Zobaczymy jak będzie grał w lidze.Jeżeli równie skutecznie i ambitnie jak w sparingach to w czerwcu może otrzyma szansę od Majewskigo.Wygląda na to ,że chłopak zrozumiał ,że skończyła się zabawa ,a zaczęła poważna rywalizacja w dorosłej piłce.Podobną lekcje życia proponuje Kurowskiemu. Wypożyczyć do III ligi niech posmakuje dorosłej piłki,może taka kuracja mu pomoże dojrzeć do pewnych rzeczy...
-
-
Kacper Tatara SuperStar???
ten i ten słaby ale z dwojga slabych wole Tatare.
Prawda czasem jest taka: dziś słaby - jutro mocny. Wszystko w głowie zawodnika.
ostatnio w C+ była rozmowa z Łobodzińskim.Kopacz stwierdził,że w pewnym momencie swojej kariery a właściwie na samym jej początku,"inne" rzeczy miał w głowie.Teraz dopiero zrozumiał.....
Z Łobodzińskiego jest niezły kopacz....może kiedyś taki będzie z Tatary ???
Czego jemu i sobie życzymy
No tak... Wierzę w niego, z resztą wierze w nasza młodzież, bo też jestem na podobnym etapie (tylko w innej dyscyplinie). Mam nadzieję, ze z nich coś będzie! Co do przewracania się w dupie, to uważam, ze zależy to od zawodnika! Przykłady-nasz Seba Kurowski vs. Mateusz Jeleń- utalentowani, ale Mati nie robi z siebie "gwiazdora" tylko ostro charuje na swój sukces i mam nadzieję, ze nie poprzewraca się w dupie jemu, Dudzicowi, Kostrubale, czy Maćkowi Łuczakowi!! POWODZENIA CHŁOPAKI!!
Hancura - popieram.
Wg mnie na najlepszej drodze Jest Jeleń i Dudzic gdyz bedac nieraz na treningu widze iz im zalezy natomiast jak patrze na Kurowskiego to mi sie plakac chce.
Nie wiem z czym Klub czeka - wypozyczyc go i rzucic na jakas 3 lige gdzie pewnie i tak sobie nie poradzi ale niech zobaczy ze tam juz mu nikt poblazal nie bedzie jak ma u nas gwiazda pieprzona sie znalazla.
Ja też się zgadzam z koleżanką Hancurą, bo ona zazwyczaj mądrze i obiektywnie pisze, no i jak na swój wiek jest wyjątkowo mądra... Mam w sumie do niej pytanie.. Czy ty czasem nie siedzisz na sektorze A?? Bo da się tam spostrzec kobitkę z koszulką "Hancura".
z tego co mi wiadomo... w głowie to Kacper ma jedynie piłkę... wierzcie na słowo.. wiec trzeba trochę poczekać...a będą z niego ludzie...i wtedy w przyszłości będzie mógł nazwać sie pilkarzem
Dziś Kacper kończy 19 lat. Wielu wspaniałych sukcesów w Cracovii !!!
No racja, racja!!! PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA I WYTRWAŁOŚCI, bo to w sporcie się liczy!
miałam okazje życzenia złożyć osobiście..ale może wypowiedziane głośno i publicznie zyskają na wartości..
samych goli na boisku i w życiu.. trafnych decyzji i więcej zdecydowania nie tylko w piłce...
...wracaj szybko do Cracovii.. i wiesz do kogo...:)
sie widze jakis FANCLUB utworzyl.... żeński...:-)
Ze średnią wieku 16 lat albo i mniej : )
smiem twierdzic ze najstarsza "zawodniczka" nie ma 16...:-)
eno, Hancura ma 17
Ja i Fan Club Tatary???:-) Najwidoczniej mnie nie znasz, ale piłkarzem może być niezłym,! Poprostu wiem po sobie, jak ciężko się przebić w sporcie i z obserwacji wiem też, że zachowania a'la Gwiazda do niczego nie prowadzą, więc najbardziej wierzę w gości typu: Jeleń, Dudzic, Kosti, Tatara.
I nie mam 17 lat...
jeszcze? ;)
Tak, jeszcze!! Ale nie chcę tego głośno wypowiadać, bo znając życie nie będziecie czytać mioch postów, albo poprostu je olejecie.
Hancura Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja i Fan Club Tatary???:-) Najwidoczniej mnie nie
> znasz, bowiem charakter w/w mnie absolutnie nie
> poiąga, ale piłkarzem może być niezłym,jeśli
> wyleje sobie ze 3 kubły zimnej wody na głowę!
> Poprostu wiem po sobie, jak ciężko się przebić
> w sporcie i z obserwacji wiem też, że zachowania
> a'la Gwiazda do niczego nie prowadzą, więc
> najbardziej wierzę w gości typu: Jeleń, Dudzic,
> Kosti, czy Łuczak aniżeli Kurowski, czy Tatara.
>
> I nie mam 17 lat...
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-03-21 12:08 przez
> Hancura.
W jakim sporcie próbowałaś sił?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)