Stefan Majewski (Cracovia Kraków): - Nie mogę powiedzieć dużo dobrego o grze Cracovii. Zrobiliśmy zdecydowanie za mało, aby wygrać ten mecz. Przytrafiły nam się dwa duże błędy w defensywie i Widzew to wykorzystał. Błędy zdarzają się każdej drużynie i nam również. Nie stworzyliśmy sobie wielu sytuacji podbramkowych, brakowało takich kluczowych podań, które otwierałyby drogą do bramki Fabiniaka. Drużynie gospodarzy pomogła na pewno publiczność, a ja chciałbym po raz kolejny podziękować za miłe przywitanie na stadionie przy Alei Piłsudskiego
i tak musisz odejść!!!!!!!!!!!!!
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
Brakowało kluczowych podań bo kurwa brakowało Gizy, albo gracza który powinien przyjść po odejściu Piotrka! Teraz sie kurwa w 8 kolejce zorientowal że nie mamy rozgrywającego...
co za idiota ! teraz zobaczyl ze nie ma kto podawac pilek !!
Gdzie się podziały klakiery Majewskiego???Gdzie jesteście panowie Lid.z ,zac i paso żyd?.Czyżby było wam wstyd za tego zarozumiałego i nie omylnego rumcajsa.
Mam nadzieje że dalej nie bedziecie tkwić w absurdalnym bronieniu Majewskiego .
Na Sosnowiec w ramach ,,pokuty''zabierzcie białe chusteczki i jedziemy po rumcajsie.
potter
Rozumiem iż jak wygramy, również pomachasz chusteczką?
Zubereng a co zmieni wygrana z takim mocnym ,,teamem ''jak Sosnowiec.
Zatrze w jakikolwiek sposób te 7 beznadziejnych meczy?.
A może wygrana z Zagłębiem pozwoli zapomnieć o tym że pozbył się Gizy i teraz próbował wykończyć Bojara i Plastika.Wygrana z sosnowcem tylko przedłuży byt u nas szkodnika Majewskiego.Tak klakiery się szczyciły 1 zwycięstwem z Groclinem .I co teraz panowie-wróciliśmy do ,,normalnej''dyspozycji .Za grę Cracovii musimy sie wstydzić.
potter
Skoro tak to czemu zamilkłeś po Dyskobolii;)?
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdzie się podziały klakiery Majewskiego???Gdzie
> jesteście panowie Lid.z ,zac i paso żyd?.Czyżby
> było wam wstyd za tego zarozumiałego i nie
> omylnego rumcajsa.
>
> Mam nadzieje że dalej nie bedziecie tkwić w
> absurdalnym bronieniu Majewskiego .
> Na Sosnowiec w ramach ,,pokuty''zabierzcie białe
> chusteczki i jedziemy po rumcajsie.
>
Po raz kolejny powtarzam czytaj ze zrozumieniem bo widocznie masz ostatnio z tym problemy.Parę postów wyżej napisałem ,że do zakończenia rundy nie mam zamiaru ci powtarzać jak dziecku kolejny raz tego samego.Teraz sobie możesz swobodnie pokrzyczeć ,pozwalniać pozatrudniać trenerów czy zawodników,obrażać wszystkich dookoła ,bo taki właśnie poziom prezentujesz w swoich wpisach.A na Sosnowiec wcale nie mam zamiaru zabierać białej chusteczki,bo wierzę w zwycięstwo naszej drużyny
Potter jest szansa żebyś mógł na całą Polskę wylać swoje żale odnośnie Gizy. W dzisiejszym programie Liga + ekstra gościem będzie Piotrek Giza. Twarowski prosił wczoraj o mail-e z pytaniamia do Gizy. Podkreślał nawet, że zapewne dużo pytan będa mieli kibice Cracovii, a zatem: sport@cplus.com.pl czy jakoś tak.
Mam propozycję-myślący koledzy olewajmy posty p.Pottera niech sam ze sobą prowadzi polemikę na temat p.Filipiaka i p.Majewskiego on inaczej nie umie bo to facet strasznie zakompleksiony.
Ale niestety Potter ma racje. Tylko pisze cały czas o tym samym, ale to co pisze jest prawdą.
