Za pobicie zawodników na płycie boiska tylko kara pieniężna! Jak się to ma do kary nałożonej na Cracovię za nieporównywalnie mniejsze przewinienia?! To kolejny przykład na to, że w PZPN rządzą układy, a w polskiej lidze są równi i równiejsi! Ręce opadają!
Zwisła i Legła to gangrena polskiej piłki. Zaś PZPN to nieuleczalny syfilis!
Jeśli teraz nie zaprotestujemy - to znaczy, że zgadzamy się na kontynuację tego patologicznego układu!
-
-
Wszystkie kluby z wyjątkiem Wisły i Legii powinny ogłosć bojkot rozgrywek ligowych!!!
Powinno sie zrobic akcje ogolnopolska!Niech kibice pozostalych druzyn tez sie przylacza!
Dosc tych szwindli skorumpowaneho czerwonego pzpn!
Miejsce listkiewicza jest w kryminale a nie na Miodowej!
Powinna powstać osobna liga dla zomowców i zupaków pod nadzorek PZPN, a pozostałe kluby muszą założyć swoja ligę, gdzie czarne na białym zapanują prawa.
Dość tego burdelu! Panie Premierze, Panie ministrze sportu czas na rządy komisaryczne w PZPN!
Nie apelujcie do premiera czy ministra sportu, bo ten ramię w ramię stoi na konferencji prasowej z panem Listkiewiczem...
Nikt niczego nie zbojkotuje bo każdy pilnuje swojego interesu.
Moralność Kalego i tyle.
Bardziej bym liczył na dziennikarzy....
CRACOVIA PANY!!!!!
... właśnie widać jak dziennikarze wszystkich gazet ogólnopolskich robią z tego aferę.
Nie licz na pismaków, bo to sprzedajne dziwki są.
Ja nie liczę na pismaków bo nie mamy "lobbingu"...
Ja tylko zakładam że bez zainteresowania mediów niewiele z tej sprawy wyniknie.
CRACOVIA PANY!!!!!
Akcja nie ma szans powodzenia. Ale chyba pzpn ostatnio nie miał gorszej pozycji, Janas, aferka, w sejmie jakas komisja, jesli nie teraz to wytworzy sie w naszej lidze duecik cwks i gts co sie mistrzami bedzie dzielic, sytuacja jest bez wyjscia
A ja na to kłade
bo i tak damy rade
;)
jkm05 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja nie liczę na pismaków bo nie mamy
> "lobbingu"...
> Ja tylko zakładam że bez zainteresowania mediów
> niewiele z tej sprawy wyniknie.
>
> CRACOVIA PANY!!!!!
Media jakos milczą. Jednak cisza grobowa!
Popieram ten pomysł w 100% !!!
Poza tym ta decyzja jest mocno kontrowersyjna.....
Nawet nie wiem czy prokuratura nie powinna się zająć tą sprawą!
Dla mnie to pachnie mocną protekcją i łapówką !!!!!
Pieniążki ktoś musiał wziąść za tą decyzję i to niezłe !!!!
Ciewaki mnie też ,dlaczego media o tym nic nie pisza???
Czyżby się bały poruszać ten temat....
Media maja na głowie mundial. Ale jak by kibice Cracovii rozwalili 3 butelki gdzies w polsce bo sie przewrocił ktorysz na skórce od banana to by cos napisali a tak nie ma o czym bo jeszcze wyjdzie prawda na jaw i co wtedy
Swięte słowa. Cóż my możemy zrobić?
Kordyl wszo, pisz o tym pisz !!!!!!!!!!!!!!!
PZPN anulował kare wiśle ,ale jak piszą we wczorajszym fakcie Wisła ma długi w telefonice ,a z telefonicą chcą się rozprawić wielkie koncerny kablowe z USA w ten sposób iż chcą wykupić długi Cupiała co będzie równało z bankructwem sponsora Wisły, a podobno piłkarze mają być wysprzedani za 17 milionów euro co będzie gwożdziem do trumny Wisły.Czy ktoś wie więcej w tym temacie to niech z nami się podzieli wiadomościami.
Kto tak pięknie gra TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłoby miło jakby spadli do 3 ligi... poznaliby jak to jest :))
do A klasy :D
do C klasy!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)