Kilka uwag:
Moim zdaniem nagłośnienie powinno być ciszej, bo to psuje radość z widowska, jak się słyszy, jak Świstak na cały sektor ryczy: "Śpiewamy k.... wszyscy". Na stadionie są dzieci i nie dość, że muszą słuchać niektórych śpiewek (co jestem w stanie zrozumieć), to jeszcze słyszą takie "zachęty" do dopingu. Poza tym w pewnym momencie na głośnikach było słychać oddech chłopaków prowadzących doping. Takie rzeczy trzeba nastawić i przetestować przed meczem, bo później to wygląda tragicznie.
Co do poprawienia jakości dopingu, bo ten był wczoraj tragiczny (Korona była 100x lepsza), to ja proponuję, aby ustawić jedną osobę na B, odpowiedzialną za doping. Dać jej kontakt przez słuchawki i mikrofon ze Świstakiem i niech razem uzgadniają co śpiewamy. Wtedy byłoby przede wszystkim równo, gdyby obydwaj nadawali tempo na 2 strony, do lokomotywy cały stadion wstawałby w 5 sekund i przede wszystkim nie byłoby tak, że tu ktoś śpiewa: "Hej Pasy gol", tam z boku jakaś grupka "Hej hej Cracovia", a drugi sektor w tym czasie np. "łapy", bo to brzmi komicznie i wogóle tego nie słychać.
-
-
Perfekcyjny doping
jak dla mnie doping był niezły, przedewszystkim malo przestojów, dobra nowa przyśpiewka
to sialalalala o Cracovia :) co do Korony to nie wiem czy ja byłem na innym meczu czy co
ale zaprezentowali sie słabo jak na taką liczbę , Łks wypałd dużo dużo lepiej,
zapewne miały na to wpływ wydarzenia na początku meczu, nam też odechciało sie śpiewać
w Zabrzu.
volt Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak dla mnie doping był niezły, przedewszystkim
> malo przestojów, dobra nowa przyśpiewka
> to sialalalala o Cracovia...
Ja Cię Volt bardzo przepraszam, ale o którym meczu Ty piszesz ??? Mało przestojów ??? Przeca więcej było przestojów niz dopingu. I to myślę, że w proporcjach 3:1 jeśli nie gorzej. A jak po dłuższym okresie ciszy z naszej strony, Korona zapodała "cały stadion spiewa z nami" to se pomyślałem, że nasi na murawie muszą się czuć jak na wyjezdzie... Po bramce sytuacja wrocila do akceptowalnego poziomu, ale wczesniej...
meezeck Napisał(a):
> z takim mikrofonem Świstak bedzie mogl zejsc z
> gniazda i np podejsc do niespiewajacego delikwenta
> coby nam wszystkim wyjasnil dlaczego nie spieawa
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2006-10-22 11:34 przez
> meezeck.
Wątpie, to jakiś marny sprzęt. Ten mikrofon co jest obecnie kosztował 500 zł. Żeby zrobić go bezprzewodowym trzeba jeszcze 200 zł.
Panowie - co jak co, ale powinniśmy trochę głośniej dopingować...
Mi się osobiście wydaje, że a każym meczem jedziemy po równi pochyłej w dół jeśli chodzi o doping...
Coraz częściej goście nas przekrzykują...
Sektror C do boju!
sektor C???? chyba linvoy chciales powiedziec sektor B!! sektor C ma sie dobrze i trzyma jakis poziom i tylko od B zalezy czy sie przylacza, a co raz czesciej B milczy.
mi się zdaje że doping wczoraj był naprawdę niezły tylko szkoda że tyle razy śpiewamy to samo a nie śpiewamy innych piosenek
naprzykład każdy to powie było z 10 razy a besiktas, leale i inne ani razu...
na B4 słabiutko - wiekszosc śpi i nie chce się śpiewać, a lokomotywe traktują jak Kare Boską bo w końcu musza ruszyć do góry tyłki.
nanuko w 100% się z Tobą zgadzam...
