ku.wa mac!!!!!!!!
no kij. głowy do góry i do przodu!!!!!1
-
-
Górnik Zabrze - Cracovia 5 : 1
kurwa !!!!!!!!
Karwan czerwona !
1-0 kurwa !
Prokop z wolnego !
to wygląda na jakiś dramat, a mi k.rwa nie chce działać radio w internecie!!!!!!!!!!
Mać yebana. Z 30 metrów, z wolnego...
czy ten nasz zespół zasługuje na pierwszą ligę kurwa mać?
No to Karwanowi dziekowac nalezy za oslabienie druzyny i strate bramki.
Ciekaw jestem czy rzeczywiscie zasluzyl na czerwona :/
nie che sie w to wszystko wierzyć
kur...mać:-(:-(:-(
no to mecz juz raczej poukładany do końca
no to ch.j... może zdobędziemy Zabrze za rok... obyśmy tylko mieli ku temu sposobność...
nie wiem czy ktoś z naszych piłkarzy to rozumie ale remisami na wyjeździe i zwyciestwami u siebie można zdobyć mistrza ALE remisujac u siebie i przegrywając na wyjazdach mozna najwyzej spasc z ligi!
to są jakieś plagi egipskie
wchodzi Bania ...
komus tu chyba rozum odebrało!!!
Jak Białas chciał grać ofensywnie to czemu nie wpuscił dwóch napastników od poczatku?
paranoja
a co ma niby zrobic w zaistniałej sytuacji?? Bronić się??
Teraz juz wszystko jedno, albo w dupe 3-0, albo ambitny atak i chociaż remis wyciągnąć!!
K&*@$&*^@#*WA
2:0
dobrze, że wpuścił Banię, wszystko albo nic!
Choć jak znam życie skończy się jak rok temu....
16 bramek straconych - idziemy na rekord
ja pierdolę
45. SZWAJDYCH! 2:1!!!
GRAMY DO KOŃCA!!!
kur...no przeciez mozna się ciężko załamać, w dupe dostajemy nawet od byle jakiego personalnie Górnika Zabrze. Jeszcze brakuje żeby wszedł na boisko Dudzio i dobił nas trzecim golem:-( Niestety piłkarze m ówili, że trzy mecze ( ŁKS, Zabrze Arka) dadzą odpowiedź na pytanie o co gramy i raczej juz wiadomo, prawdopodobnie czeka na sa ciężka walka o utrzymanie się w lidze:-(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)