No i w konsekwencji powyższego ogłaszam, że na kolejkę przed zakończeniem sezonu
[b]Łukasz Szczoczarz z 13 golami zajął pozycję króla strzelców małopolskiej grupy III ligi.[/b]
Oto czołówka strzelców:
13 goli - Szczoczarz (Stal Rzeszów),
12 goli - Prędota (Motor Lublin), Mateusz Wolański (Wisłoka Dębica),
11 goli - Koczon (Motor Lublin),
10 goli - Chlipała (Kolejarz Stróże), R.Policht (Okocimski KS Brzesko), D.Wolański (Stal Rzeszów),
-
-
Kacper Tatara SuperStar???
...a ex aequo na 2 miejscu również nasz były zawodnik Mateusz Wolański.
strzelec zyciowej bramki na stadionie Clepardii :P
Tak, tak. Dobrą pamięć masz szybkilopezie. Macz taki sobie, ale strzał Wolańskiego był w okienko na bramkę od strony szpitala. ;)
18 dni później
O ile mnie pamięć nie myli, to na dniach kończy się wypożyczenie Kacpra Tatary do Stali Rzeszów...
115 dni później
No... całkiem nieźle było. ;)
4 bramki w wewnętrznej gierce go podbudowały!!!To widać gra jakby inaczej!czyt.LEPIEJ i to nie przez gola tak myślę...
Pierwsza bramka w oficjalnym meczu Pierwszego Zespołu!
Gratulacje!
148 dni później
z okazji (a jakiej? kmwtw)
życzę:
nieco lepszej gry niż wczoraj
trafienia do I zespołu
i ogólnie wszystkiego pasiastego
Ja równiez życzę WSZYSTKEGO CO NAJLEPSZE, oczywiscie w barwach Cracovii! Ale sprawą priorytetową jest ZDROWIE i AMBICJA!
Sto lat!!!! i stu bramek w Cracovii!!!!
287 dni później
http://www.youtube.com/watch?v=QiCPo0nhtEY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=l7AnC-IKEjI&feature=related
Bmsa to mloda ekstraklasa:)
Ale odleglosc muru od pilki taka sama, bramarz moze lapac rekami, a i bramka ma te same wymiary co w Ekstraklasie, wiec nie rozumiem Cie darkos7 :)
no i co to ma do mnie? wkleiłem znalezione przypadkowo linki i tyle
tylko pogratulować celności! Tatara został w tej rundzie najskuteczniejszym napastnikiem MESY Cracovii strzelając 6 bramek. Życzymy powodzenia i skuteczności w rundzie wiosennej.
Awansu do pierwszego składu!
JA WIERZE W KACPRA !!!
Ważne żeby on sam w siebie uwierzył i pracował nad sobą jak galernik, ale w radosnej otusze tzn. z entuzjazmem.
Ambicje duże, konkurencja jeszcze większa, ale wierzę, że za rok o tej porze z uśmiechem na twarzy i niekłamaną radością wspominać będziemy wszystkie finezyjne bramki, którymi Nas uraczy (mam nadzieję) w 1 zespole.:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)