a po moim drugim
> poście który niewiele zmienił we wszystkim
> przyznajesz mi racje.Czyżby to było spowodowane
> frustrującą postawą kolesi co z tobą nie
> pojechali i dałeś upływ emocjom?
Było super. I nie zmieniam zdania. Mam podobne jak Ty ale nie chce burzyć tylko jeśli mogę to przyczyniać się do zmian na lepsze. Burzyć kilku już w Pasach pokazało, że potrafi. Budować ostatnimi laty niewielu - i nawet jak ktoś robi 30% normy to lepiej niż gdy burzy to co jest i wiesza wszystkich w koło.
> Piszesz że szkoda że nie jestem kibicem
> hokeja.Otóż jestem takim że u siebie jestem na
> 85% spotkań.Na wyjazdy nie jeżdże mam rodzine i
> z nią spędzam weekendy.Choć na 2 lub 3 godziny
> na mecze u siebie jestem w stanie się im urwać.
No to jesteś kibicem - źle odebrałem Twoją pierwszą wypowiedź. Szkoda, że nie możesz jeździć na wyjazdy. Rozumiem, że nie każdy może. Ale część ludzi może ale wybiera inne zajęcia (rozrywki) a potem na forum biadoli.
I do nich kieruje słowa: Nie pytaj co Cracovia robi dla Ciebie tylko sam coś zrób dla Cracovii. A doping na wyjeździe, który sam zorganizujesz sprawi Ci podwójną przyjemność :)
> POZDRAWIAM BOŚ PAS JAK I JA PASEM JESTEM
Ja również przesyłam Ci sportowe PASIASTE pozdrowienie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)