Spokojnie Panowie,
zblizaja sie mecze z Koroną, GKSem, Zagłebiem, Legią i Wisłą, i mam jak najgorsze przeczucia.
Jedyny co mnie pociesza to to, że beda to ostatnie mecze Pana Majewskiego
js
solnikowo napisał/a:
Mam propozycję-myślący koledzy olewajmy posty p.Pottera niech sam ze sobą prowadzi polemikę na temat p.Filipiaka i p.Majewskiego on inaczej nie umie bo to facet strasznie zakompleksiony.
----------------------------------------------
zakompleksiony i prosty...
jednak nie mogę sie powstrzymać:
potter
napisze Ci tak- nigdy klakierem Majewskiego nie byłem!!
Po prostu Twoich debilnych komentarzy nie mogę już czytać!!
Czemu tu, na Forum jesteś taki "hop-siup do przodu" a w realu nie potrafisz 2 zdań sklecić??
Wszyscy źli: Filipiak, Majewski, Tabisz, Maczugowska ...
a) Filipiak - drogi potterze zarób kilkanaście baniek i wyłóż na Klub- przecież sponsorowanie Cracovii przynosi ogromne zyski...włożysz 20 wyjmiesz pewnie z 200.
b) Majewski - skończ potterze jakikolwiek kurs trenerski, obejmij drużynę trampkarzy i zajmij z nimi 4 miejsce w rozgrywkach(będzie Ci zdecydowanie łatwiej bo dzieci nie wiedzą co znaczy być pseudo gwiazdorkiem)-wtedy może będziesz miał jakąkolwiek płaszczyznę polemiki z -jak to piszesz -"zarozumiałym rumcajsem".
c) Tabisz - jaki jest wszyscy wiedzą, ale przynajmniej jak już tu ktoś kiedyś napisał "skończył studia, zna języki" - przynajmniej w tych 2 dziedzinach Cię wyprzedza o kilka lat świetlnych...
d) Maczugowska - relikt minionej epoki- nie lubisz jej bo kilkanaście lat temu zaszła Ci za skórę...-nie ma jak uprawiać prywaty(sprawa parkingu przy ul.Kałuży)-zasłaniając się walką o dobro Cracovii (KMWTW :D).
Ty też jesteś, niestety reliktem tejże epoki... Idąc za Twoim tokiem myślenia najlepiej było w 3 lidze...
I proszę nie opowiadaj nam bredni, że znasz i rozmawiasz z marketingiem, prezesami, trenerami... już nie jedna osoba pisząca na tym Forum udowodniła, że mijasz się z prawdą.
Pisz sobie jak to jest źle, jakie to bilety i karnety drogie, jaki to Majewski zarozumiały rumcajs, Filipiak skąpiec i kłamca, że Tabisz musi odejść. Ujadaj! Tylko kto Cie człowieku słucha...
To moja ostatnia na tym Forum polemika z Tobą...Gdy zostanę wywołany przez Ciebie- następną odbędziemy w REALU...
MAJEWSKI WON!!!!!!!!
Pasożydzie to że Potter krytykuje innych - ma do tego prawo i nie musi wcale być lepszy. Jak ktoś jest brzydki to nie znaczy że nie może powiedzieć o kimś innym że jest brzydki. pozatym Potter nie jest prezesem, trenerem, tabiszem czy maczugowską i skąd wiesz czy na ich miejscu nie zachowywałby sie lepiej?
Czemu moje posty sa usuwane, a inne takie same nie?
Dlaczego potter może wyzywac od debili i idiotów i nie jest banowany????????
oj moderatorzy oj,
potter czasami dobrze gadasz ale ten Twój styl nie do przyjecia , dlatego juz Cie niektorzy maja dość , zastanów sie nad tym.
Dokładnie awaria.Krytyka jak najbardziej ,ale czy musi ona być zawsze poparta inwektywami.
