sprawy z ktorymi sie zgadzam(dotyczace zjawisk z ktorymi sie nie zgadzam:D ):
powstaly 4 mlyny i to jest bardzo niekorzystne bo kazdy spiewa co innego.
czesc ludzi faktycznie siedzi i nie krzyczy i nie dopinguje najgorsze jest to, ze to jest zarazliwe bo zorientowalem sie ze ja i moi kumple pod koniec meczu przestal;ismy sie (znudzeni wynikiem i tym ze rzadko ktos cos podejmuje) przylaczac do przyspiewek-oczywiscie kiedy sie o tmy zorientowalismy wszystko wrocilo do normy-ale pewnei wielu ludzi ma podobnie.
sprawy z ktorymi sie nie zgadzam:
po CH..prowokowac i wyzywac przez caly czas ŁKS? moze mi cos umknelo, ale o ile wiem oni pierwsi nie zaczeli najezdzac na nasze zgody. malo tego w tym roku nawet nie przywiezli flag Resovii. ja to odebralem w taki sposob, ze to nam zalezy bardziej na zwadzie z nimi niz im. ok-wygwizdalismy Resovie(kiedy o niej spiewali) w porzadku. oni pewnie tez wjechali na Arke-znow mozna bylo gwizdac. ale jak dla mnie cale to licytowanie sie na zgody i gwizdy to tylko proba wywolania jakiejs zadymy, konfliktu? a po co? tym bardziej ze jak dotad zylismy z nimi w "zgodzie"(biore pod wzglad roznice miedzy ZGODA, a zgoda;) )
i najwazniejsze-pobesztalismy sobei nasze zgody nawzajem-ok, ale oni nie wjechali bezposrednio na nas zanim nie uslyszeli wyzwisk pod adresem ŁKSu.. a z tego co sie dowiaduje to 4 malolatow prowokowalo do bezposredniej wycieczki na ŁKS..brawo,brawo-gratuluje. nie myslcie ze bronie ŁKSu i podoba mi sie wjezdzanie na ARKE bo sam glosno skandowalem ARKA GDYNIA. tylko po cholere prowokowac(z tego co widizalem oni na pocztaku nie reagowlai na nasze spiewy dotyczace Arki). w ogole moim zdaniem celem dopingowania Arki powinna byc TYLKO I WYLACZNIE nasza sympatia, a nie chec wykorzystania ich do sprokurowania wojny na przeklenstwa. a szczegolnie wtedy kiedy przewodzi temu 4 maluchów.
powtarzam jeszcze raz-nie bronie ŁKSu, tylko wjezdzam na to ze caly stadion owczym pedem poszedl za glosem jakichs siusmajtków i to w zamian za wspomaganie naszych[pilkarzy glosnym "HEJ HEJ CRACOVIA" etc.super.
2 nieprzyjemna kwestia jest sytuiacja jaka widzialem po meczu..jakis wyzszy inteligent szedl wzdluz ogrodzenia przy trybunie gosci i krzyczal ze Lódź to wieś..p prostu wstyd. nooo..ale moze facet mieszkal cale zycie w Londynie albo NY i z jego punktu widzenia miasto wielkosci lodzi to wieś..tylko w takim razie dlaczego kibicuje druzynie z innej "wsi" polozonej nieco na poludnie. bez sensu, czasami rece opadaja
-
-
Perfekcyjny doping
zaprzestanmy dopingu wogole. bo to co jest to jest dno a nie doping wiec nie spiewajmy wogole i przynajmniej bedzie wiadomo ze jest protest
Tak to tez fakt, albo spiewac na maxa, albo wogole, bo tak to tylko robimy z siebie posmiewisko w oczach chocby ŁKS-u ktorych bylo 15 razy mniej od nas a nas przekrzykiwali :(
poprostu jeśli ktos jest za zaprzestaniem dopingu to niech tego nie robi tak jak ja... pewnym ludziom odechce sie spiewac samemu i bedzie tak jak powinno byc w obecnej chwili czyli bez dopingu. bo sytuacja w naszym klubie jest fatalna i koniec kropka
u nas to niema zadnej ale to zadnej organizacji bo ile razy ktos tu cos pisal a pozniej tego sie nieralizowalo ludzie kurwa albo robic protest albo nierobic cowy chcecie protest robic dopingowac beznadziejnie przy okazji, tak sie nieda lepiej przemilczec mecz tylko klaskac i tyle!!!bo takto sie jeszcze bardziej osmieszamy do sympatykow druzyny prezeciwnej!!!kozakow wszyscy gramy a nawed zaspiewac dobrze nikt nieumie nasza najlepsza przyspiewka hej pasy gol trwa gdzies z 30 sekund dobrzy jestesmy naprawde ps trzeba spiewac a sie niedrzec to jest metoda!!!
A ja mam w dupie to całe Wasze protestowanie, przychodze na mecz po to zeby być ze swoja drużyną i ją wspomagać dopingiem! I koniec kropka
chlopie niepatrz tylko na siebie bo przez takich jak ten caly protest gowno moze dac chlopie jak chcesz wspierac swoja druzyne takim spiewaniem chlopie lepiej nie niekompromitowac bardziej!!!wczoraj tego niebylo widac ze macie taki zapal do spiewania!!!
Nie mow ogolnikami chłopie. A ciekawe jak ten Wasz protest bedzie wygladał na meczach z sąsiadką albo z ległą? Co bedziemy siedzieli i słuchali jak na nas cisnom? OK ja sie dostosuje, wytrzymam, tylko watpie zeby inni wytrzymywali...
