och, mialem wlasnie wpisac, jak rozdziewiczyli Rycerzy ;)
Zetterberg 4 pkty ;)
-
-
NHL
12 dni później
A Bolts dalej w gazie - a pierwsza linia ataku już ma 51pkt!
Oby utrzymali formę i powalczyli o puchar w tym roku - jak wreszcie uda się objechać sezon bez kontuzji jest na to szansa.
[img]https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj5oIOKnJDXAhXEJZoKHWz0AfwQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.nhl.com%2Flightning&psig=AOvVaw0ZDP37ssfCMzPVwWiDMR1b&ust=1509173642097058[/img]
Ale Wings na razie bez szału, za to Kac Vegas idą jak burza wczoraj w nocy oglądałem demolkę Avs....
- Edytowany
Dla mnie za późno te mecze, nie wytrzymuję kondycyjnie całości i rano żona się drze, że telewizor chodził całą noc ! [emoji1]
Dzisiaj z Montreal - Rangers pamiętam tylko 4:2, a rano obudziła mnie wkurzająca dźwiękowa nocna animacja tvp sport ! [emoji34]
[quote='jurassic' pid='1287476' dateline='1509263930']
Dla mnie za późno te mecze, nie wytrzymuję kondycyjnie całości i rano żona się drze, że telewizor chodził całą noc ! [emoji1]
Dzisiaj z Montreal - Rangers pamiętam tylko 4:2, a rano obudziła mnie wkurzająca dźwiękowa nocna animacja tvp sport ! [emoji34]
[/quote]
W trzeciej padły trzy gole cały mecz się skończył 5-4 dla Montrealu, odnośnie włączonego telewizora polecam starą sprawdzoną funkcje "sleep" ;)
wczoraj w Bostonie, masakra :D
https://www.nhl.com/video/toffolis-last-second-ot-winner/t-277350912/c-53995003
a wczesniej w tygodniu Justin Williams zapodal kosmiczna asyste
https://www.nhl.com/video/skinner-buries-williams-feed/t-277350912/c-53950803?q=justin+williams
Ciekawe co się dzieje z Pingwinami w meczach wyjazdowych w tym sezonie. Ja rozumiem, że nawet obrońcom tytułu zdarzają się porażki... ba! mogą się zdarzyć serie porażek... raz na jakiś czas może się przytrafić wysoka porażka... ale żeby w jednym miesiącu aż trzykrotnie dostać takie baty? Najpierw z Chicago 1-10, potem z Tampa Bay 1-7 i wczoraj z Winnipeg znowu 1-7... Łącznie stracili już 50 goli - najwięcej z całej ligi.
Nienajlepsza forma bramkarza Matta Murraya (pozbawionego w expansion drafcie podstawowej konkurencji w klubie) i brak jego zmiennika; b.słaby powrót po kontuzji najlepszego obrońcy drużyny - Letanga; kontuzja najlepszego obrońcy Pingwinów z zeszłego sezonu - Justina Schultza; odejście po zeszłym sezonie Nicka Bonino, który był filarem gry w osłabieniu i świetnym defensywnym centrem; zmiana stylu gry obronnej - dużo mniej blokowania strzałów niż w zeszłym sezonie. Dochodzi pewnie jeszcze klasyczne rozprężenie po zdobyciu dwóch Pucharów Stanleya z rzędu.
Weź też pod uwagę, że wszystkie mecze, które wymieniłeś, to mecze b2b - rozgrywane jako drugie w trybie "dzień po dniu", w sytuacji, gdy przeciwnik miał przerwę. Nieszczęśliwy terminarz.
Przy czym, ogólnie punktowanie nie jest najgorsze. Mamy za sobą dopiero październik (słabe wejście w sezon to nie jest większy problem). Będzie lepiej ;)
W 10 meczach Vegas zdołali kontuzjować swoich trzech bramkarzy. Został im numer 4 i 5.
12 dni później
masakrycznie sie nie wyspalem ale było warto :)
Devils jechali na pozarcie do Chicago, w pewnym momencie bylo juz 4-1 dla Black Hawks, a potem fantastyczna remontada i 7-5 dla Devils
jest moc :)
(wiem, wiem, dopiero listopad ;))
Błyskawice dalej w gazie! Już są 25 bramek na plusie i 14-2-2! Oby kontuzje ich omijały w tym roku i może uda się powalczyć o puchar na 25 lecie.
5 dni później
dzis Oilers @ Stars za free w nhl tv o 20h00
4 dni później
Dzisiaj mija 100 rocznica założenia NHL w Montrealu ! [emoji146]
Owieczkin to burak...
ejtam bez polityki tutaj ;)
dzis za friko w nhl tv
Red Wings @ Rangers 01h00
w niedziele rano 04h30 ? na sniadanie
Ducks @ Kings
Blak friday'owa promocja na NHL.tv - do 27.11 za 70$. Dolar stoi chyba jakieś 3,60 teraz.
do tego pewnie jeszcze podatek, tak uprzedzam ;)
Można zadeklarować, że jest się ze Szwajcarii ;)
21 dni później
Diabeł wyczyść skrzynkę bo privy nie dochodzą.
- Edytowany
och, nie widzialem ze tu do mnie mowisz Sterby :D
costam bylem wywalilem w weekend, powinno byc miejsce edit: ach, bylem zapomnialem wyczysic kosz jeszcze, teraz mam miejsce
straszny scisk w Metropolitan, ale Devils na razie daja rade
sezon ciagle mlody, ale zabawne jak sie niektorzy eksperci przedsezonowi rozjechali w swoich prognostykach
postaram sie cos wkleic jak opracuje dane ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)