Właśnie przeczytałem że na mecz z Polonią będą bilety po 5 i 10 zł.
To już chyba lekka przesada od kiedy sparingi są płatne. Niewliczając widzewa bo było to na szczytny cel !!!!!!
-
-
Płatne sparingi !!!!!
tak Ci zal tego jednego piwa...w koncu to pieniadze DLA Cracovii
Jak masz karnet to masz wejście free :).
Wszystko dla chwały Cracovii !!!
a Panie jak? friko czy bilet juz?
niechodzi o piwo ani żadne inne trzeba forsy to daje (dosłownie) wkurza mnie to że od lat sparingi były free a teraz szukanie kasy wszędzie
ok mamy mało ale nie za wszelką cenę . szanujmy się trochę.
to moje zdanie !!!!!!!!!!!!
Ruczaj mym osiedlem CRACOVIA MOIM KLUBEM
A w tamtym roku to co niepłaciło się?
Jak były mecze z Pogonią i Polonią to były płatne. Podobnie z GKS-em w trakcie jesiennej rundy.
POGOŃ-POLONIA -OK JUBILEUSZ
ALE W TYM TEMPIE TO ZA TRENING LUDZIE BEDĄ BULIĆ
trzeba forsy to daje (dosłownie)
CHODZI MI O INNYCH
ten mecz z Polonią to też jubileusz...
Ja się nie tyle przyczepie do opłat , co do ich wysokości!
10 zł to jest dużo jak za sparing. Tyle płaciło sie za ligę. Jedna stawka , ale 5 zł przełknąlbym bez gadania.
E no, nie przesadzajcie!
Przecież to duże wydarzenie (97 LAT!, Czarne Koszule, ma być prezentacja nowych zawodników itp.). Kiedy my wcześniej organizowaliśmy jakieś obchody albo mieliśmy dobrych rywali w meczach towarzyskich (w tym wypadku wolę tą nazwę).
Organizator Grupa 100 (m.in. Pogoń Szczecin, Polonia Warszawa, Ruch Chorzów, Victoria Zizkov, GKS Katowice, Widzew Łódź, Odra Wodzisław, GKS Tychy, Zagłębie Sosnowiec, Stal Mielec i wiele innych) też ponosi jakieś koszty sprowadzenia lub wysłania ekipy (jedzenie, transport, nocleg...). Ale chyba warto?
Za Wasze środki organizujemy to tak, że może nawet kiedyś jakieś Atletico de Madrid przyjmie Wasze (Cracovii) zaproszenie albo sami pojedziemy do jakieś stolicy...?
CRACOVIA NON STOP!
To ewenement na skale krajową ale w końcu kibice poprzez kupowanie biletów stają się sponsorem własnego klubu .
Ja bym sprzedawal bilety aly przymykal oko na wszystkich mlodych kibicow. Niech sie integruja...
Mam pytanko... Czy na sparingu z Polonią będą sprzedawane karnety??? Czy ten karnet upoważnia do wejścia na sparingi??? Czy kobiety i dzieci płacą za wejście na sparing??? Zna ktoś odpowiedzi na ten temat???
Panowie, Cracovia niestety samym Comarchem nie stoi w klubie jest dobrze ale sami wiecie, finansow u nas nigdy za duzo, dlatego poki co placmy
Skoro tak ma być fajnie to trzeba płacić
a ja podzielam tą opinie poprzednią marcina_ksc.
czuje zrozumienie
Placic placic!!! Tera przynajmniej wiecie ze kasa nie wedruje do prywatnych kieszeni ale na konto klubu. Sa ludzie ktorzy nie przetrwonia tej kasy.
a co k... myślicie że wszystko jest za darmo te czasy juz minely , wszystko kosztuje przejazd sedziowie itd.Myślicie że przyjdziecie na mecz i wam sie nalezy bo co bo jesteście kibicami ja tez jestem kibicem i przez mysl mi nie przeszło żeby wejsc za darmo płacę bo chce oglądac ukochany klub. A ci co wchodza bez biletu bo uwazaja ze maja do tego prawo sa dla mnie bezHONORU a jest kilkudziesieciu co najmniej co przechodzi przez płot szkoda gadać.
Nigdy sie na to nie zgodze to nie jest wirtualna rzeczywistośc jak zapłacisz to bedzie dla klubu, skąd ma wziasc klub pieniadze jak wy ich nie dacie zastanówcie sie choć trochę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)