http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=bodek_narkotyki.mp3
fajnie sie gościa słucha...
-
-
riki-tiki narkotyki
bylo juz..
Nie szkodzi, że już było. Kto nie słuchał, warto by to zrobił..
Fajni to sa Samotni. Czeska produkcja. Dobrte klimaty zapodaja z ciasteczkami
Pokuś tego nie słuchał.
No przeca trudno tego słuchać na poważnie
połowa może jakiejś prawdy
a połowa bajdurzeń Bodka ze spalonym mózgiem
jak to ma być teatr profilaktyczny to ja dziękuję
na pewno każdy Pokuś przypali chętnie pod te abstrakcyjne hihistorie :(
coraz bardziej będzie na maksa
palić sadzić zalegalizować:)
A.G.R.O SQUAD twardo manifestuj
ReSoXyM Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> palić sadzić zalegalizować
i głupieć
i wśiśko źmiezia w doblym kielunku :)
słuchałem słuchałem, nawet złapałem schize pewnego dnia przez tego kolesia.Wracam do domciu, włanczam kompa i na pulpicie nowy pliczek.Odpalam go, słucham i kij w mrowicho, niby mówi to co każdy wie ale zazwyczaj każdy ma to głęboko w.Myslałem ,że starsi mi zazucili taką nieswiadomke na kompa, wyczuwałem z ich strony jakąś prowokacje ,żeby sie zastanowić nad tym i cos zmienic, ale co z tego ,że chłop mówi z sensem, co z tego ,że raczej miał racje.3 to coś zmieniło? eee...ten problem mnie nie dotyczy.Ja nie biore nic dla szpanu, biore w jednym celu- zabawy,wyładowania sie ale nie jak nasza młodziesz wszechpolska dając po ryju kazdemu kto mysli inaczej.Ja dzięki temu stanowi łagodze obyczaje, poznaje ludzi a przy okazji sam siebie.Dla mnie stan "po" jest 3mś dzieki czemu znikają problemy.I zaraz pewnie jakis jajogłowy powie,ze one tylko schodzą na jakiś czas na boczny tor, ale jednak ciągle tam są.I ma racje w 100%, ale dzięki temu bierze się zycie bardziej swobodnie, wiedząc ,że chociaż na chwile mozna o nich zapomnieć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)