SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja sobie
> dobrze zapamiętałem kto się cieszy z jego
> odejścia i bede Was obserwował. tylko nie
> piszcie że "obrona dała dupy" etc. eot.
>
No bo też istotnie - ostatnio nasza obrona była absolutnie nie do przejścia... :D
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
urdzik przeciez pozbyto sie najslabszego ogniwa obrony wislackiego psa skrzynskiego. kupiono dwoch wspaniałych stoperów to musi byc idealnie
Potter,ja Cię proszę.....Tabisz powinien zostać prezesem nr.1 po wywaleniu Filipiaka !!!
Co Ty masz do zarzucenia Tabiszowi ? Nie jest psem wiślackim,pochodzi z Kańczugi,kocha Cracovię,dba o jej finanse.....Potter,opamiętaj się ! :-)
Ubawiłem się do łez czytajac ian twój post.Dobre aż mnie przepona boli .Co ja mam do zarzucenia tabiszowi.Delikatnie mowiąc jest 5 kolumną.Czego sie nie tknie to smród i dziadostwo na kilometr.Nawet najbardziej błachych spraw nie potrafi załatwić.
Jednym z takich przykładów ,,dbania ''o interesy klubu jest przykład wypożyczenie wiśni do zabrza .Nasz klub płacił mu połowę pensji za grę w zabrzu ,a on gra przeciwko nam i zabiera nam punkty.1 pkt wywalczony z ksg dawały nam 2 miejsca wyżej w tabeli i KILKADZIESIĄT TYSIĘCY ZŁOTYCH WIĘCEJ OD c+.Takich paranoi jest na pęczki.
Uwierz mi ianie jak ten szkodnik pójdzie precz razem ze stefkiem to będę cieszył się tak jak by Cracovia awansowała do LM.I z radości z tego faktu się opije!!!!!.
Szlag mnie trafia jak widze to dziadostwo co w piłce jest .Normalnie chce się żygać i na mecze chodzi się z obowiązku.Byle tylko nie spaść i po sezonie pożegnać tą żałosną ekipę.
Potter Napisał(a)
------------------------------------------
Ubawiłem się do łez czytajac ian twój post.Dobre aż mnie przepona boli .Co ja mam do zarzucenia tabiszowi.Delikatnie mowiąc jest 5 kolumną.Czego sie nie tknie to smród i dziadostwo na kilometr.Nawet najbardziej błachych spraw nie potrafi załatwić.
Jednym z takich przykładów ,,dbania ''o interesy klubu jest przykład wypożyczenie wiśni do zabrza .Nasz klub płacił mu połowę pensji za grę w zabrzu ,a on gra przeciwko nam i zabiera nam punkty.1 pkt wywalczony z ksg dawały nam 2 miejsca wyżej w tabeli i KILKADZIESIĄT TYSIĘCY ZŁOTYCH WIĘCEJ OD c+.Takich paranoi jest na pęczki.
Uwierz mi ianie jak ten szkodnik pójdzie precz razem ze stefkiem to będę cieszył się tak jak by Cracovia awansowała do LM.I z radości z tego faktu się opije!!!!!.
Szlag mnie trafia jak widze to dziadostwo co w piłce jest .Normalnie chce się żygać i na mecze chodzi się z obowiązku.Byle tylko nie spaść i po sezonie pożegnać tą żałosną ekipę.
5 kolumna, smród, dziadostwo,paranoi,szkodnik,szlag mnie trafia,dziadostwo,żygać,żałosna ekipa.
Potter, nie pomyślałaś żeby gdzieś wyjechać na kilka dni ,odpocząć, rozerwać się. Zastanów się, bo jak tak dalej pójdzie to Cię psychiatryk czeka. ;)
Sam się lecz misiekm -nie kosmici odpowiadają za drumlak story,działanie na niekorzyść klubu przy wypożyczeniu Wiśni do KSG,nie zabezpieczeniu naszych interesów przy wypożyczeniach Gizy i Wojciechowskiego i wielu ,wielu innych szkód poczynionych przez tego ,,prezesa''.Lista by się uzbierała długa oj długa.
Rozumiem że tobie takie dziadostwo nie przeszkadza.Zacznie ci może przeszkadzać jak w wyniku wspólnych ,,działań''prezesa z Kańczugi i trenera wyludnimy trybuny do 500 osób ,a drużyna spadnie do 2 ligi.
Filipiak rozumuje tak-Tabisz to nie jest głupi chłopak i przyda mi się na dalszą metę w Comarchu ale musi się jeszcze dużo nauczyć zaś najlepszą szkoła jest Cracovia bo każdy błąd zostanie wychwycony przez kibiców.A że wielu z nich trafia szlak-no cóż dla klubu mogą trochę pocierpieć.
pudlo Albercik:)
A więc prostuję:
Not from God bat for money,money.
Potter ale dlaczego o Wisnie obwiniasz Tabisza a nie stawowego???
To on go nie chcial w Cracovii pomimo ze byl w swietnej formie czy pan wojtek???
W Cracovii jest tak ze zadna decyzja nie zostaje podjeta bez Filipiaka(co on sam podkreslal juz chyba dwu krotnie na spotkaniach z kibicami)wiec daj moze juz chlopu troche spokoju.
Pozatym czasy gdy wypozyczony zawodnik nie gra przeciwko maciezystemu klubowi juz sie dawno skonczyly!
wina stawowego ze go nie chcial i wina tabisza ze taki kontrakt podpisał.
w Cracovii decyduje Filipiak ale to Tabisz mu podsuwa pomysły.
a czasy gdy wypozyczany zawodnik nie gra przeciwko macierzystemu klubowi wcale sie nie skonczyly-vide sasiadka zza blon
Zeusie ,a niby czemu mam obwiniać Stawowego o Wiśnię?Stawowy miał prawo jako trener nie widzieć wiśni w składzie ,a wyniki zespołu go bronią .
