hmmm tak mnie podkusilo wlasnie-moze by jakas przyspiewke zrobic w oparciu o piosenke Blondie-Atomic..fajna melodia
np. ZWYCIEZY CRACOVIA!!! CRACOVIA!!!!!! NA PEWNO WYGRAAAAAAAA!!!!! i tak dalej;)
chociaz krytycznie patrzac chyba byloby zbyt duzo wycia a nie dopiongowania..;>
http://youtube.com/watch?v=qW6OrdLkCLU&mode=related&search=
-
-
Perfekcyjny doping
Może i lepsze od propozycji PLNa ale i tak sobie jakoś tego nie moge wyobrazić... Zdecydowanie za dużo wycia ;]
Re: Perfekcyjny doping
Autor: Pasiak1929 (IP zapamiętane)
Data: 24 sie 2007 - 23:50:57
co widzew perfekcja buhaha ich bylo 4tys tyle co na nasz stadion chodzi i byli w jednej kupie wiec sie niedziw ze momentami byli glosniejsi ale i tak lech byl lepszylech kibicowsko ultras najlepsi w polsce!!!!!!!!!!
lech tez jest dobry ale widzew miażdzy!!!!trzeba być obiektywnym:)
no to co ze miazdzy? i tak musimy byc lepsi, tylko nie bardzo wiem jak to zrobic bo pewne fakty sa klodami pod nogi naszej kibicowskiej doskonalosc;>
tylko praca i nie zwazanie na przeciwnosci tu moga pomoc;> bez kitu ze rownamy dopingiem do Odry, Plocka, Groclinu..nie dosc ze Krakow jest duzo wiekszym miastem zarowno jesli chodiz o obszar jak i ludnosc to jeszcze CRACOVIA to najzacniejszy klub w Polsce. tak byc nie moze dluzej;>
osobiscie musze stwierdzic ze mnie gardlo boli po doslownie kazdym meczu..ale niektorzy moi sasiedzi nawet nie zaklaszcza-to sie az o liscia prosi..;>
no to robmy cos w tym kierunku zeby bylo lepiej a nie tylko NARZEKANIE!!!!
w sumie ja tak bardzo nie narzekam..no ale skoro Opravcy nie funkcjonuja(nie komentuje i szanuje decyzje) to nie za bardzo wypada tworzyc im konkurencje, nawet "tymczasowa". a nawet jesli to kto mialby to zrobic?pewnie znalazlaby sie grupa chetnych ale 1. do poziomu Opravcow pewnie byloby jej daleko, po 2 narazie sporym zonkiem jest frekwencja. ogladalem wczoraj mecz LECHA...chorwackie wykonywane przez ponad 20k ludzi wgniata w fotel.
najwazniejsze jest to zeby zmusisc WSZYSTKICH do nieustannego dopingowania, nawet 2k ludzi jesli drze sie w skoordynowany sposob i ciagle moze prezentowac sie naprawde dobrze:)
tylko jak to zrobic?
Czy jest szansa żeby gniazdo do zakończenia protestu Opravców zostało zdemontowane? Co te małolaty robią na gnieździe??
Prowadzą doping. Ktoś musi. Jak nikt nie prowadzi to jest wstyd, bo cisza na trybunach. ŁKS sobie śpiewa, a ludziom od nas mordy się nie chce otwierać.
Magnat chyba żartujesz nazywając bar mleczny prezentowany dziś na gnieździe prowadzeniem dopingu??
Gdy weszli na gniazdo, to choć przez chwilę zrobiło się głośniej. Przez większość meczu doping, to była kompromitacja. C śpiewa co innego, B co innego, lewa strona B nierówno z prawą stroną B i na C to samo. Efekt tego taki, że momentami nie byłem w stanie określić, co aktualnie śpiewamy.
Wole cisze niż czwórkę małolatów na próbujących porwać tłumy przyśpiewka ŁKS ..UJEM JEST.
