że co,że kto tu jest twardy?
Twardy to jest Reksio którego można spotkać w knajpie na Cracovii pod filarkami .Ma 70 lat wstaje codziennie o 6 rano i idzie do pracy gdzie odlewa metal.
Te płaczki mieniące się piłkarzami to ciepłe kluchy bez ambicji z wyolbrzymionym ego.
(oczywiście nie wszyscy)
-
-
STEFAN MAJEWSKI MUSI ODEJŚĆ!!!
Namawiasz do umiaru wiecznych malkontentów!? Nierealne!!! :)
Nie wiem kogo masz na myśli stary kibolu-wieczny optymisto.
Podejrzewam, że te przysłowiowe nożyce...:)
jak dla mnie majewski nie ma tak na prawde mozliwosci sie wykazac ... w naszym klubie panuje chora polityka granie jednym skladem ... gdyby w koncu zainwestowac a nie tylko chciec zyski Panie Filipiak to mozna by myslec powaznie o wyzszym miejscu a tak ... jak wchodzi jakas kontuzja to trzeba juniorów wpuszczac ...
Mysle ze kiedy majewski dostanie okreslony budzet do wykorzystania to wykorzysta go w 100% i beda to trafione transfery !!
20 dni później
hop....tak dla zasady i nie tylko....;-)
Majewski dlaczego :
- nie zdobyłeś Mistrzostwa Polski
- nie zdobyłeś Pucharu Polski-chociaż finał
- nie gramy w pucharach
- nie lubią Cię wszyscy piłkarze
- nie lubią Cię wszyscy kibice
- nie wpuszczasz Dziedzica,Jelenia itd.
- nie klaszczesz rytmicznie lokomotywę
- nie przekonałeś JF do zakupu połowy drużyny Milanu
- nie chodzisz w dresie na meczu
- nie...itd
Dlaczego Ty taki jesteś ?!
74 dni później
Natychmiast musi odejść !
Gra Cracovii to żenada...
YES YES YES!!! 20 minut temu założyłem się ,że dziś przed 22-ą ten wątek się pojawi :D
"Browarek" dla mnie:)
Jak zwykle jak się nie wiedzie to już czarne chmury.
Ja liczę jeszcze na Majewskiego, gość ma poukładane w głowie. Największym mankamentem jest to, że nie gramy całe 90 min. z sercem, gramy, bo gramy, brak motywacji.
głowa do góry. Majewski dobrze przepracował okres przygotowawczy ...
Mnie tylko zastanawia to że jak przegrywamy 0-1 to on ściąga ofensywnego Plastika i wpuszcza defensywnego Wiśnię???
O co tu biega rozmiary porażki???
Chodzi zapewne o to ,ze Majewski wierzy ,że Wiśnia coś tam z bańki może puknąć . Wiara nie pozbawiona podstaw bo nie raz mu się udało...dziś ponoć też był blisko ale poszło nad poprzeczką...
akurat Wiśnia po wejściu był aktywniejszy od Plastika, o ile wierzyć relacjom Kwaśniaka.
wydaje mi się, że wystawił go jako ofensywnego, bo ostro w przodzie działał.
Trzy kolejki i Trzy słabe mecze. O ile ten z Ruchem mozna wybaczyć to z Legią, a tym bardziej Polonią już nie...
nikt tak już nie stosuje takiej taktyki w europie jak Majewski.
Może był dobrym piłkarzem,ale trenerem jest przeciętnym.A zespół jest tak świetnie przygotowany,że nie potrafi pięć celnych strzełów oddać na bramkę w całym meczu.
WSTYD,WSTYD,WSTYD!!!!!!!!!!!!!!
Kto był to widział co grali.Akurat co do Wiśni to zagrał super i z wielkim sercem do gry.Jako jedyny odszedł do sektora i przybił 5 z kibicami Cracovii.Każdemu mógł spojrzeć w oczy bo dał z siebie maksa .
Wiśnia dostał zasłużone brawa i żaden kibic Cracovii nic mu nie mógł zarzucić.Reszta oprócz Cabaja dramat .Dostali bluzgi jak nigdy dotąd na któr całkowice zasłużyli za żenującą grę na stojąco ,bez ambicji i zaangażowania.
Teraz wyjdzie czy Majewski ma pomysł.czy wyciagnie właściwe wnioski i kilku gwiazdorów wyśle na ławkę.
Ps .Jak czytam wypociny Majewskiego o nie zasłużonej porażce to chyba panie Majewski byliśmy na innych meczach.Polonia słaba ,ale gryząca trawę wygrała z plejadą gwiazdorów całkowicie zasłużenie.
Potter!
Pokaż mi ta plejade gwiazdorow w Cracovii!
Wiśniewski ci przybił piątkę i go rozgrzeszyłeś?
Zgadzam sie z toba,że Wiśniewski zagrał super i z wielkim sercem i gryzł trawe,tylko jest małe ale-ON NIE UMIE GRAĆ WPIŁKE!
Jeśli to ci wystarczy,to szacunek!!!
P.S Mam jeszcze jedno pytanie!
Jeżeli cała drużyna gra pyte,to kogo jest wina?
POMYŚL!!!!!!!!!!!
Trochę w tym prawdy ale czy oni czasem nie grają przeciwko niemu?
Bojar na ławie Giza na ławie muszą być jakieś konflikty bo on miał wszędzie takowe-w Amice,w Widzewie też.Coś musi być na rzeczy!!!
TEFAL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mnie tylko zastanawia to że jak przegrywamy 0-1
> to on ściąga ofensywnego Plastika i wpuszcza
> defensywnego Wiśnię???
> O co tu biega rozmiary porażki???
>
>
> W BIEL I CZERWIEŃ STROI SIĘ-KOCHAM JĄ A ONA
> MNIE
Plastik był bardzo, bardzo słaby wczoraj. Wiśnia zagrał przyzwoicie.
Majewski to dziwny trener ale wcale nie musi odchodzić musi zmienić swoją strategie bo my nie mamy zawodników żeby grać na 3 obrońców nasi skrzydłowi to tragegia a ten system na tym polega że najwięcej gry idzie skrzydłami nie mamy wogóle dobrego rozgrywającego Radwański w tym systemie wogóle nie może się odnaleść potrzeba bardzo pilnie kilku zmian!!!TYLKO PASY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)