"Czwarte miejsce to przypadek...."
A niby w czym były lepsze od nas takie drużyny jak Lech, Korona, Groclin czy Wisła....?
Bo na pewno nie miały więcej punktów.
Leesior
PS. Moim zdaniem czwarte miejsce było jak najbardziej zasłużone i nie ma co umniejszać tego sukcesu.
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
STEFAN WEZ SZNUR I POWIES SIE OD CRACOVII ODPI*RDOL SIE!!!
On musi odejsc.On psuje druzyne Cracovii i wizerunek jej spotkan.Sam kiedys pie*dolil ze dwa lata mu wystarcza w jednym klubie.Poprzedni sezon byl pierwszy, a teraz jest ten drugi, wiec w najgorszym wypadku powinien odejsc po tym sezonie.A co bedzie jezeli on to robi specjalnie i za wszelka cene chce zniszczyc Cracovie poprzez wprowadzanie nowych poj*banych systemow gry?!Co bedzie jesli Cracovia ponownie przez niego spadnie do II ligi?!Wtedy to by na mecze chodzilo chyba po 100 osob, w tym 20 vip-y :)
Nie ma co gadac.ON MUSI ODEJSC!!!
Moze by dalo sie zrobic jakis transparent i powiesic go na meczu z Jagielonia?Na przyklad pierwsze slowa mojego postu :) i obok "Stefan-dzeiekujemy Ci".
idze idze...kto będzie zmieniał trenera po 3 kolejce?
Samym takim transparentem ośmieszylibyśmy się na maxa.
No to dobra to moze nie teraz ale jak dalej Cracovia bedzie grala tak jak teraz to mozemy zrobic taki tranparent np na derby :) zeby tez telewizja widziala co o nim myslimy :D
e tam Cracovia będzie grała dużo lepiej bo nasi gracze są naprawdę nieźli jak na Polską ligę.
To czemu na razie nic nie graja i przez 270 minut nie strzelili zadnej bramki z gry tylko jedna na farta z rzutu wolnego ( pilka i tak miala poleciec w inne miejsce ). Jak na razie przez dotychczasowe mecze nie pokazali nie co napawa optymizmem w dalsza czesc sezonu.
Zobaczymy co sie bedzie dzialo jak przyjda te ttrudniejsze mecze, np: z wisla, bot-em, zaglbiem lubin, legia.Bedzie pogrom!
widać ,ze niedługo kibicujesz... W meczach z dobrymi drużynami Cracovia w całej nowej epoce czyli od 2002 gra o klase albo nawet dwie lepiej niż z dołem tabeli. Nawet ostatniej wiosny 2-1 z Bełchatowem 3-0 z Lechem i prowadzenie 2-0 (dopóki grypa nie zmogła) z późniejszym mistrzem a potem 2-2 z Płockiem po fatalnej grze.
Jak dla mnie to mogą nawet tylko i wyłącznie zdobywać bramki "z farta" albo nasi przeciwnicy mogą sobie strzelać samobójcze... No problem... Tak po 3 w każdym meczu.
a dla mnie nie. ja chce ogladac Cracovie grajaca nieźle. żebym chociaż po mecuz mógł ściemniać aaaa przegraliśmy chociaż byliśmy lepsi...
w tej chwili gramy kaszane i nawet zwycięstwa które odnosimy są byle jakie
LEPSZE 1;0 PO CH.... GRZE NIZ 0;1 PO ZAJE.....!
LEPSZE GRANIE W POLFINALE PP I ODPADNIECIE PO CH.... GRZE NIZ SMARY Z GARBARNIA PO EFEKTOWNEJ GRZE POD WODZA WAS S.
lepsze 5 miejsce po efektownej grze i pechowym meczu we Wronkach gdzie media o nas pisza i mowia jak to beniaminek nie gra swietnie niz 4 miejsce wymeczone i to w beznadziejnym stylu. w tej chwili nawet naszych meczy w C+ nie ma bo kto chce ogladac taki football
i afera korupcyjna w tle;-)ktora wojciech.S po sobie w klubie zostawil...
Oczywiscie to tylko domniemania pzpn-u ktore mam nadzieje na domniemaniu sie skoncza,jednak nie smak pozostanie.Pozatym co to za efektowna gra gdy jakis cymbal swoimi debilnymi zmianami pozbawil nas pucharow.Pomysl kolego jeszcze o czyms takim jaka wtedy byla silna liga;-)czy wtedy mocny byl belchatow,lubin???czy tylko elka i gts,ktore jakiego by skladu nie mialy zgarnialy zawsze wszystko.Teraz Majewski prawde mowiac wzmocnil sie o Klusa(co za Wojciecha.S byloby niemozliwe),zas konkurenci zbroja sie na potenge,a mimo wszystko zajelismy wyzsze miejsce...
marianwieliczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i afera korupcyjna w tle;-)ktora wojciech.S po
> sobie w klubie zostawil...