Głośniej sie zrobiło nie dlatego że zbawcy weszli na gniazdo, tylko dlatego że nie wychodziliśmy z połowy przeciwnika.
Gówniarze wyp..... z tego gniazda. Ja też wolę ciszę niż takich prostaczków.
kurwa i teraz mi powiedzcie prawde ........jak ma u nas byc dobrze,to znaczy ma byc doping i wszystko jak nie mamy jednej szanowanej osoby do jasnej cholery zeby podeszla do tego gniazda i wywalila tych co tam byli?czy to jest normalne zeby tacy ludzie wychodzili na gniazdo ?zaloze sie ze w innym klubie nie doszlo i nie dochodzi do takich rzeczy bo sa pewne osoby ktore tego pilnuja a u nas jest wielkie gowno....
To trzeba było ich pozrzucać z tego gniazda a nie jojczeć teraz na forum .
Stach troche sie zgalopowales!
Jezeli chodzi o chlopakow na gniezdzie to przynajmniej probowali.
trzeba im wsazowek a nie opierdolu.
Dudi a wedlug mnie na gniazdo nie powinny wychodzic przypadkowe osoby.
Mnie również zasłaniali :)
Czyli ci robimy listę imienną czy casting?
wcale cicho nie było przecież ŁKS cały czas spiewał...
ps. chyba zostane piknikiem
Rodzinny od czasu do czasu coś tam zaspiewał w II połowie. Pierwsza ogólnie do kitu, lepiej było na Jagielloni. Pytanie co zmieniły bilety? te 200 osób więcje ?
Ale też kwestia reklamowania tych biletow... Ludzie ogulnie nic o tym nie wiedzieli ze sprzedaz wjsciowek na ŁKS jest!
marudzicie, z mojego punktu widzenia (B) bylo OK
Każdy z was jest cfaniakiem na forum ale dlaczego nikt nie mial odwagi wyjść na gniazdo, widzac jak nasz doping siega dna. Zostaliśmy zagłuszeni przez 200 przyjezdnych mnie osobiście ta stuacja strasznie wkurwiala...
Tak poza tym jestem jednym z czwórki tych "gówniarzy z gniazda"... Wszyscy mają pretensje o to ze doping był do dupy, ale ogolnie rzecz biorac to nie jest tylko wina prowadzących ale samych kibiców...NIKOMU SIE NIE CHCE SPIEWAC !!! Nie wazne kto by na to gniazdo wyszedł i tak byłoby to samo. Po dzisiejszym meczu zal mi naszych prawdziwych prowadzacych (czyt. AA i Świstak) ... Mamy oklepane kilka piosenek a nawet one wychodza bradzo slabo.Wszyscy potraficie tylko narzekać a nikt nie robi nic zeby atmosfera na stadionie sie poprawiła. Prawda jest taka ze pod wzgledem dopingu na naszym stadionie jest coraz gorzej. Jesli AA i Świstak nie wroca w najblizszym czasie na gniazdo to naprawde siegniemy dna.
Pozdrawiam
WSZYSTKO CO NAPISLALES JEST NIEPRAWDA
Oczywiście że dzis byłol dno dna i 2 metry mułu jeśli chodzi o doping (perspektywa B5). Chyba najgorszy doping od 3 ligi. 2 połowa to aż kłująca w uszy cisza w ostnich 10 minutach (oprócz ŁKSu :) ).
Jest dobrze. Tak trzymać :). Niedługo bedzie pierwszy Angielski stadion w Polsce.
To co napisal zajac_krk to prawda.Jezeli Swistak ani AA nie wroca na gniazdo to bedzie jeszcze gorzej niz wczoraj.To jest niedopomyslenia, zeby jakas 200 osoba grupka LKS-u nas przekrzykiwala i gdy oni obrazaja nasza zgode, Arke, to my stoimy cicho i tylko gwizdac umiemy.Owszem, niektoorzy cos tam probowali "barwy Cracovi ..." ale to jest wszystko za cicho.Jedyne czym zagluszalismy ŁKS to lokomotywa albo hej na dwie strony.
