wina to lezy ale po stronie stadionu..naprawdę cięzko jest aby ten mlyn gdzie teraz jest dobrze dzialal!!!a Swistakowi to należy podziękowac za to ze prowadził ten doping bo wg mnie nadaje się do tego w 100%(szacunek dla Niego!!!!!)szkoda ze juz niechce tego dalej ciągnąć...
-
-
Perfekcyjny doping
ja nie atakuje w żadnym moim zdaniu świstaka zaznaczyłem że szacunek dla tego co zrobił dla Pasów , ale prócz tych osób co tu na forum się wpisuje są setki na stadionie i słyszy się z każdej strony nie zbyt pochlebne opinie na jego temat więc to także może być jeden z powodów..
tak tylko wlaśnie te setki osób jak przychodzi do spiewania to mają wtedy m*rdy zamknięte!!i kto by tam nie był na tym gniezdzie to i tak zawsze ludzie narzekac bedą..ale sa tez takie osoby(i myślę ze ich jest duzo wiecej)ze spiewaja razem z Nim..
ps.wież mi troszke juz w zyciu widzialem i naprawde chlopak to dorze robi tylko.. po pierwsze:nie mamy odpowiedniej trybuny
po drugie:ludzie ktorzy siedza w mlynie(na chwilę obecną)byc tam nie powinni z wiadomych powodow-oni tam tylko siedzą ale nic nie spiewają
po trzecie:musi zaczą chodzic na mecze przynajmniej te 5 tys ludzi zeby to mialo jakis sens.....
pozdrawiam
ale rozpiska:)zawsze tak było i będzie że prowadzący będzie miał zwolenników jak i tych z drugiego obozu.Pozatym człowiek robił co mógł przez te ostatnie lata, jak było każdy niech sobie wewnętrznie oceni.Natomiast jeśli jest chociąz jedna osoba, która jest w stanie cały sezon poprowadzić doping,tracić zdrowie, czas, nie oglądać meczu, to ja tej osobie szczerze pogratuluję, nie mniej jednak jestem w tej materii sceptykiem i podejrzewam że NIKT nie da rady, nie mówie tu po to by uchodzić za niewiadomo kogo, ale wiem jak ten chleb smakuje.
eh eh
wierz mi masz ich więcej niż przeciwników!!!dlatego marsz na gniazdo-gdzie Twoje miejsce:)pozdro
Swistak jestem z Toba.Krk Srodmiescie.a doping prowadz choc na wyjazdach,uwazam ze na ten czas nie ma lepszej osoby
Nie ma lepszej oosoby od tego, dlatego wg mnie powinienes wrocic na gnaizdo.
Wróć na gniazdo.... wyjazdowe !!! I będzie dobrze :) Teraz nasze liczby wyjazdowe sa na całkiem niezłym poziomie więc ktoś do śpiewania sie znajdzie :) Na naszym stadionie na chwile obecna jest to nie warte zachodu...
p.s. Zobaczycie co sie stanie jak zostanie oddana nowa trybuna... jak sie pikniki rzucą na nią to szok... Bo nowa... bo ładna... bo wygodna... bo dobry widok... I bedą mieli gdzieś że ktoś chciałby tam zrobić młyn i wspierac Pasy dopingiem...
Ale na tej trybunie ja i Ty bedziemy stać i zasłaniać przez cały mecz :)
wrzo.ksc Napisał(a):
>
> p.s. Zobaczycie co sie stanie jak zostanie oddana
> nowa trybuna... jak sie pikniki rzucą na nią to
> szok... Bo nowa... bo ładna... bo wygodna... bo
> dobry widok... I bedą mieli gdzieś że ktoś
> chciałby tam zrobić młyn i wspierac Pasy
> dopingiem...
Przez kilka najbliższych lat na pewno nam to ''nie grozi'' : )
>
> "...krzyknij razem z nami Huta wolnym miastem!
> Huta to potęga! Huta to jest siła! Gdy sie
> zjednoczymy nikt nas nie powstrzyma!"
W tej kapeli prawie same gumiory grają ... : )
Romper Stomper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wrzo.ksc Napisał(a):
> > "...krzyknij razem z nami Huta wolnym
> miastem!
> > Huta to potęga! Huta to jest siła! Gdy sie
> > zjednoczymy nikt nas nie powstrzyma!"
>
> W tej kapeli prawie same gumiory grają ... : )
>
>
>
>
Wiem :) Ale piosenka fajna :)
tez jestem za tym zebys wrocil swistak! chciarz na wyjazdach poprowadz ten doping:)
http://mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=101159
przewińcie od razu na 1.30 bo pewnie może to niektórych męczyć,
taka moja propozycja :)
Pasy to MYYYYYYY
do Cracovii (do Kałuży) należymy
od lat, bez zmian
oddani (jakie dla mnie może być prawdzie:) (ale : Pasom, na zawsze wierni, itd)
oddani wam
pomysłów może być sporo, ale najpierw czy melodia :)
komuś jeszcze wpadnie w ucho,
to tak w ramach poszukiwania świeżości...
Co to w ogóle jest?? :/
hmm tez lubie ostra muze..ale chyba jako fragment doopingu to sie nie nadaje. ani troche.
widzieliscie co się dzialo w Poznaniu na trybunach?widzew dla mnie to perfekcja jesli chodzi o doping,szkoda ze u nas czegos takiego nie ma...
Zobaczymy jak to pójdzie jutro z ŁKSem ja na tą rundę przeniosłem sie z B na C właśnie dla dopingu bo mi zajebardzo przeszkadzało jak przeszkadzam smutnym paną siedzącym w koło odpowiedziami na przyśpiewki kolegów z C
co widzew perfekcja buhaha ich bylo 4tys tyle co na nasz stadion chodzi i byli w jednej kupie wiec sie niedziw ze momentami byli glosniejsi ale i tak lech byl lepszy:)lech kibicowsko ultras najlepsi w polsce!!!!!!!!!!
pln - na imprezie do pośpiewania ekstra ale na naszym stadionie 1-2 % szans powodzenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)