Winie Tabisza z jednej przyczyny .Tak debilny kontrakt wypożyczenia nie spotyka się nawet na C klasie.Ladacznica z 2 strony przy niemal każdym wypożyczeniu daje klauzulę jak gracz zagra przeciw wiśle to dany klub ma dopłacić np 100 tys zł.W naszym przypadku sprawa była kuriozalna bo za wypożyczenie PASY nie dostały grosza i dodatkowo PŁACIŁY PIŁKARZOWI POŁOWĘ PENSJI .Czyli my utrzymywaliśmy piłkarza ,a on za to zabrał nam punkty .Jak popatrzysz na końcowa tabelę nawet 1 pkt z KSG dawał 2 miejsca wyżej w końcowej tabeli a to skutkowało wyższą wypłatą z C+ O KILKADZIESIĄT TYSIĘCY ZŁOTYCH.
Jak zresztą rozmawiałem z nim osobiście na ten temat nie miał w zasadzie nic na swoją obronę i doskonale wie że w tej kwestii sprawe spaprał.Przy tej rozmowie powiedziałem mu wprost by wyciągnął z tego wnioski i na przyszłość przy każdym jednym wypożyczeniu pilnował naszych interesów i tych klauzuli.I jakie wnioski wyciągnął Tabisz.Brak klauzuli z Gizą i brak z Wojciechowskim .Ten drugi puszczony do rywala z którym walczymy o uniknięcie degradacji???.
Potter a wiemy juz ze Wojciechowski nie ma takiej klauzuli w kontrakcie?
skad wiesz ze nie ma takiej klauzuli w kontrakcie Wojciechowskiego?
rozumiem ze Tabisz Ci powiedzial?
ja na miejscu Tabisza chociaz go nie lubie to juz bym slowa z Toba nie zamienil, bo po co z kims rozmawiac skoro za chwile mieszasz go z blotem.
Zgadzam się z Potterem, ale co do Gizy to akurat Legia za niego płaci i bez sensu w tym przypadku byłaby ta klauzula.
Do Pottera!
Masz wiele racji w tym co piszesz,niestety jest wiele "półgłówków" którzy niczego nie rozumieją!!!
Do ian thorpe i misiekem!
Zastanówcie się co piszecie,bo to nie Potterowi ale wam jest blizej do psychiatry,no ale na leczenie nigdy nie jest za pózno i nie wstyd.
Ja tam uważam Zeusie że lepsza jest sytuacja by zarówno na meczu jak i na forum ludzie opluwali Tabisza a nie Filipiaka jeśli muszą to robić.
Po prostu Tabisz ma taką funkcje.
krak 06,jest mi przykro ,że mi ubliżasz robiąc ze mnie waryjota...
Podziwiam pracę Pana Jakuba tak jak inni podziwiają pracę Majewskiego czy Stawowego....
Zabronisz ? Tutaj jest DEMOKRACJA o którą niektórzy walczyli rzucając kamieniami w ZOMO w NH !
Kkk 84 tabisz mi nie powiedział o braku klauzuli Wojciechowskiego .Z prostej przyczyny nie rozmawiamy ze sobą.Także nie musisz dawać rady Tabiszowi by ze mną nie rozmawiał bo dawno nie rozmawia(od naszej ostatniej rozmowy na wielickiej gdzie pewne rzecz usłyszał wprost).Co do mieszania z błotem to tabisz doskonale wie że w tej materi zawsze może na mnie liczyć o ile robi coś na szkodę Cracovii.A że ostatnio ma bardzo dużo wpadek to i zbiera zasłużone błoto.Chętnie bym go pochwalił gdyby było za co.
Ianie znamy sie tyle lat i zastanawiam się czy ostatnio nie przesadziłeś z ,,wodą ognistą''.Zapyta cię za co tak podziwiasz ,,pracę ''Jakuba.Czy może za drumlak story?A może za to jak traktuje pracowników w tym pana Zbyszka.Rozumiem też że jesteś pełen podziwu za to jak skutecznie załatwia transfery ?Jak bym wszystkie rzeczy napisał to uzbierała by się cała strona wręcz żenujących i wielce szkodliwych działań ,,prezesa''przez które nasz klub stracił wielką kasę.Sama sprawa drumlak +wypożyczenie Wiśni to co najmniej 1 mln złotych straty ,albo i więcej.
jeżeli już to z wodą mineralną !
A Ty wiesz Potter kim jest Pan Jakub ? To ja Ci napiszę :
JAKUB TABISZ - Wiceprezes Zarzadu, Dyrektor Finansowy
Jakub Tabisz posiada wyksztalcenie wyzsze ekonomiczne, jest absolwentem
Akademii Ekonomicznej w Krakowie - wydzial Zarzadzania kierunek
Zarzadzanie Firma oraz wydzial MSGiP kierunek Handel Zagraniczny.
Ukonczyl Studium Amerykanskie przy Uniwersytecie Jagiellonskim w
Krakowie. Obecnie sluchacz Studiów Doktoranckich - kierunek
Zarzadzanie w Akademii Ekonomicznej w Krakowie.
Pan Jakub jest wykształcony wszechstronnie ! Łatwo się wykształcić jak się mieszka w Krakowie a tutaj z Kańczugi gość !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)