Na początku pomyślałem że troche za wczesnie. Jednak gdy zobaczyłem temat o Koronie to mimo tego że nie zakładałem wcześniej tego typu tematów to ten musze...
Mianowicie dlatego iz znam już wynik tego spotkania! Wysniłem go powaga ! :-)
Cracovia wygra na wyjeździe 1:0 po pięknej bramce Gizy z za pola karnego. Cracovia będzie grać w swoich pasiastych strojach tylko nie pamiętam dokładnie w której minucie gry padnie bramka.
Przekonacie się!! Pozdrawiam :-)
-
-
Wisła Płock - Cracovia (0:2)
Mówisz że zatankujemy za 3 na Orlenie . Warte roważenia
Wygramy w Plocku i zmienimy im trenera.
no nie ma za bardzo innego wyjścia jak tylko wygrać z Płockiem, byleby tylko Gizmo trafił na swoj dzień... zresztą nie tylko on;]
MUSIMY WYGRAC BO JAK NIE Z TAKA SŁABĄ WISŁĄ TO Z KIM? W NASTĘPNEJ KOLEJCE KORONA A PÓŻNIEJ DERBY I MOZE BYĆ O PUNKTÓW. ALE TO JEST WERSJA KAMIKADZE. NA PEWNO Z wISŁAMI WYGRAMY A Z KORONĄ PEWNE 3 PUNKTY( REWANŻ ZA TO Z PRZED ROKU) CRACOVIA PANY!!!
ja nie pamiętam kiedy wygraliśmyw w Płocku ...
W ostatnim dwudziestopięcioleciu ani raz :-)
ale za to od dwóch sezonów "leżą" nam u siebie jak nigdy:-)
Nowy trener to i mobilizacja będzie. Ciekawe na ile to pomoże. Wygrać z plockiem kielcami i lubinem w pucharach. A potem pomścić 0:3 z zeszłego roku na psiarni.
Zacytuje co mi napisał kolega "Craxoholik"
" padliśmy jak tyrani na ziemie bo siły nam wrogały ale dzięki pomocy matki gaii podniesiemy sie z letargu niczym feniks powstał z popiołu i pokażemy w płocku że strącanie naszej kochanej CRACOVII do odmętu ligi który równaki jest z mitycznym styksem było wrogim naszemu sercu rozwiązaniem ..."
Przeba przyznać że ma talent :)
0:2 17' Giza 90'+2 Giza Śniło mi się tak , co do minut nie jestem pewien ale coś koło tego:P
Kolega "Craxoholik" :P
"Żucimy się w pogoń za punktami niczym Brytani którzy dostrzeglii dzika w kniejii.Przed nami nie ma drogi usłanej Różami ale siłą wiary i przy szczęsciu naszych nieprzeciętnych grajków jesteśmy w stanie odrobić te rozstępy punktowe.Na naszej drodze lada dzień stanie odwieczny rywal plebejowie z gejmonta których sympatia i miłość do służb milicyjnych / policyjnych jest równoznaczna z miłością epopejową Romea i Julii ale to ślepe uczucie doprowadzi ich do zgóby i kiedy czara goryczy sie przeleje i otworzy mityczną puszke Pandory całe zło na nich spadnie.My niczym Zawisza Czarny który całe życie poświęcił doskonaleniu swojego niebagatelnego rzemiosła również doskonalimy się pod okiem nowego trenera."
Wygramy Wygramy Wygramy !
RybaKsC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kolega "Craxoholik"
>
> "Żucimy się w pogoń za punktami niczym Brytani
> którzy dostrzeglii dzika w kniejii.Przed nami nie
> ma drogi usłanej Różami ale siłą wiary i przy
> szczęsciu naszych nieprzeciętnych grajków
> jesteśmy w stanie odrobić te rozstępy
> punktowe.Na naszej drodze lada dzień stanie
> odwieczny rywal plebejowie z gejmonta których
> sympatia i miłość do służb milicyjnych /
> policyjnych jest równoznaczna z miłością
> epopejową Romea i Julii ale to ślepe uczucie
> doprowadzi ich do zgóby i kiedy czara goryczy sie
> przeleje i otworzy mityczną puszke Pandory całe
> zło na nich spadnie.My niczym Zawisza Czarny
> który całe życie poświęcił doskonaleniu
> swojego niebagatelnego rzemiosła również
> doskonalimy się pod okiem nowego trenera."