Juz na Jagielonii bylo lepiej z dopingiem, a jesli Swistak nie wroci na gniazdo to bedzie posmiewisko w oczach Polski.
Siedziałem na B9 i bardzo przepraszam ale rzygać mi sie chciało jak 50 raz została intonowana jedna i ta sama piosenka "hej Pasy gol"... Fajnie,że umieją to wszyscy no ale ileż można! Jeszcze gorzej gdy robi to wypity koleś,który w takim stanie nie pamięta już żadnej innej przyśpiewki.
Tyle w temacie
Pozdrawiam
DLATEGO ŚWIASTAK WRÓC NA GNIAZDO !!
OPRAVCY WRACACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
to sie okazuje jacy jestesmy takto narzekalismy na swistaka i AA ale jak i ch niema to widac jak jest chocby niewiadomo kto na to gniazdo wlazl i tak bedzie do dopy takich mamy kipicow ze nikomu sie niechce spiewac przyjezdza lsk grupka 200osob i nas niema i niema sie co usprawiedliwiac bo nawed bez prowadzacego powinjismy ich oguszac zeby im sie odechcialo spiewac!!!obrazaja nasze zgody a my nic odpowiadoamy pod nosem i tyle kazdy kto do nas przyjezdza czuje sie jak u siebie a kibicowkso przypominamy powili groclin,odra itp:/
Byly bilety i od razu widac,gdzie na C byly tlumy.Rzecz jasna chodzi mi o C1-C4,gdyby ludzie z C5,6,7 podeszli pod krate moglo by cos z tego byc,a tak mielismy 4 mlyny: 2 na C i 2 na B ;)
Jak dla mnie to poroniony pomysł jest to podzielenie C!!! Strasznie to wyszło kiedy Ci z C1-4 drą sie "druga strona odpowiada" a C5-7 "hej hej..." a takie zjawisko bylo nagminne na tym meczu...
Cracovia_Skawina Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> DLATEGO ŚWIASTAK WRÓC NA GNIAZDO !!
> OPRAVCY WRACACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Stan zdrowia mi nie pozwala niestety.Przykro mi, trzeba szukać kogoś innego.
Nie wiem może AA się podejmie.
a moim zdaniem jak ktos z opravcow wroci na gniazdo,to caly protest chuj szczeli...trzymajcie sie swojego...wole chujowa atmosfere,niz dac wygrac "zarzadowi"...dopoki,nie bedzie podobnego dzialania jak na Gorniku Z.(bilety) to stadionu nie zapelnimy,bo wiekszosc ma nasz stadion za najniebezpieczniejszy w Polsce...
ps.nie jestem malolatem...
Wogole na tym meczu byl straszny haos, kazdy spiewal co innego.Nawet jak Groclin do nas przyjedzie to nas przekrzycza :/
Swistak-szybkiego powrotu do zdrowia.Jestes nam tu potrzebny ;)
a co jest ze swistakiem??
Ja dokladnie nie wiem ale kilka postow wyzej napisal ze stan zdrowia Mu nie pozwala na prowadzenie dopingu.
:)
szkoda ze tak to sie wszystko spiepszylo naprawde jakby wszystko bylo ok to na kazdym meczu bylby komplet ekstra doping opravy!!!a jak sie patrzy na tyle ludzi to lza sie w oku kreci:(
http://pl.youtube.com/watch?v=U1miXLv0ny4 tak dla porownania
To ja zauwazylem co innego ze oni spiewaja :D nie dra japy zeby za 2 min juz nic nie moc mowic:D
haha porownianie :) Wiecie ile nam do kolejorza brakuje hehehe :(
u nich 25 tysięcy u nas 2 tysiace :/ ktorym sie nie chce spiewac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)