Majewski won
Jednak zwolnić go może jedynie prezes
O tym jak pewny swoich osobistych relacji z profesorem Filipiakiem jest Majewski
niech świadczy ten sarkazm i arogancki żart
w odpowiadaniu na pytania dziennikarzy po meczu w Gdańsku
"prezes nie dał mi instrukcji co mam mówić
więc nic wam nie powiem" - mówi Majewski
co za tupet!
Mam nadzieje że Filipiak ma jednak nieco inne wyczucie żartu
i jeśli nie dzięki ocenie efektów pracy felczera
to dzięki takim żenującym pyskówkom pojmie w końcu z kim ma do czynienia
dziennikarz zadający pytanie trenerowi jest przedstawicielem opinii publicznej
po to właśnie jest konferencja prasowa żebyś odpowiadał na pytania
nawet jak Ci coś nie pasuje chamie!
Odpowiadać na pytania kibiców to jest część pracy za którą ci płaci prezes
a jak ci to nie odpowiada to zmień prace prostaku
i jeszcze jedno
po półtora roku pracy w Cracovii przy okazji wywiadu bodaj dla GW
terner przedstawił swoja filozofie budowy relacji trener - druzyna
mówiąc o tym jaka pozycje ma w tych mitycznych dla Sztefena Niemczech terner
że żaden zawodnik nie ma prawa nawet się zająknąć oceniając jego prace
że on nie musi dbać o dobre relacje z drożyną bo (upraszczając)
drużyna ma realizować a nie dyskutować
na razie odsunę ten ciekawy wątek i zapytam prowokacyjnie
czy w Niemczech trenerzy także mają prawo zlewać i chamsko odszczekiwać dziennikarzom?
Wymagasz profesjonalizmu od innych Majewski
zacznij jednak od siebie
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
Obozy, transfery, szumne zapowiedzi i ambitne plany... No i chała .
FortArt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po 3 kolejkach:
> 2008/09 3 pkt
> 2007/08 3 pkt
> 2006/07 3 pkt
> 2005/06 4 pkt
> 2004/05 3 pkt
>
> Przestańcie marudzić, zacznijcie wspierać
> chłopaków.
>
>
>
>
FA... podywagujmy... ile będziemy mieli po 4 kolejce??
6 :)
odkąd pamiętam to czekam na Zwycięstwo w derbach....w 1995 niestety lezałem w szpitalu ...
więc modlę się żebyśmy mieli 6 punktów po meczu z @$#%&*:D
a co wy myślicie że przyjdzie nowy trener i ze wszystkich piłkarzy zrobi C.Ronaldo.
Jest takie przysłowie "z zakalca bułeczki nie upieczesz" ,gra się tym co sie ma i tyle.
Budowanie drużyny to nie miesiące ale lata.Nawet dobrzy zawodnicy z beznadziejnym trenerem zapewniają przyzwoity poziom gry ale nie szczyt marzeń , w naszym przypadku jest to budowa (wymiana) drużyny od podstaw.
Aby osiągać dobre wyniki z przeciętnymi grajkami, musi się w odpowiednim czasie "zazębić" trener z grajkami , kibicami i atmosferą jaka panuje w drużynie jak i w klubie. Przykład - mistrz Europy Grecy.Wygrali mistrzostwo Euro z przeciętnymi graczami a teraz dostali od każdego po tyłku mimo tego że trener był ten sam.
ps, ja wierze że w tym sezonie będzie dobra gra.
ja tak mysle
nie bedzie dobrej gry w tym sezonie ani w zadnym innym pod wodza majewskiego bo to nie jest trener tylko nieudacznik
ja za kazdym razem mam wrazenie ze jak na forum pojawia sie nowy nick broniacy trenera to musi to byc ktos z bliskiego otoczenia brody bo przeciez niemozliwa rzecza jest by ktos mogl jeszcze bronic takiego nieudacznika
Craxa 06 tydzień na forum i pierdolisz jak świeżak!!!
