no tak,kurna. i orkiestrę dętą :)
-
-
Perfekcyjny doping
dajcie bęben a Wam wybębnie co chcecie...
Beben to nie jest glupi pomysl,tylko naprawde trzeba umiec cos wystukac zeby sie nie zblaznic,wiec skoro TRN_KRK sie oferujesz to trzeba zalatwic
CRACOVSKI MANOLO HAHAH!
A wiadomo co z naglosnieniem do dopingu?
Pewnie, że beben to zajebisty pomysł.
Ja w poprzedniej rundzie uskutecznialem inny patent, łaziłem z megafonem od końca C do początku i darłem ryja tam gdzie nie spiewal nikt. Prawie w wiekszości przypadku zaczynali śpiewac, inna sprawa, że gdy odchodzilem to juz sie wyciszali automatycznie.
I mimo, że nawet jakieś pikiniki chcialy, abym się zatkał i cytuje: nie wrzeszczał nad uchem" to nie zamierzam sie poddawać:)
Dolnoślązak wszystko wporządku tylko przypadkiem czasem sam zaczynales spiew i
zakłócałeś ,,harmonogram" Gniazdowym . Pozdrawiam
Nikt nie jest doskonały:)
Ten co jest teraz jest ostry!Nie słychać go po drugiej stronie.
http://www.youtube.com/watch?v=UjYMzuY6dhI&mode=related&search=Broendby%20widzew
Zajebiste!
od zaklucania harmonogramu to ja bylem wiec prosze sobie nie przywlaszczac zaslug :P
Ale juz nie bede bo ide na B :P
Matek , zajebiste !! tego nam trzeba , bebna albo 2 bebnow !!!!! to poderwie ludzi do dopingu i wlasnie szybkiej , wpadajacej w ucho nuty !! i bez urazy nie napierdalajacego kolegi swistaka bez rytmu w beben tylko kogos kto wlasnie umie w rytm uderzac w te bebny , trzeba powaznie o tym pomyslec bo to DAJE ZAJEBISTY EFEKT !!
MisioPas ty robisz to celowo, ja nie :p
DOLNOSLAZAK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> MisioPas ty robisz to celowo, ja nie :p
Stary! Wlasnie o to chodzi ze nie celowo :P Samo jakos sie tak robi! :P Ja lubie czasem sam sobie pociagnac HEEEEEEJJJJJJJJ i dlatego tak....:D
Nie wiem, co pisaliście wcześniej, ale taka refleksja przyszła mi na myśl po meczu w Warszawie, na którym byłam i wprost z trybuny honorowej mogłam słyszeć doping:
- kluczem do dobrego dopingu sa krótkie hasła. np "Ja kocham Legie" jakie krótkie łatwe do zapamiętania i wszyscy śpiewają nawet przez kilka minut. nie musi być wymyślnej melodii ani nie wiadomo jak ambitnego tekstu. Wszystko można śpiewać na melodie już nam znane. np melodia z "Hej Pasy gol" ale inny tekst i tak małymi kroczkami dojdziemy do perfekcji i różnorodności przyśpiewek.
- na meczu barażowym Arki z Jagielonia kibice śpiewali a właściwie krzyczeli na wzór "żołnierski”, czyli gniazdowy intonował linijkę a reszta powtarzała. Na każdym meczu jest to podobno inny tekst pisane na bieżąca nawiązujący do sytuacji, np z poprzedniego meczu.
- trzeba korzystać z tekstów, które już są: fajnie nam wychodzi "łapy łapy..." Legia śpiewała "Wyginam śmiało ciało 1-2-3 mało" a gdy Polonia leciała do II ligi było "ta ostatnia niedziela...". Każdy z nas słucha muzyczki w pracy domu czy samochodzie pożyczyć jeden wers zmienić dwa wyrazy i już jest nie dość że zabawnie to jeszcze jakim prostym sposobem. a efekt piorunujący gwarantowany.
Jak kilka osób rzuci propozycje to może coś się wybierze.
I to pisałam ja - Uluśka:)))
Misiopas to może "solóweczka" na to kto głośnej zaintonuje HEEEEJ:) Jak wygram ja, to kupujesz pół litra Cracovii jak ty, to ja kupuje a jak bedzie remis to kupujemy dwie:)
Legia śpiewała
> "Wyginam śmiało ciało 1-2-3 mało"
pedały pedały pedały
:D
a co do broendby z Widzewa to o xerze nie ma mowy
a bedbny powinny byc ze 2 przynajmniej
Ja bez rytmu?
Zapamietam sobie .
:P
Akustyk , zdarza sie ;P TU NIE MA CZASU NA SENTYMENT , TRZEBA DZIALAC !! !! bebny x2 chociaz !!
jedziecie im po rajtach ze potrzeba duzo bebnów... a chlopaki ledwo jeden naruchali :) nam trzeba takich jak maja ci w orkiestrach wojskowych albo strazacy :)
[url]http://www.allegro.pl/item117296900_beben_marszowy_26_plus_palki_i_szelki_.html[/url]
To co, robimy zrzutkę i łykamy sprzęt ! :)
Zula Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem, co pisaliście wcześniej, ale taka
> refleksja przyszła mi na myśl po meczu w
> Warszawie, na którym byłam i wprost z trybuny
> honorowej mogłam słyszeć doping:
>
> - kluczem do dobrego dopingu sa krótkie hasła. np
> "Ja kocham Legie" jakie krótkie łatwe do
> zapamiętania i wszyscy śpiewają nawet przez kilka
> minut. nie musi być wymyślnej melodii ani nie
> wiadomo jak ambitnego tekstu. Wszystko można
> śpiewać na melodie już nam znane. np melodia z
> "Hej Pasy gol" ale inny tekst i tak małymi
> kroczkami dojdziemy do perfekcji i różnorodności
> przyśpiewek.
>
> - na meczu barażowym Arki z Jagielonia kibice
> śpiewali a właściwie krzyczeli na wzór
> "żołnierski”, czyli gniazdowy intonował
> linijkę a reszta powtarzała. Na każdym meczu jest
> to podobno inny tekst pisane na bieżąca
> nawiązujący do sytuacji, np z poprzedniego meczu.
>
> - trzeba korzystać z tekstów, które już są: fajnie
> nam wychodzi "łapy łapy..." Legia śpiewała
> "Wyginam śmiało ciało 1-2-3 mało" a gdy Polonia
> leciała do II ligi było "ta ostatnia
> niedziela...". Każdy z nas słucha muzyczki w pracy
> domu czy samochodzie pożyczyć jeden wers zmienić
> dwa wyrazy i już jest nie dość że zabawnie to
> jeszcze jakim prostym sposobem. a efekt
> piorunujący gwarantowany.
>
>
> Jak kilka osób rzuci propozycje to może coś się
> wybierze.
>
> I to pisałam ja - Uluśka))
>
>
KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)