codziennie Dziennik Polsi
co prawie tydzien Wprost :)
zadko ale czasami czytam Najwyzszy Czas i TMK
-
-
Jaką prasę czytają Pasiaki?
Ziewnik Polski
Najwyższy Czas
Opcja na Prawo
Teraz Rock
List
Dobra Rada :-) - to taki parafialny miesięcznik :-)
sporadycznie:
Angora
Gazeta Polska
Nasze Państwo
i żeby się pow..wiać to GW u kolegi z pracy :-)
Żadnego dziennika nie czytam codziennie, chociaż najczęściej zdarza mi się mieć w ręce Dziennik Polski. Z tygodników czytuje Najwyższy Czas, a to z racji sympatyzowania z UPR, no i jeszcze Opcja na prawo za swój konserwatywny charakter.
Codziennie ale dość wybiórczo ze względu na brak czasu: Dziennik Polski i Rzeczpospolita. Z tygodników głównie Gazeta Polska, czasem Wprost, czasem Newsweek, czasem Polityka (oprócz Paradowskiej, którą uważam za agenta wpływu WSI)
Kiedys krakowski Gol i Tempo,pozniej Dziennik Polski,Newsweek i Men's Health,a teraz polskie gazety w Irlandii
no właśnie - zapomniałem dodać - kiedyś czytałem krakowskie Tempo....
kiedyś wychodziłem o 7.00 rano w sobotę żeby kupić "Razem" "Panoramę" i "Zarzewie" :)
teraz
Dziennik Polski
Dziennik
Gazetę Polską
Przekrój
Politykę
Cd-Action
newsweek
wprost
polityka
focus
ckm
i czasem dla smiechu fakt albo super express:)
Najwyższy Czas
FAKTU NIGDY, dramat podejscie do tego czegos,
AUtobit
moto świat
Przegląd sportowy
GW, Dziennik Polski, Polityka, Modern Drummer, Drum!, Jazz Forum, Gitara & bass + bębny, Downbeat
Kurde,sami UPR-owcy tutaj:)A ja myślałem,że jesteśmy gatunkiem wymierającym.
36 dni później
GW MH Polityka
czasem Wprost RZ i oczywiście Najwyższy Czas
odnosnie tego UPRu to mnie dziwi mnie czemu mamy tak mało głosów skoro prawie każdy deklaruje że "popiera Korwina"
EPT - prawie każdy? A jak sądzisz jak to wygląda na wsi?
nie powiem co czytam bo mnie zjecie...:D
Swistak dobrze że zachowałeś zdrowy rozsądek :D
Jaśnie Pan by oszalał :D
"prawie każdy" z kim rozmawiam :) a niestety nie jest to pełny przekrój społeczeństwa
Dziennik Polski prawie codziennie, co tydzien Angore.
Ostatnio kupuję Dziennik , od 2 tyg na łamach gazety trwa ciekawa dyskucja między Ziemkiewiczem, Semką i Legutką przeciwko Królowi,Lisowi (wypada najsłabiej) i Sierakowskim . No i jeszcze dobre felietony Lisickiego i Matyji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)