hmmm tak mnie podkusilo wlasnie-moze by jakas przyspiewke zrobic w oparciu o piosenke Blondie-Atomic..fajna melodia
np. ZWYCIEZY CRACOVIA!!! CRACOVIA!!!!!! NA PEWNO WYGRAAAAAAAA!!!!! i tak dalej;)
chociaz krytycznie patrzac chyba byloby zbyt duzo wycia a nie dopiongowania..;>
http://youtube.com/watch?v=qW6OrdLkCLU&mode=related&search=
-
-
Perfekcyjny doping
Może i lepsze od propozycji PLNa ale i tak sobie jakoś tego nie moge wyobrazić... Zdecydowanie za dużo wycia ;]
Re: Perfekcyjny doping
Autor: Pasiak1929 (IP zapamiętane)
Data: 24 sie 2007 - 23:50:57
co widzew perfekcja buhaha ich bylo 4tys tyle co na nasz stadion chodzi i byli w jednej kupie wiec sie niedziw ze momentami byli glosniejsi ale i tak lech byl lepszylech kibicowsko ultras najlepsi w polsce!!!!!!!!!!
lech tez jest dobry ale widzew miażdzy!!!!trzeba być obiektywnym:)
no to co ze miazdzy? i tak musimy byc lepsi, tylko nie bardzo wiem jak to zrobic bo pewne fakty sa klodami pod nogi naszej kibicowskiej doskonalosc;>
tylko praca i nie zwazanie na przeciwnosci tu moga pomoc;> bez kitu ze rownamy dopingiem do Odry, Plocka, Groclinu..nie dosc ze Krakow jest duzo wiekszym miastem zarowno jesli chodiz o obszar jak i ludnosc to jeszcze CRACOVIA to najzacniejszy klub w Polsce. tak byc nie moze dluzej;>
osobiscie musze stwierdzic ze mnie gardlo boli po doslownie kazdym meczu..ale niektorzy moi sasiedzi nawet nie zaklaszcza-to sie az o liscia prosi..;>
no to robmy cos w tym kierunku zeby bylo lepiej a nie tylko NARZEKANIE!!!!
w sumie ja tak bardzo nie narzekam..no ale skoro Opravcy nie funkcjonuja(nie komentuje i szanuje decyzje) to nie za bardzo wypada tworzyc im konkurencje, nawet "tymczasowa". a nawet jesli to kto mialby to zrobic?pewnie znalazlaby sie grupa chetnych ale 1. do poziomu Opravcow pewnie byloby jej daleko, po 2 narazie sporym zonkiem jest frekwencja. ogladalem wczoraj mecz LECHA...chorwackie wykonywane przez ponad 20k ludzi wgniata w fotel.
najwazniejsze jest to zeby zmusisc WSZYSTKICH do nieustannego dopingowania, nawet 2k ludzi jesli drze sie w skoordynowany sposob i ciagle moze prezentowac sie naprawde dobrze:)
tylko jak to zrobic?
Czy jest szansa żeby gniazdo do zakończenia protestu Opravców zostało zdemontowane? Co te małolaty robią na gnieździe??
Prowadzą doping. Ktoś musi. Jak nikt nie prowadzi to jest wstyd, bo cisza na trybunach. ŁKS sobie śpiewa, a ludziom od nas mordy się nie chce otwierać.
Magnat chyba żartujesz nazywając bar mleczny prezentowany dziś na gnieździe prowadzeniem dopingu??
Gdy weszli na gniazdo, to choć przez chwilę zrobiło się głośniej. Przez większość meczu doping, to była kompromitacja. C śpiewa co innego, B co innego, lewa strona B nierówno z prawą stroną B i na C to samo. Efekt tego taki, że momentami nie byłem w stanie określić, co aktualnie śpiewamy.
Wole cisze niż czwórkę małolatów na próbujących porwać tłumy przyśpiewka ŁKS ..UJEM JEST.
Głośniej sie zrobiło nie dlatego że zbawcy weszli na gniazdo, tylko dlatego że nie wychodziliśmy z połowy przeciwnika.
Gówniarze wyp..... z tego gniazda. Ja też wolę ciszę niż takich prostaczków.
kurwa i teraz mi powiedzcie prawde ........jak ma u nas byc dobrze,to znaczy ma byc doping i wszystko jak nie mamy jednej szanowanej osoby do jasnej cholery zeby podeszla do tego gniazda i wywalila tych co tam byli?czy to jest normalne zeby tacy ludzie wychodzili na gniazdo ?zaloze sie ze w innym klubie nie doszlo i nie dochodzi do takich rzeczy bo sa pewne osoby ktore tego pilnuja a u nas jest wielkie gowno....
To trzeba było ich pozrzucać z tego gniazda a nie jojczeć teraz na forum .
Stach troche sie zgalopowales!
Jezeli chodzi o chlopakow na gniezdzie to przynajmniej probowali.
trzeba im wsazowek a nie opierdolu.
Dudi a wedlug mnie na gniazdo nie powinny wychodzic przypadkowe osoby.
Mnie również zasłaniali :)
Czyli ci robimy listę imienną czy casting?
wcale cicho nie było przecież ŁKS cały czas spiewał...
ps. chyba zostane piknikiem
Rodzinny od czasu do czasu coś tam zaspiewał w II połowie. Pierwsza ogólnie do kitu, lepiej było na Jagielloni. Pytanie co zmieniły bilety? te 200 osób więcje ?
Ale też kwestia reklamowania tych biletow... Ludzie ogulnie nic o tym nie wiedzieli ze sprzedaz wjsciowek na ŁKS jest!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)