Jabym wziął swojego siostrzeńca w październiku będzie miał 5 lat. To chyba dobry wiek na początki ;) ale przeraża mnie fakt jak by usłyszał wszystkie bluzgi typu: WTSK i oczywiście na Żyroskopa. Tak więc dzisiaj chyba odpada. :(
-
-
Przyprowadz kogos na Cracovie - wersja junior :)
Bierz siostrzeńca tego co się nasłucha w piaskownicy to na meczu bajka!!!
Zbychu . lepszej okazji nie bedziesz mial , chociaz moze mecz z Arka , albo z Groclinem bedzie lepszym wyjsciem :)
A gdzie mozna zobaczyc fotki malych PASIAKÓW?
w orange ekstraklasie wspomnieli o sektorze rodzinnym i nawet pokazali go przez pare sekund także nienajgorzej :)
40 dni później
Na meczu z ŁKS-em starzy kibice przyprowadzili narybek. Na B6 koło mnie trójka małolatów. Spodobało im się :)
ŁKS - mnie, niekumatemu, wydawało się, że to dobry mecz, żeby wziąć kogoś nowego. w końcu, stara zgoda, itp, itd. no i spoko, zobaczył bardzo przeiciętny mecz i jakieś tam kozaczenie podkratowe. ot, I liga w pigułce. czy wróci? nie sądzę...
wiem, że to nie junior, ale wpisałem sie, bo nie chce szukać odpowiedniego tematu :D
9 dni później
W tym dniu kiedy nastroje fatalne trzeba sie zmobilizowac i przyprowadzic troche osob na macz z Arką.
Ja biorę syna lat 6 , sąsiada z synem w tym samym wieku.
Teraz nasz doping jest potrzebny jak nigdy.
Może przyprowadź trenera na Cracovie?
alez marudzicie- wyrzucanie trenerow to poprawa na krotka mete
Mamy takich a nie innych graczy inawet Mourinho nie zrobi z nich Chelsea
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)