Jaga przyjechal cisnela nam.. nie uslyszali raczej naszego marnego wrzuc do potoku.. lks przyjechal cisna nam i nie uslyszeni naszego marnego cwd łodzi ani nic innego..
jak chcesz to mozesz podejsc pod krate Cahir i spiewac sam hej pasy gol ewentualnie z 20 kolegami obok Ciebie ale takie cos nie przyniesie nam chwaly. tak to jest przynajmniej protest i juz. mowimy ze jakby nie bylo to by byl lepszy doping. zreszta wisle sie znudzi wyzywanie nas a ewentualnie jak beda nam cisna to poleci napewno wtsk... nie ma co wyjezdzac z dopingiem jak nie mamy mozliwosci prowadzenia go(frekwencja)
No w sumie przekonaliscie mnie, przyłanczam sie do protestu. Nie wątpie w jego sens, ale watpie w jego realizacje... Jakaś haryzmatyczna grupka musiałaby wziąć za mordy tych ktorzy spiewają, wtedy to by miało szanse powodzenia. Bo to ze my tu se na forum powiemy ze spiewać nie bedziemy to to raczej marne szanse powodzenia w skali ogolno Pasiastej
no i dobrze ze zrozumiales cahir:)poprostu protest to prostes zrobmy to dla naszego dobra zeby sie z nas pozniej nienasmiewali wszyscy jaki to u nas doping jest albo wszycy ale to jest niemozwile albo wogole!!!i jak nam wisla pocisnie my im odpowiemy i na tym sie skonczy!!!licze ze to bedzie przelom i to sie skonczy ten marny doping ludzia sie chce tylko spiewac jak z wisla graja czy my niepotrafimy tak zawsze czy my jestesmy inni nierozumiem a po drugie wg mnie grupa dopingujaca powinna byc w takim miejscu co sa sami ludzie co dopinguja a nie ze siedz rzem z piknikami to jest chore i jets doping i nagle jest faul i gwizdy sa i doping jest przerwany;/
Dobra nawet jak by byl ten protes, czyli nie bylo dopingu, to gdy on sie skonczy to niektorzy ludzie pomysla ze tak juz ma byc, ze ma nie byc dopingu i pozniej znow bedzie to troche trwalo, aby namowic ludzi spowrotem do spiewania.
A czy nie sadzicie ze to bedzie troche glupia sytuacja jak wisla przyjedzie do nas i beda cisli po nas i po naszych zgodach, a my bedziemy siedziec cicho i stali z zalozonymi rekami i patrzyli jak oni spiewaja?
Kibic1991 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobra nawet jak by byl ten protes, czyli nie bylo
> dopingu, to gdy on sie skonczy to niektorzy ludzie
> pomysla ze tak juz ma byc, ze ma nie byc dopingu i
> pozniej znow bedzie to troche trwalo, aby namowic
> ludzi spowrotem do spiewania.
Masz kibiców Cracovii za idiotów ??
> A czy nie sadzicie ze to bedzie troche glupia
> sytuacja jak wisla przyjedzie do nas i beda cisli
> po nas i po naszych zgodach, a my bedziemy
> siedziec cicho i stali z zalozonymi rekami i
> patrzyli jak oni spiewaja?
Twoich postów na trzeźwo nie da się czytać . Siedzisz od rana do wieczora i klepiesz post za postem nic nie wznoszące do dyskusji . Z utęsknieniem czekam na 1 września i początek roku szkolnego ...
KKK84 ponawiam prośbę , nie dałoby się wytransferować stąd kilka nowych osób na ''odpowiednie forum Cracovii'' dla młodszych Pasiaków ?? : )
Romper Stomper to nie czytaj jak Ci sie nie podoba.Moze ktos inny jakos da rade je czytac.
Te ku*wa! Romper! Poczatek roku szkolnego jest 3 wrzesnia, bo 1 to jest sobota :P a po drugie to co pier*olisz ze siedze od rana do wieczora? Myslisz ze ja nie mam co robic? Jesli tak to sie mylisz.
A skoro piszez ze moich postow nie da sie czytac na trzezwo to sie na*eb to bedziesz czytal i sie nie bedziesz zucal.A dlaczego Twoim zdaniem moje posty nie wnosza nic do syskusji, he?Bo co bo mowie prawde i tak jak moze byc?
kibic ja Cie troche rozumiem ale daj na luz...
szukasz dziury w calym bo prostets powinien sie skonczyc wproadzeniem biletow na wszystkie mecze a jednoczesnie podniesiemiem frekwnecji i powrotem Świstaka na gniazdo. oraz przesniesiem młynu na C4
dobrze mowi santo wiec go posluchaj kazdy chce jak najlepiej dla craxy wiec niema co tego komentowac!!!
a tak mlode pokolenie odbiera nasz stadion i atmosfere na nim...
[URL=http://img111.imageshack.us/my.php?image=25082007360pa9.jpg][IMG]http://img111.imageshack.us/img111/1403/25082007360pa9.th.jpg[/IMG][/URL]
ps.sorry,ale nie moglem sie powstrzymac...
majewski show..
kibic 1991:
1.RZucał
2.nie pyskuj:P
na temat protestu sie nie wypowiem bo ciezko mi jednoznacznie okreslic sie po ktorejs ze stron, za to proponuje z gory ustalic ze na derbach prostestu nie ma, zeby potem nie bylo ze zlamalismy slowo..bo jakos nie wierze zeby doszlo do sytuacji jaka opisuje K1991;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)