Czyli na NHL.tv dojdą blackouty. I teraz pytanie za 100 punktów, wykupywać abonament czy nie? ;-)
-
-
NHL
21 dni później
Potwierdzone - 3 mecze tygodniowo w TVP Sport i na sport.tvp.pl!
Mam nadzieję, że komentował będzie Jacek Laskowski.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potwierdzone - 3 mecze tygodniowo w TVP Sport i na
> sport.tvp.pl!
Ale na żywca? Chodziły pogłoski, że to mają być retransmisje.
wiecie moze czy ktos w PL bedzie transmitowal mecze pucharu swiata ktory zaczyna sie chyba jutro?
TVP Sport
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> agent44 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Potwierdzone - 3 mecze tygodniowo w TVP Sport i
> na
> > sport.tvp.pl!
>
> Ale na żywca? Chodziły pogłoski, że to mają
> być retransmisje.
Jak dowiedziała się Interia, najlepsza liga świata - NHL zadebiutuje na antenie TVP Sport w nocy 12/13 października, meczem Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators (początek o godz. 1 w nocy polskiego czasu).
Dla polskiego kibica lepsze pory będą miały mecze weekendowe, które rozpoczną się o godz. 19, bądź 21. Oprócz tego, TVP Sport pokaże cotygodniowy magazyn skrótów meczów NHL.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/nhl/news-puchar-swiata-w-hokeju-i-nhl-w-tvp-sport,nId,2275425#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Z tego wynika że LIVE.
Już się nie mogę doczekać...mam nadzieje że w magazynie będzie trochę więcej niż tylko "suche" skróty.
No to teraz w domu będzie ;): Nie dość, że codziennie chodzisz na mecze, to jeszcze dzień w dzień hokej po nocach w tv oglądasz !!! ::D
24 dni później
- Edytowany
01.00 Ottawa Senatora vs Toronto Maple Leafs - TVP Sport. Juz dziś w nocy powrót NHL na anteny polskiej telewizji. Nie jest to jakiś hitowy pojedynek. Powiedziałbym nawet, że potencjalnie najsłabszy z wszystkich dziś rozgrywanych, ale:
a) Klonowe Liście mają dużo kibiców w Polsce,
b) Ottawa dokonała paru ciekawych wymian w ostatnim roku,
c) TML mają A.Mathewsa - jedynkę w zeszłorocznym drafcie, talent niemałej skali, bodajże pierwszego hokeistę w NHL z Arizony ;)
Napisane przy pomocy Tapatalk i przeklętego Swype'a. Sorry [emoji14]
Sezon nieprzespanych nocy czas zacząć! :)
LGRW!
Wcześniej o 22:30 jest NHL On The Fly(podsumowanie najważniejszych wydarzeń z ostatnich meczów ligi NHL. Analizy i opinie ekspertów, najciekawsze akcje i interwencje bramkarzy).
No to zaczynamy sezon!! :) dobrej nocy i lekkiego poranka!
Auston Mathews zaorał system i jako pierwszy hokeista w historii NHL strzelił 4 gole w ligowym debiucie! Ale nie pomogło to TML i to Senators wygrywają dogrywkę po kilkudzisięciu sekundach. Bardzo, bardzo fajny mecz wskoczył TVP Sport na start z transmisjami NHL. Dużo się działo, dramaturgia i historyczne wydarzenie. Laskowski też dał radę, choć zaliczył trochę wpadek - będzie lepiej :)
[quote='gentlemen' pid='1192726' dateline='1476324058']
Auston Mathews zaorał system i jako pierwszy hokeista w historii NHL strzelił 4 gole w ligowym debiucie! (...)
[/quote]
W najnowszej historii NHL. ;-)
Joe Malone i Harry Hyland strzelili po 5 bramek w swoich NHLowych, ligowych debiutach w 1917 roku.
To tylko w TML jest możliwe że debiutant wali 4 bramy a oni i tak przegrywają :)
Detroit na początek przegrana w Tampie ale dwie bramki Pozyskanego przed sezonem Vanka cieszą. Trudny sezon przed Wings bez Datsyuka i do tego ostatni w JLA
Fakt, Vanek pokazał się z dobrej strony. Ale ja dalej nie mogę oswoić się z brakiem #13 Datsyuka. :(
Karvin, pewne już jest, że od przyszłego sezonu Red Wing będą grać w nowej hali?
Z tego co wiem to tak. Po tym sezonie przenosiny do Little Ceasar's Arena.
Ciekawy gol padl w meczu Vancouver - Calgary 2:1 SO
Zawodnicy Calgary Flames zagrali w wilka i owce , w czterech osaczyli zawodnika Vancouver , Erikssona - ten podal do tylu i ...
https://www.nhl.com/news/flames-score-on-canucks-own-goal/c-282713554
a zaraz zaczyna sie darmowka, do ogladania przez NHL Game Center, Anaheim - NYI
Oglądałem 2 mecze, które były w tv i jakoś mnie to NHL specjalnie nie rajcuje ! :s Owszem grają świetnie ale emocji nie ma, bo nie grają nasi ! :D Poza tym mecze reprezentacyjne na MŚ elity czy olimpiadach wydają mi się być bardziej emocjonujące ! A niech se tam grają o ten Puchar Stanley'a, czy jak go tam zwał, ja tam wolę emocje związane z walką w Play-Off o nasz puchar - plastikowy, bo chciaż mogę brać w tym udział na żywo jako kibic (chociaż wolałbym żeby Pasy grały w NHL) ! :D
jak te pare lat temu zajawiłem sie NHL po impulsie od kolegi Gentlemena, wypadło na play off.
tak miałem ustawiony dzien ze sledzilem praktycznie wszystkie mecze play off oprocz tych zaczynajacych sie pozniej na zachodzie - adrenalina niesamowita i emocje - mimo wtedy srednio zwiazku emocjonalnego z jakakolwiek ekipa.
w miedzyczasie wyrobilem sobie sympatie do paru druzyn wiec ogladanie NHL nabralo innego wymiaru
ale fakt, ze bez takiego zwiazku dosc ciezko sie emocjonowac, szczegolnie sezonem zasadniczym
polecam Jurassicu szarpniecie sie na dostep do NHL Gamce center na okres playoff, to jak sport z innej planety ;)
wlasnie zauwazylem ze do Oilers poszedl moj ulubieniec Lukic, kolejna ekipa do ogladania, ale ci po pioronujacym poczatku sezonu poplymeli rowno z Buffalo 2-6 aj
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)