Kacper raczej dołączy do Szczoty (chyba że kluby nie dojdą do porozumienia)
Nie ma go po co trzymać, bo i tak nie ma szans na grę. W rankingu napastników wyprzedzają go Bania, Moskała, Kurowski i Okińczyc (+ tajemniczy napastnik - niespodzianka , jeśli się takowy zjawi)
A spędzić rok w V lidze to raczej bez sensu...
Wypożyczenie będzie dla niego i Szczoty chyba najlepszym wyjściem.
-
-
Kacper Tatara SuperStar???
Wypożyczenie Tatary będzie miało sens jak chłopak będzie grał.Bo jak ma siedzieć na ławie ,bo akurat miejsce w składzie będzie musiał mieć Szczota to się to mija z celem.Niech lepiej zostanie u nas i wchodzi na końcówki ,albo niech gra w junorach.
Tatara w Stali Rzeszów
Kacper Tatara zostanie wypożyczony na jeden sezon do Stali Rzeszów. W dniu dzisiejszym oba kluby doszły do porozumienia w sprawie wypożyczenia. Tym samym Tatara będzie grał w jednej drużynie z Łukaszem Szczoczarzem, który w tym tygodniu również został wypożyczony do Stali Rzeszów.
- Najbliższy rok w Stali Rzeszów zamierzam dobrze wykorzystać i chcę strzelić jak najwięcej goli. Spodziewam się, że będę grać w podstawowym składzie. Chcę nabrać doświadczenia, poprawić umiejętności i po roku pokazać się w pierwszej lidze, oczywiście w Cracovii! - przedstawia swoje plany Kacper Tatara.
Źródło:
W sumie Kacper tatara ma rację. Przez ten rok może nabrać doświadczenia i dopracować swoje umiejętności, oczywiście pod warunkiem, ze będzie regularnie grał. Po co miałby się marnować na ławce lub w V lidze, bo przeciez niepodważalnym faktem jest, ze
przepaść pomiędzy I a V ligą jest dosyc spora. Myslę, ze III liga to dobry kompromis i niezłe przygotowanie dla takiego zawodnika jak Kacper. Mam nadziję, że wróci do nas cały, zdrowy, doświadczony, ograny i w bardzo wysokiej formie, aby w reprezentować nasze barwy.
ja jestem wk.rwiony tym wypożyczeniem. nie rozumiem dlaczego nie mogł zostać u nas. pokazał się z dobrej strony na turnieju jubileuszowym. bardziej by się przydał jako zmiennik Moskały ( bo mam nadzieję, że to on będzie podstawowym napastnikiem) niż Bania. można by go wpuszczać na końcówki meczów.
jak to się dzieje, że na zachodzie grają młodzi zawodnicy a u nas jest z tym cholerny problem...
tak czy inaczej życzę mu wszystkiego dobrego i niech szybko do nas wraca.
bardzo dobry ruch niech się ogrywa i zdobywa doświadczenie wróci do nas i będzie strzelał brameczki w I lidze wróci też Piątek z Lechi będzie dobrze.
patrzylem na jego gre w turnieju jubileuszowym i bylem bardzo mile zaskoczony. dostal dwie szanse od trenera bialasa i je wykorzystal. jednak nie rozumiem dlaczego tak obiecujacy sie chlopak nie gral prawie wogole w ostatnich sparingach, albo wchodzil na 15 minut. wytlumaczy mi to ktos?! jak 18-stolatek ma sie rozwijac, kiedy nie gra?! oby mu sie powiodlo w rzeszowie, a za rok jak pokaze sie z dobrej strony w III lidze moze dostanie wiecej szans na gre w Cracovii.
On ma już,a nie dopiero 18 lat.Gdyby był na prawdę dobry,zostałby w Pasach.Napastnik musi być niepokorny,jak ktoś napisał, z jajami.Takim jest na pewno Kurowski i jemu wróżę karierę,a nie nażelowanej [...]
Biorac pod uwage kryterium wygladu itp w ogole nie miarodajnym rzeczom, to Kurowski jest nie gorszy od Tatary:)
jak ja czytam takie wpisy jak Pana azurro to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.
jak Tatara jest nażelowaną c... to czemu np. [...]?
zastanówcie się Panowie bo naprawdę wstyd takie rzeczy pisać ...
Chyba cię Santo troszeczkę poniosło z tymi określeniami.....Waż waść słowa...
Niech wyglądają jak chcą, w koncu taka moda. Wyglądem kreują swój wizerunek i to raczej normalny objaw, ale co do Sebastiana Kurowskiego (z całym szacunkiem dla tego zawodnika) to on jest rzeczywiście gorszy jeśli chodzi o image od Kacpra Tatary. No sory, ale Kacper nie ma rozjaśnianych włosów........