no to przerzućcie sie do nas, na drugą strone spikerki
każde pomocne gardło sie przyda
Też mi nowina. B4 to od zawsze sektor emerycki i nigdy sensownego dopingu tam nie było. B7-B10 nie milczą tylko dopingują, a że jest brak synchronizacji z C. No cóż tłucze się ten temat od lat, a nawet dzisiaj ktoś napisał jak to w prosty sposób rozwiązać, ale trzeba jeszcze chcieć :(
Z tym dopingiem to wydaje mi sie ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :) a dokladnie krzeselka na danym sektorze. ja zajmuje miejsce na B8 i powiem ze z tego sektora doping z C wydawal sie niezorganizowany na meczu z Korona.duzo bylo slychac ustawiania dopingu przez megafon a rezultaty pozniej w sumie ciche.Spowodowane to moze byc tym ze C z B nie do konca sie slysza bo jak na B na ostatio po dluzszej chwili "ciszy" zaczynamy "hej Pasy gol" to w polowie sektor C wychodzi z inna przyspiewka i zaczyna sie balagan bo sasiad spiewa co i innego niz kolega obok :)
Inna sprawa jest fakt ze sektor gosci ma niesamowita sile przebicia z powodu chyba idealnego
polozenia aukustycznego na El Paso i jest bardzo glosny nawet jesli nie jest tam doping zywiolowy. A swoja droga zajebisty byl ten beben na C (chyba wlasnosc Arki) ale jesli zostalby na dluzej nie byloby zle :)
Reasumujac jak uda nam sie zgrac sektory to wyjdzie podobnie jak "lokomotywa" czyli zajebiscie. I naprawde nie wszyscy na B to "leniuchy" dopingowe jak sadza Ci z sektora C
pozdrawiam
Doping obiektywnie patrząc był przeciętny, choć ja bym powiedział ze raczej dobry z wyjątkiem przestojów podczas zmiany gniazdowego który cos próbował ale nie bardzo sie odnalazł i nie potrafił pociągnąc dopingu. Jak by mu pomogli obecni wodzireje to moze gość by sie na cos przydał(jednak mimo wszystko póki co do tej roboty wg. mnie nadaje sie tylko Ś. i AA).
Moge z czystym sumieniem powiedziec ze nieźle nam wychodzi: Cracovia Heej na 2 strony i lokomotywa a nad resztą jeszcze trzeba popracowac ale to tylko kwestia czasu...no i ludzie z B musza sie bardziej zmobilizowac.
dokładnie dużo robi skustyka sektora gości i co ciekawe doping Korony brzmiał głośniej jak stałem od strony Kraszewskiego, w dugiej połowie jak przewędrowałem na drugą stronę to ich doping był dużo słabszy.
Tak samo z perspektywy młyna nasz doping wypada super a juz będąc na tym samym sektorze kilkadziesiąt metrów dalej juz jest słychać gorzej, stąd rozbierzności w opiniach.Jak wszyscy przyznają ze doping był dobry bedzie znaczyło że był idealny!
a dlaczego nie było hymnu przed meczem???
Był :) tak samo jak zawsze...
piterus78 Napisał(a):
> Z tym dopingiem to wydaje mi sie ze punkt widzenia
> zalezy od punktu siedzenia a dokladnie krzeselka
> na danym sektorze. ja zajmuje miejsce na B8 i
> powiem ze z tego sektora doping z C wydawal sie
> niezorganizowany na meczu z Korona.duzo bylo
> slychac ustawiania dopingu przez megafon a
> rezultaty pozniej w sumie ciche.Spowodowane to
> moze byc tym ze C z B nie do konca sie slysza bo
> jak na B na ostatio po dluzszej chwili "ciszy"
> zaczynamy "hej Pasy gol" to w polowie sektor C
> wychodzi z inna przyspiewka i zaczyna sie balagan
> bo sasiad spiewa co i innego niz kolega obok
> Inna sprawa jest fakt ze sektor gosci ma
> niesamowita sile przebicia z powodu chyba
> idealnego
> polozenia aukustycznego na El Paso i jest bardzo
> glosny nawet jesli nie jest tam doping zywiolowy.
> A swoja droga zajebisty byl ten beben na C (chyba
> wlasnosc Arki) ale jesli zostalby na dluzej nie
> byloby zle
> Reasumujac jak uda nam sie zgrac sektory to
> wyjdzie podobnie jak "lokomotywa" czyli
> zajebiscie. I naprawde nie wszyscy na B to
> "leniuchy" dopingowe jak sadza Ci z sektora C
>
> pozdrawiam
Akurat na meczu z Koroną to B kibicował lepiej niż C.
Siedziałem na C i tak słabego dopingu to nie pamiętam od dawna
Podobno od 70 min było nas słychać na Nowym Kleparzu (co się dawno nie zdarzyło) więc powoli wracamy do normy.
5 dni później
no cóz mamy nowa lokomotywe :) CH..... W.... W. D.... CH... W... W. D... CH W W D CH W W D
Miałem nie pisać bo każdy widział.Wstyd.Ci co prowadzą doping powinni przekazać pałeczke komuś innemu,bo niechybnie staczamy sie do III ligi kibiców pod względem dopingu.
WSTYD 750 chłopa to k...a powinno śpiewac przez cały j....y mecz a nie w kółko WTSK.
Spokojnie byśmy ich zagłuszali gdybyście mieli jakiś pomysł na piosenki i posłuch wśród kibiców.Dajcie już spokój.Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)