Majewski może być dla kogoś złym trenerem ,ale niekoniecznie jest idiotą, kretynem, debilem itp.Coś jednak w sporcie osiągnął,był podstawowym piłkarzem srebrnej drużyny w Hiszpanii,rozegrał kilkadziesiąt meczów w reprezentacji Polski,grał w czołowym Polskim klubie i w bardzo dobrym zagranicznym w bardzo mocnej zagranicznej lidze gdzie później także pracował.Kariera ,o której większość z naszych obecnych gwiazd może tylko pomarzyć.Tego wszystkiego człowiek ograniczony intelektualnie raczej nie byłby w stanie osiągnąć.Tak więc drogi potterze zastanów się co piszesz, albo jak nie znasz znaczenia pewnych słów to polecam słownik wyrazów obcych.
Majewski tak jak Stawowy Mikulski czy Białas popełniali błędy i tu z każdym się zgodze Majewski z tej czwórki osiągnął największy sukces teraz napewno nie jest tak jakbyśmy sobie życzyli ale nie wiem gdzie tkwi szczegółczy taktyka czy złe przygotowanie CZY BUNT ZAWODNIKÓW .Pamiętam jak Wojtkowi bardzo zależało na Pucharze Polski wręcz prosił grajków żeby zagrali dla niego i co nasi mistrzowie zagrali bryndze olali Wojtka swojego tatusia jak często się mówiło i ja myśle tak że spora część zawodników jest już wygrana potrzebuje zmiany klubu a klub potrzebuje świeżej krwi największy żal mam do Majewskiego oto że za nim już dwa okienka transferowe i nie zrobił znaczączych zmian nam potrzeba conajmniej 5 roszad bo nasze rezerwy nic nie wnoszą i nie ma konkurencji młodzieży potrzeba jeszcze roku czy dwoch Majewski powinien zostać ale tylko wtedy jak sprowadzi zawodników do swojej taktyki zawodników którzy pójdą za nim w ogień !!!
Za Majewskim w żadnym klubie zawodnicy nie szli w ogień.On już taki jest że na krótką metę wprowadza dyscyplinę i robi wynik.Ale potem relacje między nim a zawodnikami są nie do zniesienia.Jak nie ma atmosfery i wiary w to co trener nakazuje grać wyników nie ma i nie będzie.U nas w tej chwili jest taki moment w którym Majewski z tygodnia na tydzień zatraca kontakt z drużyną.
Tak było w każdym z klubów i Cracovia nie jest wyjątkiem.Co do grajków to taka postawa na boisku to efekt braku konkurencji.Na wielu pozycjach piłkarze czują się jak święte krowy;
Jest to aż nadto widoczne;
1.Pozycja stopera skrzyński nie ma konkurenta i niestety nie rozwija się .Kiedyś było inaczej bo miał za partnera Węgrzyna i dodatkowo konkurencje czyli Wawrzyczka i Wiśnie.
2.Lewa obrona -to Radwański i nikt więcej
3.Środek pomocy (ofensywny)tu wg zawodników brak.Albo młody Kostrubała ,albo zupełne eksperymenty ala Baran czy Wiśnia.
4.Bramkarz-Cabaj ustabilizował formę ,ale w żaden sposób Olszewski nie jest dla niego konkurencją.
Co do naszych sporów proponuje szczególnie zac,Lid.z spierajmy się na argumenty ale szanujmy nawzajem.Ja tej wojenki nie zaczynałem .
Nie dziwcie się mojej ripoście na te świństwa pasożyda.Jak mogłem nie zareagować na to że ta ś...a pisze że ja jakąś prywatę na Cracovii chciałem uprawiać na parkingu.Czy nie podobał mu sie fakt że przezemnie paru parkingowych okradających klub wyleciało z roboty ,ale dopiero za 2 razem bo m przyjęła ich z powrotem?Tak ich żałujesz pasożydzie to może trafiło na kogoś z twoich znajomych ,albo z rodziny i przepadła ci ,,działka''.
Może następnym razem wyrazi pasożyd ubolewanie że mniej więcej w tym samym czasie wraz z kolegami koczowaliśmy 7 dni w klubie by nie dopuścić do odejścia do wisły Dudy i Hajduka.A na koniec jak już Skrobowski wychodził z kwitkiem z klubu dostał od nas prezent paczkę pokarmu dla psa.Pewnie też ,,uprawiałem ''prywatę bo jako kibic krakowskiej piłki pasożyd oddał by obu do wisły.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)