wiesz, mosiek, dla mnie z EB to ak jak ze Staropramenem: niby wszystko w porządku, ale ...zapomnieli o goryczce...
;-)
-
-
Nie pijemy piwa Lech!!!
a mnie smakowalo, choć raczej poza tyskim (jak tylko mam za co) staram się pić guinnessy i rozmaite belgijskie.
No, to rozumiem :-)
zwłaszcza Leffe, albo Hoegarten (ciekawostka)
A z tych "guinessów", to chyba Tennent's najbardziej, bo zawsze jestem zaskoczony efektem :-)
Ale basta, więcej nie piszę, bo ten temat już od dłuższej chwili pikuje w stronę Hyde Parku
i nie chcę, żeby było na mnie
:-)
tak w ogóle to polecam Bosmana... najlepiej zielonego ;P
Mysle, ze jak bedziemy w I lidze to rowniez bedziemy zawierac podobne kontrakty. Trzeba wiec wygrac z Aluminium :)
PIJEMY TYLKO ŻYWIEC :)))
Nie piję tego czegoś z dwóch przyczyn:
Nazwa-ja jako paprykarz nie ruszę czegoś takiego!
Po drugie-to nie jest piwo-to jest nachmielona woda i KP(Kompania Piwowarska)-warzy takie wody Lech i Tyskie.
A Propos co na to wasi bracia z Poznania...to jest też ich sponsor...
Przyznaję się,ze piłem piwo o nazwie Cracovia z 10 lat temu.Na etykiecie był piłkarz ubrany w koszulkę wiadomo jaką.
Sponsorujcie dalej Wisełkę...
Tylko Żywiec panowie, tylko Żywiec.......
Czy Wy się dobrze czujecie?
Może by tak w ramach protestu nie chodzić w nikach, nie używać internetu (światłowody), nie dzwonić po policję jak zaliczymy dzwona, nie używać prezerwatyw (hahaha to już historia) itd.
Tuptus,
Strzelec jest bezkonkurencyjnie najgorsze piwo, które gdy piłem.
Pamiętam w takiej knajpie na Żabińcu, kelnerka do nas 'Pilsnera nie ma, ale mam podobne do niego podobne'.
No i my s kumplem całą noc spędziliśmy w toalecie, z wszystkich otworów niekontrolowanie to 'a-la czeskie piwko'
z nas pryszczyło. Brrrrr.... Never more.
Strzelec z butelki TO NAJLEPSZE PIFKO POD SŁOŃCEM. Nie wiem prażaninie co Ci tam nalewali ale naprawdę tak jest.
Strzelec mocny- to całkiem dobre PIFKO! Lech niech się nie gniewają kolejorze to sikacz!
Nie nie nie- tylko nie Strzelec!!!
Jak jeszcze znajdzie się jakiś amator "Grosz-Groma" albo "DiT" ("Dobre i Tanie"-no oczywiście tylko to drugie jest prawdą) - to ja wymiękam...
Dobre tez jest "Korzystny Zakup" - made for Tesco by Głubczyce Breweries.
Doskonała zupa piwna z tego wychodzi ....:))))))))))))))))) i golonka na piwku z tego też nawet, nawet!
Ja pamiętam coś takiego jak "Van Gerst" - ch.. wi co to właściwie było?? Przy nim inne specjały dyskontu "PluS" czyli "grosz-grom" czy "colt" smakowały niczym Budweiser :))))
mnie smakuje piwo produkcji czeskiej lub słowackiej jak mam okazje pije z beczki a takiej gestej piany to chyba nie ma zaden browar z zadnego kraju moj typ Radegast,Staropramen lub Kozel po prostu pycha
Panowie jest dobrze ludzie z Kompani (przedstawiciele handlowi)dostali pstryczka w nos -Panie (!)idz pan z tym lechem tu na osiedlu kibicują CRacovii kto będzie to pił ??? mówiła właścicielka sklepu.
Kobieta a jak poinformowana !!!
Nie dla piwa Lech !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mocne Full rzondzi
A ten Bosman - zielony, co go tu zachwalają, to co, warto spróbować??
mariusz - dobre :)))))))))) .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)