hola hola nick jest nowy ale tylko nick , mój poprzedni to "papas06 " więc już którąs wiosne jestem tu .Nick musiałem zmienić bo miałem problemy z zalogowaniem się na forum , przez co byłem tu nie aktywny przez kilka miesięcy. Poza tym od roku mam bardzo chorego ojca i powiem szczerze, tak mi psychika siadała że nie miałem siły na grzebanie się w necie.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bo przeciez niemozliwa rzecza jest by ktos mogl jeszcze bronic
> takiego nieudacznika
jak widzisz życie jest pełne niespodzianek
hm... widze że twoja ironia staje ci bardziej niż twoja pała.
ogarniej sie chłopie
(banned)
wg mnie te Derby to chyba JEdyna ostatnia szansa brody,
choć szkoda , że pewnie J.F tak nie mysli
Ten kretyn pozbedzie sie zaraz Barana i Pawlusińskiego:
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,5639129,Cracovia_w_derbach_bez_kapitana_i_pomocnika_.html
......Stefan Majewski, trener Cracovii, potrafi zaskakiwać. We wczorajszej grze wewnętrznej w składzie pierwszego zespołu zabrakło Barana i Pawlusińskiego, najbardziej doświadczonych piłkarzy krakowskiej drużyny: Przypadek czy celowe zagranie? - Zastanawiam się nad różnymi możliwościami. Popatrzymy, przeanalizujemy - szkoleniowiec wymijająco odpowiedział, czy tych piłkarzy może zabraknąć w podstawowym składzie na derby Krakowa.....
......Cracovia I: Cabaj - Kulig, Polczak, Karwan, Radwański - Szeliga (Pawlusiński), Kłus, Nowak, Wasiluk (Baran) - Dudzic, Moskała.
Co on wyprawia?????
Jeżeli Szeliga wejdzie w podstawowym składzie to ja nic już nie rozumiem...
To jest jakas paranoja.
A mialem wczoraj zazartowac, ze skoro zalatwiono Kuliga, to Szeliga zostanie przesuniety na prawa pomoc (transfer nad ktorym bardzo dlugo pracowalismy-slowa Stefana nt Szeligi)
To sa ku...rwa jaja, najslabszy gosc na ekstraklasowych boiskach.
Ale pewnie pojdzie za Stefanem w ogien.
ps. liczylem sie z tym, ze Plastik pojdzie w odstawke.
Kompletna padaka w trzech meczach, pomimo pieknych bramek.
Taki zawodnik jak Plastik jest potrzebny zwłaszcza w takim meczu gdzie możemy mieć tylko nawet i jedną szansę golową i będzie to np. rzut wolny z 18 m.
Mam nadzieję że ten kretyn wystawił takie składy po to żeby te dwie drużyny były w miarę wyrównane.Jakby miało zabraknąć kapitana to po co wogóle takiego z Barana robił.Majewski udowadnia że jest kompletnym obłąkańcem!!!Miesza w przyslowiowym gównie,a to tylko bardziej śmierdzi!!!Oby jak najprędzej odszedł!!!MARZENIE!!!
Niszczenia Cracovii ciag dalszy tyle mozna tutaj napisac..Mysle ze nawet Murinho po tym co Majewski zrobi z Cracovia mialby problem z odbudowaniem tej druzyny. Odsuniecie Plastika jeszcze jako tako bym przyjol( chociaz tylko w wypadku jak by byl ktos lepszy niz ta padaka niz to drewno niz to nic nie grajace huhro Szeliga).
Swoja droga u nas niby dostaje szane "ustalentowana" mlodziez w wieku 20 lat. Ja na to powiem utalentowany to jest Stilic czy Lewandowski z Lecha a nie grajki ktorych wpycha sie na sile do druzyny I ligowej w imie niby wyzszych celow. Jezeli gracz w wieku 20 lat nie umie dryblowac, strzelac itd to wiadomo ze raczej wielkim talentem nie bedzie i tyle, a nawet jak tak to powinien byc spokojnie wprowadzany do druzyny a nie ze gra w kazdym meczu nawet jak jest aktualnie bez formy-- mowie tu ogolnie o roznych zawodnikach
Nie licz, ze bedzie wolny z 18 m.
LESZEK SAKS juz sie o to postaral.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)