Kurwa jak oni to rykna w 14 tysięcy to będzie pięknie. Powiem że sie postarali tylko muszą więcej energi i głośniej. I w porónaniu z <...> .... a wogóle jakie porównanie.Tekst zajebisty tylko więcej powera.
Tylko hmmm... Coś mnie sie wydaje że to podkład jest z Panaty dalej i dograli do tego pare glosów i dlatego tak troche dziwnie wyszło.
-
-
Perfekcyjny doping
no wiadome iż tekst nieporównywalny wzgledem tej no wiecie (nieporównywalnie lepszy, btwmam nadzieje iz psi ultrasi nie zmienią swojego tekstu :>:>), ale i tak nie to co Panatha
brak jakiegoś takiego wariactwa ktore jest w "Panatha mou"
mysle iż trzeba nam tekstu do Panathy, skoro wszyscy mają to nie możemy być gorsi (mówie to bez przekonania bo nie widzi mi sie abysmy mogli nawet otrzeć sie o poziom Greków,że sie tak wyraże nie to flow i nie ten luz - ale to jest wada wszystkich poza Turcją i Grecją), ale przedewszystkim trzeba Ka eS Ce 'la besiktas wprowadzić w życie
chociaż jak przyjdą lepsze czasy dla naszego młynu to Besiktas i Panathinaikos będą sie wzorować na filmikach z Ziemi Swiętej
takie oto jest moje nocne zdanie
pozdro
4 dni później
[b]Świstak[/b] - to co było dzisiaj z panathy to wersja ostateczna, czy tylko pierwsza część?
Tak, czy inaczej szkoda, że nie było ponowienia w szybkim tempie, na dwa głosy tylko od nowa powoli.
mówcie coś co się działo bo nie dałem rady przyjechac na stadion
kludi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Świstak - to co było dzisiaj z panathy to wersja
> ostateczna, czy tylko pierwsza część?
> Tak, czy inaczej szkoda, że nie było ponowienia w
> szybkim tempie, na dwa głosy tylko od nowa powoli.
>
>
>
>tak, to było Panaty, nie jest to wersja ostateczna, bo trzeba na 2 głosy to zaśpiewać, ale powiem tak: wyszło okej, myślę że oficjalnie zostało wprowadzone z dobrym skutkiem.Pzdr
ja bym też to widział bez zwalniania - zwolnione tylko na początku a potem już cały czas szybko z klaskaniem - daje efekt takiego no wiecie szału ;)
Znaczy sie Karvin, chciałeś powiedzieć po naszemu - na maksymalnej ^(*^&(* ?? :)
A w ogóle to chyba trzeba jeden z tematów zamknąć, bez sensu to samo pisać w dwóch wątkach na raz.
To ja przeniosę z tamtego wątku post Mentnego i ponieważ nie wszyscy za bardzo kumamy jakby to miało być śpiewane z powtórzeniami,napiszę w nawiasach 2 głos, a ktoś rozeznany niech poprawi,ok? Bo ciekaw jestem, czy dobrze ideę zrozumiałem:)
Jesteśmy tu!
I zrozum to!
Czy źle, czy dobrze mej drużynie będzie szło!
Cracovia Ja!
Cracovia My!
Cracovia to Pasy Pasy Pasy! [ Pasy! Pasy ! ] - tu jeszcze można pokombinować
Biało-czerwoni [ Biało-czerwoni!] - średnio pasuje:/
jej oddani! [ jej oddani! ]
W całym Krakowie, w całej Polsce dobrze znani! [ dobrze znani! ] - trochę za długie
Kochamy nasz [ Kochamy nasz! ]
stuletni klub! [ stuletni klub! ]
Stoimy tutaj razem by zaśpiewać znów!
Jesteśmy tu.....
moim skromnym zdaniem gdybyśmy takie coś mieli w repertuarze byłoby naprawdę super
a teraz proszę o poprawki i sugestie:)
Jesteśmy tu! (jesteśmy tu)
I zrozum to! (i zrozum to)
Czy źle, czy dobrze mej drużynie będzie szło!
Cracovia Ja! (Cracovia Ja)
Cracovia My! (Cracovia My)
Cracovia to Pasy Pasy Pasy Pasy! ( Pasy! Pasy !)
Biało-czerwoni jej oddani!
