Ian Thorpe racja i powiem nawet że to przez Stawowego przegraliśmy te mecze. Majewskiego winy w tym było najwyżej 10%, w końcu on nie gra.
-
-
Trener Majewski / Ćmikiewicz - treningi, sparingi , taktyka...(temat zbiorczy)
chyba w dzisiejszym sparingu zagramy 4 w obronie na oficjalnej jest podany skład Cracovia: Cabaj - Kulig, Tupalski, Polczak, Radwański - Bojarski, Baran, Nowak, Majoros - Moskała, Dudzic.
eee, tam - może któryś z nich będzie defensywnego pomocnika grał. Mógł Wacek, mógł Karwan, wcześniej Wiśnia, to dlaczego dzisiaj nie Tupalski, albo Polczak. Stefan potrafi. Stefan jest lepszy niż Chuck Norris.
Widze że Bojar w podstawowym składzie. Ciekawe czy tak będzie w lidze czy może Majewski wymyśli jakiś genialny plan, który da nam same zwycięstwa w rundzie rewanżowej.
Nie wieze...! GRAMY 4-4-2 !!!!!!!!! :D
i prowadzimy 1-0 :D
tez mnie mile zaskoczył Stefan ale licze ze to nie tylko tak na walentynki...hehe
Powie mi ktoś czemu Majoros tak często jest zmieniany? :)
jest juz 2-1 i dalej 4-4-2 moze wkoncu da to do myslenia majewskiemu ze z takim systemem zaczynamy grac!!
Ja pier... ale beka, najlepszy na swiecie fachowiec od wszechtaktyk posluchal swoich grajkow. Jak czytalem dzisiaj w Przegladzie wywiad z Baranem i to jak "pokazali trenerowi roznice miedzy 3-5-2, a 4-4-2" myslalem ze ktos (Arek albo dziennikarz) sobie jaja zrobil, a tu jednak nie... Nie lubie frazesow, ale naprawde nie wiem czy smiac sie czy plakac, normalne jaja...
kludi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja pier... ale beka, najlepszy na swiecie
> fachowiec od wszechtaktyk posluchal swoich
> grajkow. Jak czytalem dzisiaj w Przegladzie wywiad
> z Baranem i to jak "pokazali trenerowi roznice
> miedzy 3-5-2, a 4-4-2" myslalem ze ktos (Arek albo
> dziennikarz) sobie jaja zrobil, a tu jednak nie...
> Nie lubie frazesow, ale naprawde nie wiem czy
> smiac sie czy plakac, normalne jaja...
>
>
>
>
no no beka chłop bedzie miał teraz jazde z dziennikarzami bo mu zyc nie dadza o ta zmiane sysytemu hehee
Juz się nie mogę doczekać komentarzy trenera i zawodników
bo to co zostanie powiedziane teraz
no i to co z tego wyniknie moze byc ciekawsze i wazniejsze
niz sam wynik ze zmiennikami Crvenej Zvezdy
I jeszcze ciekaw jestem co powie "dzian luidzi bufon" czyli chlystek Bronowicki
ktory twierdzil ze remis ze zmiennikami Crvenej Zvezdy bedzie dla Cracovii sukcesm
Po dzisiejszym meczu :
Majewski o systemie 4-4-2 : "Uważam, że PEWNE RZECZY TRZEBA PRÓBOWAĆ. Dziś tak właśnie zrobiliśmy i dobrze, że wyszło."
Kapitan,Arkadiusz Baran :
"Stwarzaliśmy sporo akcji ofensywnych, a i w obronie szło nam całkiem dobrze. Oczywiście POTRZEBA JESZCZE MNÓSTWO CZASU, by to wszystko funkcjonowało prawidłowo."
Nasza ekipa jest genialna:-) Dobrze,że zostało jeszcze tak dużo czasu do rozpoczęcia rozgrywek - inaczej bym się baaaardzo martwił.A tak,jesteśmy na początku....eeee....w środku....eeeee.......w trakcie przygotowń :-)
W końcu Profesor i jego dwaj Doktorzy zrozumieli,że system 4-4-2 jest leoszy niz 3-5-2!!!
KAZEK WEGRZYN MIAŁ RACJĘ GDY MÓWIL,ŻE POWINNISMY GRAC TYM SYSTEMEM!!!!!!!!!!!!
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=2358&x=0 Tak.... czy to już koniec prób z 4-4-2?
Nareszcie pozytywna sprawa,Majewski dal sie skusic na 4-4-2!!!Moze poszedl po rozum do glowy i stwierdzil ze jego superowa taktyka nie nie sprawdza,wygrana z Cvena swiadczyczy tylko o tym ze zespol w tym ustawieniu jest lespszy i znalazlo sie miejsce dla Radwanskiego Bojarskiego i Dudzica czyli same plusy,brakuje teraz tylko Skrzynskiego...
Włąsnie był wywwiad w Tv3 z Majewskim - trener stwirdził, że skoro piłkarze tylko umią grac systemem starym to i taki od pierwszych meczów będzie preferowany.
Stary system czyli...?
w domyśle 4-4-2 on mysli ze jego 3-5-2 jest nowatorskie
cieszy taka informacja moze ma Stefek w sobie jeszcze cos z faceta
Tylko po co komu ten Skrzynski? Przy czterech obroncach i "znanym" systemie 4-4-2 Tupalski z Polczakiem juz nie beda robic tylu bledow, ktore wynikaly glownie z nieznajomosci systemu 3-5-2 (Skrzynia gral nim od roku, wiec nic dziwnego, ze lepiej wygladal).
ja Polczaka nigdy nie widziałem nawet. Tupalski zawsze wyglądał solidnie. nie wiem może ten Polczak się sprawdzi ale jeśli nie to zostaje nam tylko Karwan... :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)