Aha....tak dla porządku to do obydwóch nic nie mam....
czemu ktoś edytował mój post ?
czemu można pisać że Tatara to wyżelowana cipa a nie można pisać że Wacek to ulizany pajac /tak dla przykładu akurat Wacek/
no dlaczego ?
Przecież lepiej żeby Tatara grał w III lidze i to dobrej i mocnej lidze jak na nasze oczywiście możliwości niż w V czy w juniorach!!!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czemu ktoś edytował mój post ?
>
> czemu można pisać że Tatara to wyżelowana @#$%& a
> nie można pisać że Wacek to ulizany pajac /tak dla
> przykładu akurat Wacek/
>
> no dlaczego ?
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
>
>
Zebym Ci Santo lepiej nie przypomnial co - dla przykladu oczywiscie - napisales w kontekscie nazwiska Wacka...
no własnie o to się rozchodzi czemu o jednym można pisać a o drugim nie ? ja akurat nie pisze tego ze zlosliwosci /tak jak inni tutaj o Tatarze/ tylko chcialem sprawdzic i wyszlo na moje bo mnie ocenzurowali a Pana azzuro nie ...
tyle w temacie
szkoda że się tak upierdoliliście Kacpra ...
Oczywiście ,że nie powinno się pisać (chyba ,że jakieś nadzwyczajne okoliczności typu sprzedania meczu wystąpią) ordynarnie o piłkarzach Pasów.
Po prostu Santo nikt nie zwrócił uwagę na zwrot "nazelowana c..." natomiast
Twój wpis z sterczącym jak byk &^%$# o bohaterze Cracovii aż nadto rzucał się w oczy.
Już nawet pomijajac oczywisty fakt kim w Cracovii jest Wacek a kim Tatara. Dlatego daruj sobie na następny raz takie eksperymenty a już zwłaszcza z Witją...tylko napisz do admina jak uważasz ,że ktoś Cracovie obraża w końcu nie ma tu zawodowego admina który by 24 godziny na dobe w posty się wczytywał. Nie raz i nie dwa przegapiało sie i nie raz jeszcze przegapi się takie wpisy.
Khalid - ok rozumiem ale i tak nie zgadzam sie z tym że Wacek miałby mieć jakieś większe przywileje niż Tatara. Bohater bohaterem ale łączy ich jeden mianownik CRACOVIA. i bez względu na wszystko jednemu i drugiemu nalezy się szacunek /co innego jeżeli są jakieś okoliczności/ ale żeby wyzywać człowieka za sam wygląd ? a co z takim wyglądem nie można dobrze grać w piłkę ?
ok wystarczy koniec tematu :)
z Tatary i tak będą ludzie ;)
Kacper Tatara wystąpił już w dwóch sparingach Stali Rzeszów, na razie bez rewelacji.
- w sobotę razem ze Szczoczarzem wystąpili (jako zmiennicy) w meczu w Zamościu
Hetman Zamość - Stal Rzeszów 2:2 (1:1)
Według prasowych sprawozdań Stal dominowała na boisku i remis był szczęśliwy dla Hetmana. [b]Tatara i Szczoczarz[/b] zagrali średnio. Bramki dla Stali strzelili Fabianowski(5) i Jabłoński(60), dla Hetmana Kita(28) i Szkamruk(89).
- dziś w Rzeszowie zagrał tylko jako zmiennik [b]Tatara[/b]:
Stal Rzeszów - Pogoń Leżajsk 1:1 (1:0)
Remis 1-1 z czwartoligową drużyną leżajskiej Pogoni nie może być uznany za wybitny wynik. Jedyną bramkę dla Stali zdobył Jabłoński w 26 minucie gry. Rzeszowianie mimo optycznej przewagi i kilku niezłych okazji na podwyższenie wyniku, nie tylko nie zaliczyli kolejnych trafień, ale nie zdołali utrzymać prowadzenia do końcowego gwizdka, tracąc gola w drugiej połowie po strzale głową napastnika Pogoni. Trener Brzeziński nie mógł skorzystać z usług lekko kontuzjowanego [b]Łukasza Szczoczarza[/b].
Skład Stali: Pomianek - Banaszkiewicz, Popiela, Wtorek, Lebioda - Kędzior, Kloc, Kamiński, Jabłoński, Telka, Fabianowski, zmiennicy: Petrykowski, Drozd, Radawiec, [b]Tatara[/b], Szymański, Worek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)