Zaloze sie,ze Kazia W. jak przychodzil do nas w 2003 roku nie mieli na liscie ... :D
-
-
Sebastian Kurowski - POWODZENIA
Jak mogli mieć, skoro sam Kaziu też się wcześniej nie spodziewał. ;)
on kontrakt podpisał gdy rozdawał autografy :P
Kura to taki polski Cassano :D tak samo zmarnuje swój talent, ale obym sie mylił
na oficjalce napisali ze Kura zostaje
A jednak... Dobrze, że sytuacja się wyjaśniła i wiemy na czym stoimy. Mam nadzieję, że ten komunikat uwrał wszelkie spekulacje!
zycze Mu zeby dojrzal i zmadrzal.
Może coś z niego będzie, bo pokazuje, ze ma jaja,ale nie zapeszajmy!
12 dni później
Mam małe pytanko...Co z tym bratem Kurowskiego?? I w ogóle który to rocznik ???
Jeśli taka gwiazda jak starszy to niech spada :P Ma zły przykład:(
Kurowski został powołany na towarzyski mecz kadry U 19 z Anglią ,który odbędzie się 6 lutego.Oprócz niego powołanie dostał też Uszalewski.
17 dni później
Czemu Sebastian dzisiaj nie grał w sparingach??
Chory jest.
Blog w Pasy
2007-01-25 Sebastian Kurowski
Dwa dni przed turniejem w Poznaniu poczułem, że coś ze mną jest nie tak. Czułem się niezbyt dobrze, ale chciałem trenować i pojechać na turniej, bo powiedziałem kolegom, żeby mnie oglądali w telewizji i chciałem, żeby tak było.
Po turnieju trenowałem jeszcze dwa dni, ale w końcu nie dałem rady. Zbadał mnie lekarz i okazało się, że mam anginę ropną. Miałem całe czerwone gardło i nawet śliny nie mogłem przełknąć. Ostatnio obudziłem się o 5:30 rano i tak mnie bolało gardło, że nie mogłem wytrzymać. Szybko ubrałem się i poleciałem na stację, żeby kupić tabletki na ból. Kupiłem, ale i tak nie pomogły.
Nie mogę jeszcze trenować, bo biorę antybiotyki do poniedziałku, ale już nie mogę się doczekać, kiedy wyjdę na ćwiczenia:)
Co za stwierdzenie: "Szybko ubrałem się i poleciałem na stację, żeby kupić tabletki na ból."
cos jak reklamowany "lek na prostate" :D
42 dni później
Wszem i wobec pragnę przedstawic doniesienia, jakie udało mi się usłyszeć na ostatnim meczu z Widzewem... Kilka osób z sektoru A zakwestionowało, jakoby nasza gwiazda się nieco zaokrągliła, co wy na to???
Za dużo tabletek na ból... :D
co zakwestionowało?
czyzby Hancura to Dorn? ;)
Ja tylko przedstawiam, to, co udało mi sie usłyszeć... Ale tabletki na ból mnie rozwaliły :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)