No na oświetlenie sponsorzy dołożą trzeba założyc taki temat:))
-
-
NOWA SEKTORÓWKA?!? Czemu nie!??! :)
Super!!! jest ok niech taka bedzie
Boola, ten tego...
Pomysl nowej sektorowki wyjales mi prosto... z glowy (to chyba tak nalezy powiedziec :). Wlasnie pisalem i mowilem Craco ze cosik takiego trzeba by zmajstrowac.
Tylko ze haslo oki, pasy oki, ale ten srodek jest jakis nie teges, za duzo tego i bedzie to nieczytelne. Trzeba by to uproscic/przerobic po mojemu ale idea jest jak najbardziej sluszna.
Jako ze jestem niejako z xywy wymieniony w "PASACH" przez Roberta (ehh..., thx za pamiec) jako mecenas flagowiczow, wiec
MOZECIE NA MNIE LICZYC W TYM PROJEKCIE - KASKA SPLYNIE I TYM RAZEM
KRIS_THC
UNITED FANS OF CRACOVIA
PS. Boola, pamietasz pomysl z SAY IT...., trza by zrobic flage po angielsku, w koncu NIGEL i niedlugo LIGA MISTRZOW :)
:) Kris pisz na maila pełne hasło, bo choć jestem młody przyznam że pamięć mam dobrą... ale krótką i reszta hasła mi umknęła :D ja to zapodam komu trzeba może cos teges :D co to zmiany projektu to nie do mnie ale piszcie opinie będzie zbiorczo wiadomo co i jak wtedy przed samym wykonaniem (jak kasa się już znajdzie) się poprawi i zatwierdzi lub nie ;)
ide lancz jeść ;)
9 dni później
Czyżby temat upadł?!
hoop...
do góry!
czy macie jakieś konto?
nie mówię, że się nie dorzucę ;)
KSP&KSC
czy ktos moze podac przyblizony koszt takiej sektorowki?coprawda nie chodzi mi akurat o ta,ale ktos wczoraj zucil fajny pomysl i myslalbym go realizowac!tylko potrzebuje mniej wiecej cene zeby wiedziec czy mam szanse;)nie musi byc wielka byle sektorowke przypominala!wielkosc wystarczylaby taka jak ta juz wykonana w bialo czerwone PASY!ALBO NAWET JEJ POLOWA!BYLABY NA WYJAZDY
feemp konto jest podajemy je tym ktorzy sie zdeklarowali i wyrazaja chcec wplacenia w okreslonym terminie.
no_remorse niestety wyceny z tego co wiem jeszcze nie ma... te urlopy ;/
ale sektorowka w psy kosztowala okolo 900zł z tym ze to koszt materialu tylko...
Z tego co wiem to wycena juz jest.Pięć kawałków...Także no_remorse z tego co piszesz to wydaje mi się,że 1500 powinno styknąć na ten Twój pomysl.
na ten projekt sektorówki musimy zebrać równo 5.000 ...
sie rozkrecamy hehehe
:D:D:D:D::D:D
Rob moze by tak podliczyc ubieglo sezonowy budżet Netservice jaki przeszedł przez nasze rece :D
czemu nie ...
wyliczaj ...
heh to jak sie spotkamy razem z kosą na czacie to siadziemy we 3 i policzymy co i jak ;)
[b]Przypominam jest zbierana też kasa na sektorówke!!!!!!!!!!!!!![/b]
szkoda tylko że hasło nie wasze
pozdro
KTO KOCHA TEN WIERZY - HUTNIK NOWA HUTA
buehehehehehe
behehehehehe ode mnie również..
13 dni później
;-)
temat jest cały czas aktualny ...
mam nadzieję , że w tym tygodniu przedstawimy plan pozyskiwania środków na ten cel ...
A jakie rozmiary by miała posiadać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)