Witam
Z tym kodowaniem, to nie do końca tak...
Stacja zgłasza się jako kodowana, ale faktycznie kodowana nie jest. Mając więc zwykły tuner satelitarny, można oglądać ten kanał bez żadnych dodatkowych abonamentów... tak jak inne kanały FTA. Przynajmniej na razie...
Pzdr.:Leesior
-
-
HOKEJ w TV
No i od wtorku już zakodowane... :(((
Ale się naoglądałem....:(
29 dni później
za 5 minut transmisja z Sosnowca na itvp.pl ...
no i czemu nic nie ma od 5 minut mam plansze za chwile rozpoczęcie transmisji jak u Was ?
jest :)
Aktualnie na TVP3 Kraków jest prezentowana powtórka z wczorajszego, zwycieskiego meczu z golebiami
w trakcie wczorajszej relacji zapowiadana była transmisja z meczu Podhale - Tychy 05.01.07.
5 dni później
za 45 minut na itvp.pl finał PP Stocznia - Tychy ...
12 dni później
piątek 12.01.07. godz.19.00 itvp Cracovia -Stoczniowiec ...
:D
Komentuje Krzoska ze Stebleckim
jak tam wyglądał mecz w TV jak ktoś oglądał? tak od drugiej tercji bo wcześniej to lipa. A meczu się nie wygrywa ładując w środek bramki cały czas.
W TV wyglądało to (czytaj: nasza gra) bardzo słabo... I ten Krzoska, o ile w play-off w zeszłym sezonie był OK, to teraz zaczyna mnie wkurzać...
Generalnie: przeciętny Stocznioweic i słaba Cracovia
Lessior niestety Krzoska miał rację . Byliśmy naprawdę słabi a Stocznia nie była jakimś wymagającym rywalem.
ja ogladalem w iTV,niby dobre lacze,ale zacina czasami i wnierwiam sie nie milosiernie,chociaz raczylem sie przy tym piwkiem:)
na temat Naszych,nie bede mowil nic :( mam nadzieje,ze nie zawieje halny w niedziele..
napisze troszke o komentatorach..ot wyraznie przeszkadzaja sobie,jak Romek zaczyna jakies konkrety mowic,to Krzoska przerywa i robi sie z tego straszny balagan,a powinni sie jakos uzupelniac..moze dostroili sie do gry Naszych chlopakow :)
najbardziej podobal mi sie dialog..
10 min.,do zakonczenia 3 tercji..
ROMEK- do konca meczu pozostalo jeszcze jakies 10 min,to zamalo aby cos wskurac..
Krzoska - no tak,ale w ciagu 10 min.pozna strzelic 10,12 bramek..
ROMEK- no tak,ale nie w tym meczu,przy grze tych zespolow :)
cos mniej wiecej tak to bylo :)
12 dni później
18.00
TVP Sport , iTVP ...
Cracovia - GKS Tychy ...
9 dni później
Unia - TYchy na TVP3
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Unia - TYchy na TVP3
chyba Tychy - Unia z piątku, czyli powtórka
fakt
a czemu nie pokazywali mistrzow polski tylko unie? ;)
ponoć nowy szef TV Kraków zapowiedział, że wszystkie nasze mecze w PO będą transmitowane w lokalnej... ja to mam PH (pewnie 5 i pół)... jako "Canalarz" w TVP3 mam program taki od "grubej kreski" (czyli Mazowiecki)...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)