Panowie kto zrobił te afisze przecież nic nie widać!!!!!!!!!!!!
-
-
Afisz na mecz
To straszne. Tragedia. Upadniemy.
:P
ale dupy fajne...
i to sie liczy! a kto Pasiak to wie kiedy ma byc na stadionie ;)
Aluś!!
Straszne ja pierdole...ktoś kiełbaski przypalił... musztarda była niedobra i ketchup z najgorszego sortu z Tesco dramat!!
Kto je piekł!!! Przecież nie da się ich zjeść...:P
paso_zyd Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aluś!!
> Straszne ja @#$%&...ktoś kiełbaski przypalił...
> musztarda była niedobra i ketchup z najgorszego
> sortu z Tesco dramat!!
> Kto je piekł!!! Przecież nie da się ich zjeść...
Musztarda wlasnie byla dobra i pikus z ta przypalona kielbasa ( bo taka lubie) ale to ze byla zimna to juz niewybaczalne! Ketchup faktycznie syfny! Niewybaczalnie cienkie kromki chleba sa skandalem rowniez!!!!!!!!!! Jezeli to sie nie zmieni musimy napisac petycje do Filipiaka! :( :P:P:P
A mi kiełbaska na ostatnim meczeu bardzo smakowała - bardzo dobra, polecam i jest naprawdę niedroga;].
Chyba ze Ci sam Kabanosik smazył a nie Alex z Matecznego:P
a ty paso_żydzie może byś odebrał w końcu telefon jak kolega dzwoni,a nie udawał że Ciebie nie ma.
czasami ludzie nie płaca rachunkow i im tel wyłaczaja:P
to przyjdz do mnie to Ci pożycze na rachunek.
zaplaciłem juz i czekam na włączenie:P
A poza tym nie rozmywaj tematu...:P
To dobrze zadzwonie do Ciebie jutro zobacze czy odbierzesz.
gdyby nie te kobitki co mi z newsleterem przyszly niewiedzialbym ze to cos o Cracovii, a juz napewno nie o meczu. CO ich poje... zeby stare plakaty zajebiste zmieniac na taki chłam
ten pklakat jest dla niekumatych...BardAcid,Ty bez plakatu wiesz kiedy meczyk Cracovii.
Taki niekumaty zapatrzy sie na plakat i przyjdzie na mecz myśląc, że striptiz będzie oglądał.
Stadion się zapełni :-)
Prawda że każdy kibic wie kiedy mecz UKOCHANEJ DRUŻYNY, ale info na plakacie jest tak malo widoczne że gdyby nie pasiaste stroje LASEK, nie zwróciłbym na niego uwagi.
za to baranek i koza sa widoczne- ha ha
Tylko hasło mi sie podaba " Życie bez Pasów jest beeeeeeeez sensu." jedyne co im sie udało.
Proponuje teraz na afiszu umieścić kiełbaske i dać hasło dobra robota!!!
Jak takie syfne te kiełbaski, to dziwicie się, że Tabisz nie zapłacił? ;P
Tabiszowi dali bardzo spaloną i w dodatku zimną bo była to prowokacja Alexa!!!
Alex Mateczny ok!!!
a jak komuś kiełbaski nie pasują to niech nie je i nie denerwuje innych komentarzami bez sensu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)