>
> Wygramy Wygramy Wygramy !
Ad: RybaKsC 07 pa? 2006 - 23:27:31 ,
RybaKsC 07 pa? 2006 - 23:55:21
Drogi przyjacielu z pod jednych barw klubowych,towarzyszu wielu górskich wędrówek chciałem ci lojalnie przekazać iż dopusciłeś się ( nie boje sie użyć tego słowa) przestępstwa w postaci opublikowania na tym szlachetnym forum mojego pierwowzoru za co pociągne cie niczym obywatel jurczyński dla którego donos jest wyznacznikiem najwyższego majestatu miedzyluckiego i obywatelskim obowiązkiem do odpowiedzialności karnej kierójąc się kryteriami wyżej napisanej osoby będe walczył z takimi nikczemnikami jak ty bo ważne żeby uśmiech i dobro było na twarzy bo dobro czeba przyjąć a zło odrzucić.hehehe :)
A tak na poważnie napisałem to w celu rozrywkowym mającym na celu wprawić forumowiczów w dobry nastrój przed tym arcywarznym meczem.
A WIĘC H E J H E J H E J
C R A C O V I A
Pozdrawiam forumowiczów.
Nic Dodać Nic Ująć !
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja nie pamiętam kiedy wygraliśmyw w Płocku ...
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
>
>
bo nigdy tam nie wygraliśmy otco
Chyba od płocka zeczniemy serię zwycięstw. Wiara czyni cuda!
czuje w moczu że tam wygramy.
JA DAJE NA WYGRANA CRACOVII. BO JAK INACZEJ MÓGŁBYM DAWAC. PRZECIEŻ JA NIE JAKIS PIES!!!!! TYLKO CRACOVIA I MIŁOŚC W PASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W buka mozna postawić chyba 2 na Cracovię. Jak sie cieszyć to podwójnie, albo... nie chce mysleć.
TEN MECZ MUSIMY WYYYYYYGRAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciekawe jak sie Wisła do meczu przygotowuje. I co Casplar wymyśli...
Tajemnice trenera Majewskiego
PAP | 2006.10.12 18:40 Trener Stefan Majewski w najbliższy weekend zadebiutuje w Orange Ekstraklasa jako szkoleniowiec Cracovii. Podczas czwartkowej konferencji prasowej oświadczył, że wybrał już jedenastkę na mecz przeciwko Wiśle Płock, ale nie chciał zdradzić żadnych nazwisk.
"Nie wiem czy będzie mógł wystąpić Jacek Wiśniewski, który ma problemy rodzinne. Będę musiał z nim porozmawiać"- powiedział Majewski.
REKLAMA Czytaj dalej
Szkoleniowiec, który zastąpił Stefana Białasa uchylił się od odpowiedzi czy w takim razie Wiśniewski jest w jego jedenastce czy nie.
Majewski nie chciał długo rozwodzić się nad sprawą Pawła Drumlaka. "Dla mnie nie ma tej sprawy" - stwierdził tylko.
Gdy jednak dziennikarze dalej pytali go o Drumlaka odpowiedział, że gdy przyszedł do Cracovii to tego zawodnika nie było w pierwszym zespole "Pasów" i na razie tak zostanie.
Paweł Drumlak został karnie przesunięty do zespołu rezerw kilka tygodni temu przez zarząd MKS Cracovia SSA.
Stefan Majewski 2 października zastąpił na stanowisku trenera piłkarzy Cracovii Stefana Białasa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)