....nie ma co oglądać td.
Majewski powinien odejść już po półfinale PP z Grodziskiem ale.....wśród naszych kibiców jest skaza po WS.Każda krytyka nowego trenera musi się odnieść do Stawowego.Taktyka,piękno gry,bramki.... takie np. teksty "a co,chciałbyś Stawowego on dopiero by itd,itd,itd....Nie chcę Stawowego ale i nie chcę Majewskiego.
Majewski POWINIEN ODEJŚĆ JUŻ DAWNO !!!
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
Majewski powinien odejść, a wolny jest .... Wdowczyk:P
To może nie jest dobry przykład ale napewno są trenerzy na dorobku dużo ambitniejsi którzy by podołali !!!
lepszy niż Majewski ale.....następny "batowy".Oprócz "bata" zawodnicy muszą się jeszcze "zarazić" myślą taktyczną trenera.
I pomyśleć że był Michniewicz do wzięcia w tym samym czasie co Majewski...
O Wdowczyku napisałem że jest wolny... a to czy przydałby sie Cracovii to inna sprawa. Na pewno gralibyśmy 4 obrońców, byłyby rajdy skrzydłami i gra do przodu.
Teraz mam już pewność: Majewski wynocha!
Niedługo i Smuda będzie wolny!!!
Po co zaraz Wdowczyka,podobno Białas tez jest wolny, a za jego czasów tez były rajdy skrzydłami i gra do przodu.Do gry 4 obrońcami potrzeba 2 stoperów a my w tej chwili mamy jednego.Nie wiem czy zmiana trenera w tej sytuacji coś pomoże,bo nie widać obecnie na rynku dobrego kandydata.No chyba ,ze po tej kolejce np Michniewicz albo Leńczyk będą do wzięcia.
niestety nie potrafimy grać na wyjazdach i widać ,że Majewski nie ma pomysłu na grę.
Z przebiegu meczu można wynieść tylko jedno.Zagraliśmy kolejny słaby mecz w tym sezonie.
Niestety najsłabsi rywale są za nami ,więc nie wiem ale chyba będziemy wspólnie z Polnią Bytom i Zagłębiem Sosnowiec walczyć w tym sezonie o utrzymanie w I lidze.
Nie rozumiem dlaczego w każdym meczu wystawia k..wa do ataku tego Moskałe???
Widać gołym okiem ,że Witkowski nie ma z kim grać...A Tomek jest za słaby już na pierwszą ligę.Nie wiem czy w II by sobie naewt poradził z taką grą.
I do tego to koszmarne ustawienie taktyczne.
Niech mi ktoś powie teraz ,że to przypadkowe załamanie formy...
Sześć kolejek za nami i o to wyniki:
- trzy porażki ( każdy mecz wyjazdowy i przegrana)
- jeden remis ( u siebie)
- dwa zwycięstwa ( wymęczone u siebie)
NĘDZA!!!!!!!!!!
Dlaczego nie gra Szczoczarz??
Jak go nie lubi Majewski to niech go wypożyczą do innego klubu I ligowego bo u nas się marnuje tylko!!!!!!!!!!!!!
niech sprowadzą trenera z Francji a na 2 treneiro niech wezmą Białasa , on tam ma rozeznanie ,niech poleci jakiegoś oczywiście uwzględniając możliwości finansowe , ja nie chcę taktyki z lat 70 rodem z 2 ligi NRD !!! Majewski precz !!!!
bryndza z nędzą Pasy pędzą
Zarówno Skorża jak i Urban mają oprócz wiedzy instykt psychologa.Stworzenie pewnej więzi w zespole znaczy bardzo dużo.Takie pobieganie Urbana z Gizą więcej Piotrowi dało niż tylko ja mam rację Majewskiego.Stawowy szukał stale pewnych rozwiązań,miał pomysły.Nie wszystkie się sprawdzały ale pracował trenersko uczciwie ,po nim następcy ograniczają się do standardu i brania kasy.
amen.
Stefan - wypierdalaj.
moim zdaniem głownym grzechem Majewskiego jest defensywność...
i za to musi odejść...
Jak dla mnie to ostatni sezon Majewskiego w Cracovii.
Sam zresztą mówił że nie można za długo siedziec w jednym Klubie.
Albo nasi piłkarze zmnienili się w partaczy i trzeba ich wszystkich wywalić i sprowadzić Majewskiemu nową drużyne.
Mi to wszystko jedno byle gra lepiej wyglądała.
Lidz sam jesteś debilem do kwadratu.Ruszyć ci się dupy na wyjazd nie chce i zobaczyć co grają tylko szczekasz jak pies przez klawiaturę.
Piłkarsko sięgnęliśmy dna aż 3 gole w 6 meczach czyli 0,5 gola na mecz.
Oprocz Legii graliśmy z zespołami przeciętnymi i słabymi.Aż strach pomyśleć jak by przyszło nam grać z mocnymi zespołami w tej ,,formie''.Nasi napastnicy ostatniego gola strzelili w sparingach .W lidze to już 540 min bez gola.
Majewskiemu przeskadzał Giza ,nie pasuje Bojarski czy Plastik .Efekt tych eksperymentów widzimy.Majewski won!!!!
czekam co Majewski powie o meczu. pewnie powie ze grali dobrze a przegrali tylko 1-0 i mieli pecha
Majewski wypierdalaj z tego klubu bo zniszczysz go do końca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)