bedac na c lepiej slyszalem beben rtsu niz nasz, a i pytanko czy na dzisiejszym meczu bebniarzem byla ta sama osoba co na meczu z pogonia i lubinem ??
-
-
Perfekcyjny doping
z perspektywy C to widzew nie istniał, łks pokazał sie dużo dużo lepiej
beben Wiodzewa faktycznie ma nizszy i donosniejszy ton. Co do Widzewa to podzielam opinie przedmówców. Spodziewałem się czegoś lepszego. Pierwsza połowa niezła. Równy i głośny doping. Potem jakoś ucichli.
van Gerrard Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> eee Mago przesadzasz i przeczytaj jeszcze raz co
> napisales
> jak ci piosenki widzewa miazdza psyche to NO
> COMMENT
> przenies sie na widzew moze, w zyciu czegos
> takiego bym nie napisal...
>
> doping byl taki jaki gra, ale pierwsze 15 min to
> SUPER ale i w 2 polowie Widzew NIE ISTNIAL! szkoda
> zbyt duzej ilosci bluzgow, po co 10 razy spiewac
> "Widzew, Widzew...." jak mozna 2 razy a reszte
> doping dla PASOW
>
> to ze oni bluzgali to @#$%& im w dupe, i nie
> musielismy sie do nich dostosowac...
>
> --------------------------------------------------
> ----------
> widzisz w przeciwienistwie do Ciebie nie popadam w samozachwyt bo nasz doping byl dzisiaj co najwyzej sredni... a co do dopingu CALEJ LODZI ich piosenki te glowne ŁKS to jetst nasze miasto i dzisiejsza Widzewa ...( niewiem jak to szlo dokladnie ale tez z klaskaniem i bebnem) bez kitu wpadaja w ucho i sa zajebiscie rytminczne u nas takich brakuje a te co probojecie spiewac na tym C psuedo pao i besiktas to wywoluja wiecej smiechu ( nietylko u innych ludzi na stadionie ale i przyzdncych) niz podziwu
akurat ani PAO ani Besiktasu dziś nie było wogóle :P
dlatego własnie ze ludzie się smieją zamiast spieawc.
dzis nawet spora czesc osob spiewala na B5 i B6 co rzadko sie zdarza!! na poczatku troszke lepiej bylo slychac widzew ale w drugiej polowie to Pasy byly glosniejsze:))
Nie rozumiem kufa ... dobrze bylo, caly stadion sie wlaczyl w doping, cale C, od lewej do prawej, a wam przeszkadza... :| Byly bluzgi, w II pol,ale od kiedy tacy swieci sie zrobiliscie? :/
no i bardzo dobrze ze ich niebylo spiewane bo znowu bysmy sie osmeiszyli....
no to MG nie mamy o czym rozmawiac widze. Fajnie ze cokolwiek jest jeszcze śpiewane a nie wyśmiewane. Jakoś z Lecha nikt się nie smieje jak to śpiewaja.
volt Napisał(a):
> akurat ani PAO ani Besiktasu dziś nie było
> wogóle
Besiktas był napewno.
A co się tyczy dopingu to dopóki bilety na C będą najtańsze TZN.nie będzie ulgowych to doping będzie ch....owy i tyle.
Bo jak na tym sektorze zasiadają starsi ludzie i drobne pijaczki bo nie stać ich na bilety na B to jak z takimi robić np.za bary :D,bądż uczyć ich czegoś nowego do śpiewania.Za dużo jest dziadków pomieszanych z wódkensami i dopiero młodzieżówka śpiewająca.Jak na B będą bilety w tej samej cenie co na C to ci co nie chcą śpiewać bądż brać udział w oprawie pójdą sobie na B i wtedy C będzie sektorem dopingującym ale na całego.TAK MYŚLĘ!!!
Zula Napisała:
> dzis nawet spora czesc osob spiewala na B5 i B6 co
> rzadko sie zdarza!! na poczatku troszke lepiej
Co Ty piszesz? Na B5 śpiewa _zawsze_ pewna grupa. A że reszta zazwyczaj siedzi cicho... :/
ale dzis spiewala bardziej liczna "pewna grupa" niz zwykle:P
Jeśli 'Besiktas', czyli 'sialalalalalala o Cracovia' się komuś nie podoba to chyba nie ma o czym rozmawiać. To jest przecież dopiero miażdżące, tylko trzeba ludzi by pociągnąć dłużej i głośniej..!
Maggo proko trochę chyba przesadzasz ja nie wiem co mamy zrobic żeby Tobie się wkońcu podobało ?
PAO złe Besiktas zły ? to co jest dobre ? daj jakieś fajne pomysły poukładaj fajne teksty to będziemy śpiewać no prosze bardzo juz sie nie moge doczekać
Faktycznie, Zula, dziś śpiewały nawet dziadki z B6. :) W ogóle dziś to było coś dziwnego: dużo ludzi, doping, wygrana... ;P
niechce mi sie z wami klocic bo i taj jestescie madzrejsi i jest was wieciej spiewajcie se buraczane piosenkie dalej i dalej bedziecie wysmiewani przez spora liczbe osob....
Ja jako dziadek z B6:
- DZIĘKI ZA OPRAWĘ !!!!!!
- super, że doping urozmaicony
- szkoda, że tyle dopingu poszło na gówno, czyli na Widzew
Za czasów zgody z ŁKS - rozumiem, ale teraz ?!
Zamiast doping PRO, to doping ANTY,
Pokazaliś(cie)(my), że Tychy to Tychy, a ruch to ... kiosk,
To tylko moje zdanie; raz, czy dwa "zjebać zasłużonuch przyjezdnych" i skupić się na dopingowaniu Naszych.
no masz racje Maggo
bylo o wiele za duzo buraczanych przyśpiewek
stare kawałki słąbo znane, ale nie powiem bo coraz lepiej wychodzą. Nowe śmieszne. Może najlepiej siąśc na dupie geba na kłudke i oglądać mecz. W smumie to jak ma to ukrucic bluzgi na które jest chętnych w chuj to jestem chyba troche za.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)