Czy są w Krakowie otwarte w czasie wakacji kryte baseny? Wie ktoś może.
-
-
LATO 2006
wyzamykane co do jednego, ale za to podbno lodowiska pootwierane:-)))
kryte baseny ?? TO napewno AQUA PARK jest otwarty
Słonca sie boimy?
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Słonca sie boimy?
>
>
W motylkach po Kryspinowie nie bede pływał :)
ja chodziłem w zimie na AWF ale baseny to dramat jest w Krakowie , żeby choć jeden był z ozonowaną wodą a nie wszędzie chlor ....liczę na prezesa Filipiaka że jakiś porządny kryty basen wystawi na Cichym Kąciku - taka inwestycja by się szybko zwróciła bo ja sam znam sporo osób które by chodziły odpłatnie na basen ale porządny , duży , czysty i bez chloru
niedaleko Hutnika bedzie budowany basen,(w 2007 w listopadzie ma być oddany) rozmiarów olimpijskich to on nie bedzie miał, 25 m dł i na 6 torów ale z jaką wodą to nie wiem
na CK baseny są - wystarczy odremontować. Kiedyś to był najpiękniejszy (może obok Strzelec Opolskich) zespół basenów w Polsce.
Choć nie wiadom czy budowa "od nowa" nie byłaby tańsza
W ubiegłym roku byłem na Węgrzech, baseny mają odlotowe, polecam Eger, b. fajne zabytkowe miasto i zespół basenów w centrum miasta, i co najważniejsze qumają po polsku :)
Po co aż do Egeru. W Budapeszcie też są fajne baseny. Zresztą Węgrzy w każdym mieście mają fajne baseny. A jak już do Egeru to na pewno nie na basen tylko na byczą krew. Taka kupiona "w piwniczce" jest o niebo lepsza od tej co do nas w butelkach dociera
Na kolorwym smierdzacy kryty basen masz :)
Albo na Francesco Nullo
na Wegrzech super sie prezentuje zespol basenow w Hajdusoboszlo :)
ale one są odkryte. POzatym woda w nich za ciepła ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)