W całym Krakowie, w całej Polsce dobrze znani!
Kochamy nasz ( Kochamy nasz! )
stuletni klub! ( stuletni klub! )
Stoimy tutaj razem by zaśpiewać znów!
Jesteśmy tu.....
Tak to jest pomyślane. Oczywiście powtórzenia w pierwszych 4 wersach mają być dopiero, jak piosenka przyspieszy, czyli wszędzie oprócz pierwszego śpiewania, które jest wolne.
I taka uwaga. Przyjmie się wszystko, co zaśpiewamy razem. Nawet największa kaszana... Ale ten kawałek jak ktoś słusznie zauważył, śpiewa jedna z najlepszych ekip w europie. To nie jest tak, że on jest słaby. TO MY MOŻEMY GO CO NAJWYŻEJ SKOPAĆ! Nie my Opravcy. My kibice Cracovii.
Macie podaną niezłą podstawę. Młyn zrobi to na pewno optymalnie pod batutą Świstaka. Wasza rola (i tych co siedzą koło was) w tym, by CAŁA Polska podziwiała ją w wykonaniu naszego stadionu, tak jak np. NASZĄ Lokomotywę. Robią to wszyscy- nikt nie potrafi tak jak MY!
No i się wyjaśniło - dzięki Craco za rozjaśnienie tematu :)
Craco - te powtórzenia w drugiej części na pewno tak mają być? A może tak:
Kochamy nasz
stuletni klub
Stoimy tutaj razem by zaśpiewać znów! (Zaśpiewać znów!)
A przez krótką przerwę po nasz i klub po prostu klaszczemy.
Tu też może być powtórzenie. Mieści się spokojnie. Tylko było by jak zauważysz 5 linijek pod rząd powtórzeń, a to też może być trochę za dużo. Generalnie od razu widać że czujesz o co biega w tym numerze :)
Tylko do tego potrzeba będzie takiego sektora, jak był w Bielsku w II lidze (wyjazd). I tamtej atmosferki popisu przed przeciwnikiem, kiedy śpiewaliśmy a oni patrzyli i nie mogli oczu oderwać. Ale jak pisałem wcześniej: nikt tego za nas nie zrobi. To nasza rola.
Nie do końca mnie zrozumiałeś :), ja drugą część widzę w ogóle bez powtórzeń, ew. tylko ostatnie dwa słowa. A wtedy to co słychać to mniej więcej tak:
Biało-czerwoni (klask, klask) jej oddani! (klask, klask)
W całym Krakowie, w całej Polsce dobrze znani! (klask, klask)
Kochamy nasz (klask, klask) stuletni klub (klask, klask)
Stoimy tutaj razem by zaśpiewać znów! (zaśpiewać znów!)
Cobyśmy sie dobrze zrozumieli, klaszczemy oczywiście całą drugą część, te 2x klask wstawiłem jako to co słychać gdy są krótkie przerwy w śpiewaniu.
szkoda,że jeszcze nie ma na stronie "OPRAVCÓW" nowej przyśpiewki....
Swistak prosze Cie nagrajcie mi to jak mlyn bedzie spiewal,a mam nadzieje ze nie tylko mlyn a i caly stadion podlapie,juz nie moge sie doczekac kiedy to uslysze,ale bedzie kociol,a ja zobacze to dopiero w pazdzierniku
Na tej piesni naprawde mozna sie wykazac,teraz bedziemy mieli obraz prawie calej Polski,no az jestem ciekaw komu to wyjdzie najlepiej!
Dzięki za wyjaśnienie, teraz już załapałem i rzeczywiście wygląda to bardzo obiecujaco!Stadion stadionem ale w naszej hokejowej hali to powinno wyjść bardzo fajnie.
Piotrek bedziesz to miał, nie bój żaby;))
PS Komu najlepiej wyjdzie?;))
a ja mam takie pytanie:
mowiliscie cos o w miare profesjonalnym naglosnieniu dla prowadzacych doping...bedzie to naglosnienie??
vG: sa toczone rozmowy na ten temat, bedzie okej:)
tyle czasu nad tym myśle i dalej nie mogę skumać wogóle mi nic nie pasuje
jak próbuje wnieść jakies poprawki to inna piosenka mi się tworzy i wszystko chciałbym zmieniać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)