Panowie czy wiecie coś na temat Marka Walburga który był u nas testowany a później wyjechał z widzewem?
-
-
Marek Walburg
nie odezwał się już. Nawet jak nie Widzew to raczej Pogoń to chłopak stamtąd. Szkoda:-(
rozmawiałem z gościem z widzewa i tam już go nie ma. Liczyłem że u nas zagra bo naprawdę z tego co go widziałem w meczu z widzewem to gość zrobił na mnie wrażenie!!!
I do tego stoper!
Walbur w Pogoni to raczej na lewej obronie, a u nas był testowany na śrdku pomocy, ale rzeczywiśćei szkoda, bo na pewno przydałby sie druzynie
andrzej czy Ty nie mieszkałeś kiedyś na wieczystej?
no pewnie że mieszkałem!
no widzisz i juz kolega!
Ja też mieszkałem! W 1 na Włodkowica!
Andrzej,a Ty przypadkiem nie grasz w timie Prezesa w lidze TKKF na Majora ze mną w drużynie notabene najlepszym napastnikiem na asfalcie???
ARTU Ty chyba też jesteś z tej sławnej drużyny na ,,J'';)))
tak team prezesa jest ok tylko rzadko ostatnio grywam, ale obiecuję poprawre!
A starego kibola nie kojarzę (nie wiem jak bardzo stary i dlatego)
A na mnie na Wieczystej mówiono Balon hehe!
Ja tez na wieczystej mieszkalem Ugorek 10...ARTU-grales(grasz)we wieczystej?
Właśnie kupiłem mieszkanie na Fiołkowej. Widzę że sąsiedztwo będę miał fajne. :))
Popraw się Andrzej bo wylecisz ze składu...
Maciek1906
Grałem w Wieczystej przez 1,5 roku jako trampkarz młodszy. Jestem z 76 r. więc możesz sobie wyobrazic kiedy to było
Rabin
oczywiście że jestem
Baylay
wróciłeś już z tej zakichanej Bułgarii???Jak wyniki???
D.J. Cat
niestety jest troche młodej psiarni na osiedlu, za Pasami są raczej ludzie którzy wyrośli już z latania i pisania po murach, ale okolica jest spoko
andrew
prezes nie żartuje...
no to nadrobiłem pare wpisów, ale ostatnio miałem straszny młyn...
muszę się Wam pochwalić że dostałem niedawno pracę, więc z optymizmem spoglądam w przyszłość,
a poza tym zbliża się wiosna, a wraz z nią czasy
wracają Pasy kochane w szeregi ekstraklasy!!!
no to była nieco zmieniona wersja...
wracają
to Cie pewnie gospodarczyk trenowal...;-)
Tak ARTU , wróciłem już i na dzień dobry strasznie się wkurzyłem bo nie miałem netu w domu. Na szczęście tylko do wieczora. A wyniki ch...we niestety... ale nie poddaję się...
Gospodarczyk, no pewnie że on, człowiek - osiedlowa legenda-społecznik.
Jeszcze go czasami spotykam w okolicy.
A ty Maciek1906 też grywałeś w Wieczystej?
Baylay głowa do góry i pisz odwołanie.
jasne ze gralem i moj brat gral tez ale pare ladnych lat po tobie..;-)A Gospodarczyk to super facet:-)Ej,to ty grales pewnie z Krzystkiem...Jesli pamietasz jakies nazwiska to wyslij mi na meila,nie bedzie tu publicznie wiecczystej wspominac...;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)