wie może ktoś jak moge uzyskać hasło z tego programu, ale nie swojego gg tylko czyjeś!!!jak wiecie to piszcie bo rozkminiam juz od godziny i lipa!
-
-
GG password reader
nie da sie z czyjegos.. tzn jezeli ta osoba jest zapsana na Twoim kompie to robisz tak:
1. Do odczytania hasła użyjemy programu Gadu-Gadu Password Reader dostępnego pod adresem http://powergg.prv.pl/download.php?s=3
Interesujące nas dane są zaszyfrowane w pliku config.dat. W zależności od systemu dokument jest przechowywany w katalogu Gadu-Gadu (Windows 9x/Me) lub w ustawieniach naszego profilu (Windows 2000/XP). Wyszukujemy plik config.dat i kopiujemy go do katalogu, w którym umieściliśmy GG Password Recovery. 2.Program gpr.exe obsługujemy z linii poleceń. Klikamy na Start, Uruchom.. W pole Otwórz. wpisujemy command. Klikamy na Ok. Teraz wpisujemy ścieżkę do aplikacji, a następnie do pliku config.dat. (np. c:gpr\gpr.exe c:\gpr\config.dat). Wciskamy Enter. Hasło zostaje odszyfrowane .
jezeli chcesz uzyskac haslo kogos na innym komputerze to nie jest to mozliwe
własnie moj kolega włamał sie do kogoś na gg ale niema go teraz i niema mi kto tego wytłumaczyć, a zajawiłem się,heh!
Poszukaj sobie programiku gghack ;d
Jak by miał ktos taki program chodzi mi o możliwosci
to chętnie....;d
gghack to trojan, zreszta bardzo przejeb***:-/
z gghack dostaniesz tylko te hasla co sa w profilach na twoim kompi. chyba ze sie do kogos wbijesz i zakosisz mi katalog z profilem. Program nie odczyta hasla do serwera jesli user nie zaznaczyl zeby haslo bylo zapamietane
Tu nie mam nic do powiedzenia, ale też podniosę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)