> Oczywiscie to tylko domniemania pzpn-u ktore mam
> nadzieje na domniemaniu sie skoncza,jednak nie
> smak pozostanie.
Takich tekstów to się można spodziewać po psach tudzież po krokodylach i innych pismakach nieprzychylnych naszemu Klubowi. Weź się zastanów co piszesz albo lepiej walnij się klawiaturą w łeb.
Majewski nie umie mobilizować piłkarzy. Personalnie to przecież jedna z najsilniejszych drużyn w lidze, napewno silniejsza od pseudogwiazdek z gts-u. Jak tak dalej pójdzie to znów będziemy oglądać ich plecy:(
No nie gadaj bo wisla ma lepszy sklad od NAS i nie ma sie co oszukiwac :)
matiszak1976 Napisał(a):
> Majewski nie umie mobilizować piłkarzy.
> Personalnie to przecież jedna z najsilniejszych
> drużyn w lidze, napewno silniejsza od
> pseudogwiazdek z gts-u. Jak tak dalej pójdzie to
> znów będziemy oglądać ich plecy
Ehh, był kedyś taki świetny wątek "post miesiąca", możnaby go ożywić, kandydatów mrowie.
SaNtO Napisał(a):
> lepsze 5 miejsce po efektownej grze i pechowym
> meczu we Wronkach gdzie media o nas pisza i mowia
> jak to beniaminek nie gra swietnie niz 4 miejsce
> wymeczone i to w beznadziejnym stylu. w tej chwili
> nawet naszych meczy w C+ nie ma bo kto chce
> ogladac taki football
Szczególnie efektowna gra była w meczu ze słabym GKS-em Katowice,Górnikiem Zabrze czy w meczu o puchary w Płocku ,który przegraliśmy bez sztycha.W ogóle te 10 porażek na 26 spotkań było bardzo efektowne.Prawda jest taka ,że owszem byliśmy wtedy bardzo blisko Pucharów ale to 5 miejsce nie było w cale wynikiem jakiejś wspaniałej gry tylko ogromnemu zbiegowi okoliczności ,bo większość meczów o stawkę w tamtym sezonie przegraliśmy a i trzeba pamiętać ,że liga była wtedy słabsza.A 4 miejsce w zeszłym sezonie nie było wcale wywalczone w beznadziejnym stylu.Zdarzały się mecze słabsze, ale też i bardzo dobre czyli mniej więcej identycznie jak w tym wspaniałym wg ciebie sezonie ,więc nie pieprz kolego farmazonów.
Albo jeszcze inaczej
Zarówno 5 miejsce za Stawa jak i 4 za Stefana II
to nie sa wyniki przypadkowe ani jakies fuksy czy wynik pecha
Na wynik w sezonie składalo sie odpowiednio 26 i 30 spotkań
Fuks czy pech moze dotyczyc tylko kilku z nich
W kazdym sezonie (takze w 3 czy 2 lidze) sa po prostu porazki
i to takie ze mozg sie lasuje
Sa Staszowy, Gracze, Gorzyce...
Za Stawa bylismy na pudle przed ostatnim meczem i w ostatnich metrach
(niejako na finiszu) dalismy sie wyprzedzic.
Za Stefana bylo z kolei na odwrot, bo to zayebista koncowka
( a wiec super finisz dal nam 4 miejsce)
Na ten - jak pisza niektozy "przypadek"
zlozyly sie wyjazdowe zwyciestwa kolejno w Kielcach, Szczecinie i na Widzewie
Do tego derby na remis i rozbicie Lecznej przy pustych trybunach
Nikt nam tego 4 miejsca nie dał pilkarze wywalczyli je sami.
A co do Stefana...
Gramy bardzo nieefektownie i jedyne co broni Stefana to wyniki.
Po 3 meczach naprawde nic sie jeszcze nie rozstrzygnelo.
I choc nie podoba mi sie to co widze to naprawde
nie nadchodzi zadna katastrofa
Racja Raf - nikt nam tego miejsca nie dał , wywalczyliśmy go na boisku. Nic mnie tak nie wnerwia jak umniejszanie wagi sukcesów Pasów przez własnych kibiców - stąd moje majowe czepianie się TP ,które udawało ,ze 4 miejsce w lidze to fakt tak nieistotny ,że nie ma co się o nim nadmiernie rozpisywać ;)
PS: Natomiast faktycznie jest jedna różnica . O druzynie Cracovii jesienią 2005 wielu mówiło ,że 2 sensowne wzmocnienia i będzie walczyła o mistrzostwo Polski. O obecnej nikt już tak nie mówi (miejmy nadzieje ,że są w błędzie)
Ja tak mówię.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)