Sebastian ma w sobie pewną zarozumiałośc i tupet.
Na boisku to mogą być cechy pozyteczne,
bo chce grac 1na1 i szuka drogi do bramki
Ale bycie egoista w grze w ktorej o sukcesie decyduje postawa 11 zawodnikow
to baaaardzo ryzykowna postawa jesli sie nie zrozumie tego co nazywa sie TEAM SPIRIT
Jesli on nie zrozumie ze bramki strzela sie dla druzyny a nie dla siebie
I ze wogole gra sie dla innych a nie tylko dla siebie no to niewiem jak bedzie.
-
-
Sebastian Kurowski - POWODZENIA
Bramka bardzo Ładna! pojedynki 1 na 1 do poprawy!. Jeszcze musi sie dużo uczyć. Przynajmniej biegał bo Banialdino wczoraj startował chyba w chodzie sportowym.
Kiszkę grał, bo mu nie podawali. Raz dostał podanie i nie spalił, tylko jak stary wyga pyknął brameczkę
Znałem w Cracovii dużo większe talenty niż Kurowski, ale niesety nie dostali takiej szansy. Sebastian jest dobry piłkarzem zobaczymy czy wypłynie czy odwrotnie, z jego charakterem różnie bywa i to może go zgubić...
jest dobrze.
Ładną brameczkę
Niektorzy na wtym temacie zdecydowanie przesadzają.Jedni wychwalają Sebastiana bo niebiosty a inni zaczynają go już szmacić.To jest nie fair.Chlopak rozegral ledwie kilka meczy,rozpoczyna swoją kariere z poważną pilką ale juz pokazal sie z lepszej strony niz coponiektorzy.Przynajmniej strzelil cos.Dajcie mu czas i odrobine wyrozumialości.Niektorym to nie pasuje jezeli ktos jest mocny psychicznie,zna swoja wartosc nie boi sie ale mi to wlasnie sie podoba.Tylko tacy wdzisiejszych czasach odnoszą sukces itego mu zycze!!
A kto czytał dzisiejszy "FAKT"??? Mnie wcięło, pewnie chłopak z wrażenia chodzi w pampersach. Bardzo Go lubię,ale ważne, aby nie pochłonęło go gwiazdorstwo!!
POWODZENIA SEBASTIAN!!
Na 2 mecze w PUcharze Europy(PE)strzelił 2 gole to chyba o czymś świadczy?:D
15 dni później
Mamy w Polsce sporo utalentowanej młodzieży, trzeba na nią stawiać. Takim graczem jest u nas np. Sebastian Kurowski. Ale nic nie osiągnie bez wytężonej pracy.
- Ostatnio mówił, że chce odejść z Cracovii.
- To młody chłopak, bardzo emocjonalnie podchodzi do tego, co robi. Musi przemyśleć pewne sprawy.
AS - Dziennik Polski
wiec jednak sodówa....
Podobno chce zrobić karierę jak Błaszczykowski. :)
Niech robi, ale lepszego miejsca niż Cracovia nie znajdzie. Bo nam brakuje napastników i dopstaje szane. Jest młody i poza tupetem dobrze by wykazał się odrobiną pokory.
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mamy w Polsce sporo utalentowanej młodzieży,
> trzeba na nią stawiać. Takim graczem jest u nas
> np. Sebastian Kurowski. Ale nic nie osiągnie bez
> wytężonej pracy.
>
> - Ostatnio mówił, że chce odejść z Cracovii.
>
> - To młody chłopak, bardzo emocjonalnie
> podchodzi do tego, co robi. Musi przemyśleć
> pewne sprawy.
>
> AS - Dziennik Polski
>
>
> wiec jednak sodówa....
ciekawe gdzie to sie nasza gwiazdeczka wybiera haha
Dawno to mówiłem... Zwykły marny najemnik, a wychowanków się wyrzuca..!!!
Do Stali Rzeszów go wypozyczyć :)
Będą tam mieli 2 gwiazdy w ataku hehehe .
Jak che odejsc to ja mu proponuje legla... juz paru mowilo ze leglej sie nie odmawia, a pozniej grali duzo grali.... w rezerwach
komuś się w dupie za przeproszeniem przewraca
Widocznie uważa, że u nas za mało mu płacą.
jak sie gówniarzowi nie podoba to niech sp...a.............nic nie pokazał a już mu sie poprzewracało.............
swoją drogą to ciekawym dlaczego chce odejsc...??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)